Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt cleansern i några veckor nu, och jag måste säga att jag är otroligt nöjd med resultaten. Min hud känns märkbart mjukare, renare och mer återfuktad än tidigare. Det jag verkligen upps... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så himla smidig leverans, snabbt och utan strul! Produkterna är över förväntan. Min hy är väldigt torr vanligtvis, och efter användning av krämen i cirka 1 veckas tid så kände jag redan en stor skilln... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Äntligen en bra affär med Korean beauty! Längat efter att kunna köpa bra koreansk hudvård smidigt i Sverige. Använt koreansk hudvård flera år och det är värt all hype! Extra tack till Lisa på kunds... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Produtos de Beleza
  2. Centro de Saúde e Beleza

Hej och välkommen till KBeautyButiken.se! Vi är hudvårdsentusiaster som brinner för att erbjuda dig det senaste inom koreansk skönhet. Vi erbjuder en mängd koreanska varumärken som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Vår idé är enkel: att göra den fantastiska världen av koreansk hudvård enkel och tillgänglig för alla. Vi jobbar inte med komplicerade processer eller 10-stegsmodeller. Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna som kombinerar traditionella asiatiska skönhetshemligheter med modern vetenskap, så att du kan uppnå strålande och hälsosam hud. Tack för att du väljer KBeautyButiken.se. Vi ser fram emot att vara en del av din hudvårdsresa! 💚

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

28 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa butiken för Kbeauty i Sverige!

Jättebra produkter och ett stort utbud med något som passar alla hudtyper! Kan varmt rekommendera Devonine för män! Den dagliga mjukgörande krämen och sunsticken fungerar jättebra om du har torr hud! Jag har använt den flera gånger med goda resultat! Snabb leverans också! Tar bara 1-2 dagar att få produkterna.

2 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Nils,

Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att kunna kalla dig vår återkommande kund och ser fram emot att erbjuda dig grymma produkter även i framtiden!

Bra!

Inga problem! Fick paketet, väldigt bra förpackat, och kan rekommendera:)

11 de dezembro de 2024

Hej Lisa,

Tack för ditt betyg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar Bereum Microbiome Modeling Pack!

Känner mig så fräsch efter att ha använt Bereum Microbiome Modeling Pack!
Senaste ordern så saknades en produkt men fick så snabba svar och de skickade såklart produkten som saknades och den kom bara ett par dagar efter att jag kontaktade dem.

Hej Ida,

Kul att du gillar vår modelling pack! Det är en riktig storsäljare.

Återigen så ber jag om ursäkt för krångel med din order senast, men skönt att vi kunde lösa det så snabbt!

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Allt var 10/10, kunde inte önska mig en bättre köpuppleverlse.

Hej Maha,

Många tack för ditt fina betyg!

Supernöjd

Supernöjd!

Hej CM,

Tack för ditt betyg!

Prisvärda och bra produkter

Prisvärda och bra produkter som gör huden hen och ger den ett bra lyster. Bra service och snabb leverans

30 de agosto de 2024

Hej Eleonor,

Tack för ditt fina omdöme! Vi ser fram emot att serva dig igen längre fram!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter. Smidig och snabb leverans!

Modern och intuitiv webshop med bra info om både produkter och hudtyper som hjälper mig att välja rätt produkter. Smidig och snabb leverans.

Min svaghet är hårprodukter, med CP-1 Premium har jag allt jag behöver utan att det kostar mig en förmögenhet.

19 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Yudik,

Tack för ditt fina omdöme och kul att du kunde hitta rätt inom hårvård hos oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbra produkter och snabb service!

Unika produkter med egenskaper utöver de traditionella, kladdar inte utan tas upp av huden. Snabb och krångelfri leverans.

17 de agosto de 2024

Resposta da KBeautyButiken.se

Hej Cecilia, tack för ditt omdöme!

Perfekt okladdigt solskydd

Solprodukter brukar kännas kladdiga men dessa går in utan kladd och med skön känsla i huden

15 de agosto de 2024

Resposta da KBeautyButiken.se

Hej Tanja, tack för ditt omdöme!

Unika produkter.

En enkel och tydlig hemsida, smidig utcheckning och snabb leverans. Bra produkter som inte går att få tag på någon annanstans i Sverige.

15 de agosto de 2024

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme och kul att du kunde hitta rätt. Du har helt rätt i att vi säljer många produkter som ingen annan aktör i Sverige har!

Är supernöjd med produkten

Är supernöjd med produkten, kommer absolut beställa den igen! Gick enkel att göra beställning 😊

12 de agosto de 2024

Hej Kimberly,

Tack för ditt fina omdöme och kul att du kommer komma tillbaks! Vi ser fram emot det.

KBeautyButiken.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.