Københavns Terrazzo Aps Avaliações 217

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udover mig selv så er min vicevært også meget tilfreds og lidt overrasket over det gode resultat - og så er vi jo alle glade 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig pænt udført arbejde. Har fået spartlet huller, slebet gulv og efterbehandlet et 75 år gammelt terrazzo badeværelsesgulv. Minimum støv 👍🏽.. Den sidste stjerne ville være kommet, hvis mødetiden... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira para Instalação e Reparo de Pisos

Escrito pela empresa

Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem et god oplevelse.

Helt igennem et god oplevelse.
Tager altid telefonen, ellers ringer de tilbage. Hver en aftale overholdt til perfektion, og selv om man ringer og spørger (sikkert et par gange for meget), er der altid venligt svar: “Du interessere dig bare for det vi laver, det er vi glade for”. Vi har handlet og er blevet serviceret af Kim, han er i særklasse.

10 de abril de 2025

Fantastisk service

Da jeg skulle have set på mit terrazzo gulv i forhold til nogle mulige revner, kontaktet jeg Københavns Terrazzo Aps, da jeg kun har gode erfaringer med dem. Da de kom ud var de ikke andet end professionelle og gik igang med at se på gulvet, mens de fortalte hvad de så. Jeg kan kun varmt anbefale at kontakte dem hvis I ønsker at få nogle professionelle fagfolk ud og se på ens gulv.

28 de fevereiro de 2025

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse - Københavns Terrazzo overholdt aftaler om dato og tidspunkt, og udførte et meget fint arbejde på vores gl. terrazzogulv fra 1920'erne, så det står pænt igen. Stor anbefaling herfra.

4 de fevereiro de 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God kommunikation, professionelt arbejdet, virkelig godt resultat. De kom endda forbi en ekstra gang og gav gulvet lidt ekstra shine :)

17 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået en ualmindelig god service…

Vi har fået en ualmindelig god service af Københavns Terrazzo. Nærmere udspecificeret fik vi det af Tommi, som var respektfuld og hjælpsom!
Vi fik en professionel vurdering af et beskadiget gulv og vi er så tilfredse!

28 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdens dårligste firma 🤬🤬

Verdens dårligste firma 🤬🤬
Store svin med at rengøre efter sig
Slebet terrazzo gulv på et lille wc.
Hele huset var svinet til
Samt de gik fra åbne døre og vinduer
Rodet i køkkenskabe og hvad de ellers har rodet i?? 🧐
Fodaftryk på møblerne 🤯
Prøvet at komme i kontakt med firmaet lagt flere beskeder men aldrig vendt tilbage 😡
🛑 Kan IKKE anbefales 🛑

30 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais