KB Motorservice Avaliações 32

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

har været kunde ved KB i en del år nu da jeg har gammel Virago som skal have lidt nye dele i ny og næ. de har altid være behjælpelige med at finde dele og få dem hjem indenfor kort tid ca en uge so... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt personale og meget serviceminded. Købte en mc som udviklede en fejl efter 2 måneder. KB motor tilbød at lave det uden beregning, men da jeg bor ret langt væk foretrak jeg at lave det se... Ver mais

4,0

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min søn har en Ape 50 og vi stod i en…

Min søn har en Ape 50 og vi stod i en rigtigt dårlig sitation da det værksted vi til dato have brugt ikke læger havde en mekaniker og den skulle have lavet noget i motoren vi fik en rigtigt god service og vi har nu brugt dem flere gang altid hurtigt lavet og tinge er i orden.

7 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en Honda ST 1300 sidste år…

Jeg købte en Honda ST 1300 sidste år hos KB Motorservice da jeg efter et stykke tid 3/4 år ca. har jeg problemer med at dreje tændingsnøglen jeg konstantere at nøglen er slidt og ringer og spørger om jeg kan få en ny nøgle.? Men desværre får jeg at vide at min garanti er udløbet . Jeg syntes at det er utrolig småligt at være. Jeg kan ikke derfor IKKE!! Anbefale denne forhandler til andre overhovedet.

21 de setembro de 2023

God service

Købte brugt Mc ved Kaj fandt ud af at kæde kit ikke var skiftet efter snak med Kaj fik jeg kæde kit tilsendt uden nogen diskussion godt sted at handle værd at kører efter 😉

30 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kb motorservice er et godt og trygt…

Kb motorservice er et godt og trygt sted at handle motorcykel, jeg har fået en super godt service og har følt mig som en værdsat kunde der er blevet lyttet til.
Jeg kan kun anbefale at give kb motorservice et besøg.

Betina Mørcke

10 de maio de 2023

kingkong!

Her får man en go service til fornuftige priser. Knægtene på værkstedet kan deres kram!

12 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow for en positiv oplevelse!

Wow!
Handlede ny MC for et par måneder siden. Samme dag som den nye cykel blev afleveret i boks fra importør kunne jeg afhente den.
Grundet div leveringsproblemer som alle brancher oplever, så får jeg pludselig mulighed for at skaffe en vare andet steds. Jeg har allerede bestilt hos KB..men ikke noget problem fra deres side. Ville selvfølgelig holde aftale hvis de fik noget i klemme, men intet problem.
Så er der kommet en mangel leverance på sidetaske låse. Det kneb med min tid da KB ligger et stykke væk for mig. Aftaler med Kaj at jeg sender nøgle til kodning af låse. Afleverer pakke med nøgle torsdag aften. Lørdag til middag modtager jeg en SMS om at jeg nu kan afhente min pakke fra KB...Jeg gentager lige WOW!
Jeg har kørt MC konstant i 33år og derfor også været i mange forretninger og handlet meget...dette er min første handel hos KB (underligt nok). Med pakken idag kan jeg ikke beskrive hvor imponeret at jeg er..TAK Kaj!

2 de julho de 2022

Super positivt

Har længe søgt efter de helt rigtige MC-støvler. Finder dem på KB Motorservice i Skive. Tager derop ( 75 km ) og får en udsøgt service. De ringer til deres importør og skaffer støvlerne hjem i “min” farve og størrelse og sender dem derefter til mig.

7 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service ved mc køb

Venligt personale og meget serviceminded.
Købte en mc som udviklede en fejl efter 2 måneder.
KB motor tilbød at lave det uden beregning, men da jeg bor ret langt væk foretrak jeg at lave det selv.
Kaj sendte alle reservedelene gratis uden noget brok.
Virkelig god service. Kan klart anbefale at købe mc der.

18 de dezembro de 2020

Føj for en opførsel!!

Føj for en opførsel!!! Og af selv ham der ejer stedet!! Min far fik efter en reparation( det var ikke lavet ordentligt!! )hvor han kommer igen med hans mc og vide om det var ikke bedre han kørte l***** i havnen!! Hvorefter ejeren bare gik!! Er dybt rystet over sådan en opførsel, udbedring af den dårlige rep forekommer forhåbentlig senere!! OG på hans egen regning eller kommer vi tilbage efter pengene og for det lavet et høfligt og ordentligt sted!!!

18 de abril de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er bestemt ikke de bedste til mc

Det eneste pæne der er at sige om KB, er at de er flinke til at hjælpe når man punkterer. I samme forbindelse fik jeg dem til at lave eftersyn på min BMW. Det skulle jeg vist aldrig have gjort. Ved ikke helt hvordan de har gjort det, men det tyder på en Erling Lærling, har "forsøgt" at montere min bagbremse igen. Mit baghjul blokerer periodisk under kørsel og jeg må flere gange trække ud i rabatten. Kan se efter jeg er kommet hjem at, pedalen slet ikke tager ved længere. Den hænger der blot. Er glad for jeg ikke har haft en lastbil bag mig, når den har lavet det nummer, for så var jeg sgu nok blevet påkørt. Det er desværre ikke første gang jeg, har været utilfreds med dem. Men nu fortjener de altså, en dårlig anmeldelse på Trustpilot.

11 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for kanon god service i forbindelse…

Tak for kanon god service i forbindelse med mit MC sæde som i sendte en tur til Frankrig hos Bagster for at få lavet det om til et comfortsæde.

Alt lavet og leveret inden for lovet tidsramme sædet er over alt forventning super fedt.

Og stor tak til Linda hos KB Motorservice for god service support og vejledning.

Absolut ikke sidste gang jeg handler med dem.
😉

29 de fevereiro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais