Prima drogist, verzending van de producten is na 1 week. Op hun site staat voor 15:00 uur besteld, de volgende dag verzonden. Dat is niet juist, maar verzending is 1 week. Na 1 week had ik nog geen pr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I enjoyed my recent purchase from Kdrogerie, at first they made a small mistake with my order but they were very responsive and fixed it in one day. They also gave me a gift for the inconvenience!... Ver mais
Snelle levering, netjes verpakt. En een klein manneke heel blij kunnen maken met het limited edition product wat alleen nog hier verkrijgbaar was. Super bedankt!
Eerste keer dat ik bestelde via deze webwinkel. De prijzen waren erg goed, dus een bestelling geplaatst. Netjes op de hoogte gehouden van de zending. Producten van goede kwaliteit. Tevreden.
Detalhes da empresa
Sterk in drogisterij artikelen van gerenommeerde merken en goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Bij problemen met een artikel of levering zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.
Informações de contato
Mortelweg 16C, 6551AE, Weurt, Holanda
- +31 6 11 78 05 94
- verkoop@kdrogerie.nl
- kdrogerie.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goedkoop en een snelle levering
Ik had een hoop Andrelon Conditioner flessen besteld. Waren goedkoop en snel geleverd.
Alles top!
Goede producten, niet duur. Alles liep op rolletjes; website, bestellen, betalen, mails, verzending, verpakking, aankomst en uitpakken...
Prijswaardig en snelle verwerking.
Behoorlijk assortiment en zeer snelle verzending. Ben zeer tevreden.
Gewoon goed
Products of good quality at low prices dankjewel
Good quality at low prices dankjewel
Goede shampoo, goede prijs
Deze shampoo was nergens meer te koop, gelukkig wel nog bij K-drogerie voor een goede prijs. Snel geleverd
Mijn pakket is nooit ontvangen en is…
Mijn pakket is nooit ontvangen en is niets mee gedaan wel 21 euro betaald

Resposta da Kdrogerie
Prima webwinkel met dito prijzen.

Resposta da Kdrogerie
Snelle en zorgvuldige verzending en…
Snelle en zorgvuldige verzending en levering. Volgens het boekje :-)

Snel geleverd.
Snel geleverd en goede prijs en goed…
Snel geleverd en goede prijs en goed verpakt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.