Otroligt
Otroliga produkter! Snabb och smidig leverans!
Även för dig om vill prova massa nytt!!
Rekommenderar verkligen att använda!
Keauty.se är en svensk onlinebutik specialiserad på koreansk hudvård, även känd som K-beauty. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från ledande koreanska varumärken, noggrant utvalda för att passa olika hudtyper och behov. Vårt mål är att ge våra kunder tillgång till innovativa och effektiva hudvårdsprodukter som främjar en hälsosam och strålande hy. Genom att kombinera traditionella skönhetsritualer med modern teknologi strävar vi efter att erbjuda en unik och tillfredsställande shoppingupplevelse för alla som är intresserade av koreansk hudvård.
Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Otroliga produkter! Snabb och smidig leverans!
Även för dig om vill prova massa nytt!!
Rekommenderar verkligen att använda!
Jag beställde en hel hudvårdsrutin, är väldigt nöjd! Kul att prova något nytt!
I’ll be back! ☀️
Super snabb leverans och riktigt bra priser💪🏽
The products made noticeable improvements and have great overall quality!
Köpte till min tjej och hon älskade produkterna. Rekommenderar starkt!
Bra produkter och otroligt professionell service med snabb leverans.
Så så så nöjd, rekommenderar verkligen om du värdesätter kvalitet! 💝
Absolutely love the products from Keauty really great quality! The delivery was super fast as well, which is always appreciated. Highly recommend!
Scam!
The email is fake. They don’t reply on Instagram. The 24/7 chat is also fake.
Ordered over 3 weeks ago a skincare i saw online that this website sold. I hadn’t had any shipping updates after a good 10 days of waiting so thought maybe I should email them, I emailed them it bounced back, I went on their website to email again and they bounced back then it said they had a 24 hour customer service chat on the website when I tried to type it said error everytime. I found their instagram and message’d a few times on their posts and direct message and never heard back so unfortunately had to go through my credit card company now to get the money back. I’ve warned shopify as they sell their products too but I think they’re scamming people which isn’t good, luckily I only bought one item.