Keurige persoonlijke informatie over aankoop plantje, stekjes zelf zaten niet meer 'houdertje' maar door verzending allen los in de verpakking. Stekjes waren niet kapot, dus direct volgens voorschri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het is duidelijk dat de verkoper met liefde stekjes kweekt en verkoopt. De stekjes waren zeer zorgvuldig verpakt en er zat een brief met extra informatie over de verzorging bij. Verzonden in een briev... Ver mais
Mooie stekjes ontvangen, die inmiddels goed geworteld zijn op 1 stekje na. Maar dat mag de pret niet drukken.
Prettig bedrijf waar ik meermaals stekjes heb besteld die het allemaal goed doen! De stekjes komen altijd goed verpakt aan en er zitten per plantje/stekje instructies bij wat de volgende stappen zijn... Ver mais
Detalhes da empresa
Hoe leuk is het om je eigen plantjes te maken van stekjes? Niets is leuker dan de groei en bloei van je planten te zien! Zeker als je deze zelf hebt laten wortelen en na goede verzorging een mooie plant hebt gekregen. Of wanneer je een beginnende plantenfanaat bent en je graag klein wilt beginnen is het ideaal om stekjes te bestellen! Ook kun je kiezen voor een verrassings stekjesbox, ideaal als je niet weet welke stekjes je wilt bestellen of leuk om cadeau te geven. Het stekken van je plant is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. Bestel vandaag nog jouw favoriete stekjes of een leuke stekjesbox en laat ze uitgroeien tot prachtige planten!
Informações de contato
Tollensstraat 17, 7606CS, Almelo, Holanda
- info@kekkestekkies.nl
- kekkestekkies.nl
Pede aos clientes que avaliem
Prachtige stekkies
Ik heb netjes in een brievenbus pakketje mijn stekjes ontvangen.
Communicatie met Kekke Stkkies verloopt super vlot en correct.
Stekjes waren prachtig en goed verpakt
Snelle levering, ook fijn met track en trace code. De stekjes waren wel klein, maar ok!
Het zijn leuke stekjes
Het zijn leuke stekjes. Ik heb ze in een aantal kleine vaasjes staan, ieder stekje heeft z'n eigen vaasje. Ik heb ze nu bijna 2 weken en ieder stekje heeft al een worteltje en ze zien er goed uit.
De stekjes waren verpakt in een brievenbusdoosje en hadden een watje om vochtig te houden. De uitleg was erg duidelijke en makkelijk te volgen.
Mooie stekje
Mooie stekjes, zeer goed verpakt, staan te gloren in het water!
Mijn dank
Was snel bezorgd
Was snel bezorgd. Netjes alles ingepakt. Fijn dat er ook een beschrijving bij was hoe om te gaan met de stekjes
Stekjes zien er altijd goed uit
Stekjes zien er altijd goed uit, worden zorgvuldig ingepakt en snel verzonden
Snel, goed verpakt en mooie prijzen! Goede uitleg over verzorging toegevoegd 👍
Erg blij ermee
Ze werden erg goed geleverd, ook fijn dat er uitleg bij zat. Ze doen het super goed!!
Mooie stekjes en goede service
De bestelling is netjes geleverd met een duidelijke uitleg over de stekjes! Super handig en leuk! Het zijn mooie stekjes, dus ik ben er blij mee!
Duurde wat langer ivm temp boven 25 gr
Duurde wat langer ivm temp boven 25 gr. Dat vond ik prima, beter dan uitgedroogde stekkies