Kelders Comfortschoenen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super service. Zoals gebruikelijk snel en vlot afgehandeld. Moest helaas een paar dagen langer wachten op mijn schoenen, maar dat was wegens drukte bij de pakketbezorgers. Marcel had binnen 12 uur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke website. Snel schoenen gevonden in de juiste breedtemaat. Ook redelijk veel keuze in smalle leest en dat is heel fijn want die zijn steeds moeilijker te verkrijgen. De schoenen werden sne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super, na telefonisch contact werden mijn schoenen direct opgestuurd en had ze de volgende dag in huis. Vriendelijk geholpen.

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Online schoenwinkel Oirschot voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, extra brede schoenen, extra smalle schoenen van vele merken zoals Durea, MBT, Piedro, Wolky, The Bird, Meindl, Hassia, Solidus, Waldlaufer, Ambiorix, Lloyd, Bunnies schoenen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

91 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super service

Super service! Ik ben heel blij met het advies en het meedenken!

20 de fevereiro de 2020

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Graag gedaan, veel plezier van je nieuwe schoenen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ook goede service bij mankement

Ook goede service bij mankement aan de schoenen. Vriendelijk te woord gestaan per mail en nieuw paar ontvangen.

23 de janeiro de 2020

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Dank je wel Jolanda, veel plezier van je nieuwe schoenen!
team kelderscomfortschoenen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, mooi assortiment en geweldige service!

Schoenen kopen was voor mij altijd een opdracht. Meer dan eens kwam ik met schoenen thuis die bij nader inzien te klein, te groot, te breed of te smal waren en daarom niet werden gedragen. Dat moest stoppen.

Ik zocht een speciaalzaak en kwam al snel uit bij Kelders Comfortschoenen in Oirschot. Een prachtige winkel waar ik vriendelijk werd ontvangen en onder de indruk was van het uitgebreide assortiment. De ene schoen was nog mooier dan de andere.
De begeleiding van de aankoop was aangenaam en deskundig. Mijn voeten werden gemeten om de juiste maat te bepalen en ik ontving adviezen over geschikte modellen. Eindelijk vond ik schoenen die niet alleen mooi, maar vooral ook perfect aan de voet zaten.
En ook wanneer - bij het dragen van de schoenen in huis - twijfels opspelen, wordt opnieuw met zorg en aandacht gezocht naar een passend alternatief. Super!

Ik heb eindelijk mijn speciaalzaak gevonden! Dank voor de geweldige service.

7 de janeiro de 2020

Beste LD,

Hartelijk dank voor deze mooie review en heel veel plezier van uw prachtige, goedlopende & geweldig passende GIJS schoenen, GIJS loopt als gegoten!!

Prima zaak

Precies wat we wilden hebben, snel bezorgd en ....... voor een scherpe prijs !

21 de dezembro de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Dank je wel Jurjen, veel plezier van je nieuwe schoenen
team Kelderscomfortschoenen

In een woord: GEWELDIG

Een geweldige service en er is niks teveel. Al pas je 20 paar schoenen. Mensen weten waar ze het over hebben. Veel geduld en erg vriendelijk. Volgende keer ga ik er zowiezo weer naar toe

6 de dezembro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Bij veel winkels al uitverkocht, dus blij met mn bestelling.

1 de dezembro de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Beste Hillinda, dank je wel voor je beoordeling, heel veel plezier van je geweldige nieuwe schoenen!!

team Kelderscomfortschoenen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakket is niet bezorgd op de gekozen…

Pakket is niet bezorgd op de gekozen dag-tijdstip, maar een dag eerder aangeboden. Nu dus niemand thuis, pakket is weer meegenomen en track en trace werkt niet. Oftewel pakket zoek. Zoek aub een ander koeriersbedrijf.
Update: pakket is alsnog bezorgd op de gekozen dag/tijdstip. Ingevulde sticker op pakket toonde de verkeerde datum.
Schoenen zijn naar tevredenheid.

13 de novembro de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Beste Klant, excuus!, het betreurt ons dat het niet goed is gegaan, graag het Track and Trace nummer doorgeven dan gaan wij erachteraan, we hebben nu helaas te weinig gegevens om uit te zoeken om welke bestelling het gaat. We zullen contact opnemen met PostNL om uit te zoeken waar het fout is gegaan, nogmaals excuus en hopen u een volgende keer op een juiste manier te kunnen helpen.
Ook hopen wij dat uw mooie nieuwe schoenen er voor zorgen dat dit euvel snel vergeten is, veel plezier met uw nieuwe schoenen.

Team Kelderscomfortschoenen.

Gelukkig dat het allemaal goed gekomen is, veel plezier van uw nieuwe schoenen.

Team Kelderscomfortschoenen.

Te klein besteld

Ik had schoenen besteld die een beetje te klein waren.Gewoon retour gestuurd(wel zelf 16,40 euro vanuit België).
Maar dan heeft de verkoper mijn voetmaat besproken en de desbetreffende schoen en mij de raad te gegeven om ipv een 43 een 44 1/2 te nemen in dat type schoen.Nu zitten ze heel comfortabel, een beetje los vanachter maar het belangrijkste is vanvoor en opzij dat ze heel comfortabel zitten.Geen pijn meer bij het stappen.Ze kennen hun vak en maken tijd voor je vrij.

13 de setembro de 2019

Zeer goede service

Zeer goede service, indien nodig is het persoonlijk contact ook heel goed, en word er ook meegedacht en eventueel optie's geboden. Heel prettig verlopen.

31 de julho de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Beste Karin, hartelijk dank voor deze mooie review!

team Kelderscomfortschoenen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren loop ik op schoenen uit deze…

Al jaren loop ik op schoenen uit deze winkel. Ben heel tevreden over de service zowel in de winkel, waar je ook goed advies krijgt, als bij de levering op internet. Schoenen die zitten en waar je goed meeloopt zeker bij mij als verpleegkundige erg belangrijk.

30 de julho de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Beste Ria, hartelijk dank voor deze mooie review!

25 de julho de 2019

Dank je wel Tea, kelderscomfortschoenen

29 de junho de 2019

Dank je wel!!!
kelderscomfortschoenen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk schoenen die heerlijk zitten…

Eindelijk schoenen die heerlijk zitten en goed lopen.

5 de junho de 2019

Resposta da Kelders Comfortschoenen

Dank je wel voor de mooie beoordeling Maria, veel plezier van je nieuwe schoenen!
kelderscomfortschoenen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.