Jeg købte en gravhund/bichon blanding i 2021. Allerede den dag jeg fik ham hjem havde han blodig og slimet afføring på hjemturen da vi stoppede for han kunne holde tissepause. Vini sagde at det skylde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi kjøpte Minni den 2 hos Vinni for 2 år siden og får ikke takket nok. Jeg flytter til Spania den 20de jan for meg selv Minni blir igjen i Norge og jeg vil be Vinni om å finne enda en dach som kan bl... Ver mais
Hold jer langt væk fra at købe hund hos kennel Hamann. Det er ren hvalpe fabrik. Vini skal stoppes. Hun avler syge hunde. Vi har mistet vores elskede hund, som både havde allergi og epilepsi. Flere fr... Ver mais
Efter at have læst en del virkelig skræmmende anmeldelser, så må vi også lige tilslutte os. Vores hvalp blev passet på kennelen sidste sommer og kom hjem med Giardia. Som en servicemeddelelse ringer v... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kennel Hamann er en godkendt kennel som har opdrættet racehunde i 22 år. åå
Informações de contato
Dinamarca
- kennelhamann.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bedste anbefalinger herfra
Vi har fået den dejligste hund fra Kennel Hamann, en HavaCarin, som nu er 1 år og har det bedste sind. Vini og John er super søde og servicemindede, man kan endda få foder leveret på Frederiksberg 👍🏼😃 De passer også hunden, når man skal på ferie ☀️
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Har købt hund her samt været i arbejdspraktik. Rigtig gode forhold.
Super god service
Super god service. Der er slet ingen tvivl om at ejeren går op i hundens ve og vel. Fik meget hurtig svar på spørgsmål, alt i alt god service.
Har mine varmeste anbefalinger.
Har min dejlige frække Rex
Har min dejlige frække Rex. Har købt to hunde som jeg er meget glad for.... Min frække Rex er verdens dejligst hund fra en fantastisk kennel.
Stoooop.. find et andet sted. Dejlige hunde men du risikere 3 måneder i noget der ikke er himlen
Jeg har købt en hund den 26 januar 2019 der viser sig a være syg.
Jeg er i dialog med 2 andre der også har købt syge hunde. Det viste sig som hvalpe mave. Og jeg tog derfor min hund til dyrlæge. Hvor jeg finder ud a at han har 2 parasitter i tarmen samt en masse andre bakterie. Det præcis det samme de 3 hvalpe fejler..
Efter samtaler med kennel ejer. Laver vi en aftale om jeg afbetaler hunden..
Men men men. Selvom man holder sin del af aftalen. Og holder dem løbende opdateret. Så risikere man at blive truet, med at de vil hente hunden. Gør man dem opmærksom på det er selvtægt er de iskolde. Og truslerne fortsætter. På trods a man har holdt aftalen. "Medarbejderen" som jeg til start fik a vide var ham der levere foder, virker ikke til a være sat ind i sagen og skyer ingen midler. Og er fuldstændig ligeglad med a omgås loven.
Jeg har haft en lang og sej kamp med kontakt til dyrenes beskyttelse. Et godt råd. Kontakt dem inden i overvejer at købe hund hos kennel Hamann.. Du kan være heldig eller uheldig!

Resposta da Kennelhamann.Dk
Køb ikke hund på den hvalpefabrik
Køb ikke hund på den hvalpefabrik
Vi hentede en hvalp fra kennel Hamann d 3/2-19 gav 8500 for en blanding hund
Men hun var desværre syg med Giardia og en masse andre ting
Men der er ingen hjælp at hente hos Vini hun benægter det kommer fra dem det må hun have fået i en vandpyt ude på vejen 🤦🏻♀️
Men vi er 3 fra samme kuld der har syge hvalpe
Det har virkeligt været et mareridt
hun er 4 mdr nu og er ikke rask endnu 😢
En fantastisk kennel hvor vi købte en…
En fantastisk kennel hvor vi købte en hvalp den 13 /7 2018 , en meget harmonisk lille fyr der er meget tryk.
Den er registreret og dyrlægekontroleret,.kennelen er meget professionel og flot ren holdt , vi kan trygt anbefale den . Jørgen Hansen
Fantastisk hundested
Kan kun anbefale Kennel Hamann ud fra vores køb af hvalp i oktober 16. Utrolig rent og pænt i gården hvor hundene gik rundt. Søde og hjælpsomme med køb af hvalp. Fået den dejligste og kærligste hund, som vi ikke tvivler på, har fået en god start på livet hos Kennel Hamann. Vil til en hver tid anbefale stedet.
Hold jer langt væk!!!!
Hold jer langt væk!!!!!
Købte en labradorhvalp i september 2017.
Når de bliver konfronteret med sygdom, kaster de det tilbage på køber. Havde jeg vidst de ting, jeg ved om dem nu, havde jeg aldrig sat mine ben der. Men vil gøre alt for vores skønne hundemand.
Købte min lille Havapoo Januar 18,hun …
Købte min lille Havapoo Januar 18,hun er det fineste lille væsen,føler mig rigtig godt behandlet,har nu haft hende 14 dage og hun er allerede så godt som renlig,dejligt sind.Kendlen er pæn og ren,ingen tvivl om at ejerne er glade for deres dyr .
Snyder Folk..........
Snyder Folk..........
Min kone var ude og hente en blandings hund, som skulle være 2 racer.
men det viste sig at der var mere end de 2 racer i blandingen.
Dårlig stil
Super søde mennesker.
Super søde mennesker.
Vi har købt en lille blanding af fransk buldog og dansk svensk gårhund, 17/12-2017
Og den er så sød og en glad putte hund den er så glad for vores børn😄 en rigtig dejlig lille smuk hund. Takker for handlen
Mvh Kim
Har købt en hvalp som skulle være …
Har købt en hvalp som skulle være blandet med faren fransk bulldog og moren mops. Til 6500kr
Begge forældre skulle ses ved køb. Da jeg henter min hvalp ser jeg faren. Men moren er der ikke, de siger at hun ikke havde været int i hvalpene. Så derfor var hun kommet et andet sted hen. Jeg tænker ikke mere over det. Da jeg tænker alt er ok. Da det jo er en kennel.
Finder ud af at moren ikke er ren mops, men at der også er terrie i moren og moren ligner slet ikke en mops.
Jeg købte min hund Mischa …
Jeg købte min hund Mischa (beagle/fransk bulldog) af kennel Hamann d. 22/9 - 2017. Jeg er meget tilfreds og yderst imponeret over den rådgivning og professionelle service, jeg har modtaget fra både John og Vini, som er indehavere.
Jeg har gennem hele forløbet følt mig meget tryg ved at købe hund hos dem og kan varmt anbefale dem til andre. Ingen tvivl om, at både Vini og John er utrolig glade for deres dyr, hvilket stedet også bærer præg af.
En fantastisk Opdrætter
Vi har købt vores 1. hund hos Kennel Hamann. Vi har oplevet en rigtig god dialog og tillid til opdrætter. Vi har fået den vejledning vi har haft behov for.
Stedet er rent, pænt og det har været muligt at følge hundes udvikling undervejs. Vores hund har hele vejen igennem været veludviklet og velplejet.
Det kan mærkes på vores Havapoo at han er velafbalanceret, socialiseret og dermed vant til at omgåes såvel børn/voksne som andre hunde.
Vores familie kan varmt anbefale Kennel Hamann.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.