Detalhes da empresa

1. Serviço de transportes
  2. Empresa de Ônibus Leito

Informação fornecida por fontes externas variadas

Keolis er buskørsel med høj kvalitet. Kollektiv trafik i Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gamle Moviabusser på rute 70 mellem…

Gamle Moviabusser på rute 70 mellem Brovst og Aabybro, som er slidt og udtjent. det hele taget er der kun gamle udtjente busser på ruten. De nye El-busser er endnu engang forsinket, men rute 71 har fået dem.
De kører godt, men de larmer og har få siddepladser.

23 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har kontaktet Keolis på tlf givet af…

Har kontaktet Keolis på tlf givet af Movia, da jeg vil klage over chauffør på 250 s som ikke hjalp eller reagerede efter hård opbremsning hvor jeg faldt i bussen. Bad om info på hvor de har deres ansvarsforsikring. Fik besked på at skrive en mail. Har intet svar fået på hverken mail eller indsendt formular. Det er 14 dage siden pt. På ingen måde nogen form for service.

28 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sur morgenchaufør på bussen fra Aarhus…

Sur morgenchaufør på bussen fra Aarhus til Billund d. 1. Den 2034 kl. 6.55, vi fik lov afvente ude i regnen, fik skældud fordi han ikke gad gå gennem bussen for at billeterer! Hvor er servicen henne? P.s. den opreklamerede kaffe ombord virkede så heller ikke, og det lød på chaufføren som det viste han godt, sådan havde det været længe ☹️

1 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bus 901 i Korsør kører ikke den gamle…

bus 901 i Korsør kører ikke den gamle rute P.G.A fjernvarme ,,det er så også OK,,MEN at de ikke kan omlægge ruten så der tages flere passager med fatter jeg ikke ,,den burde kører fra Stationen ud af Storbæltsvej ,,til venstre af første vej op over fægangs broen til venstre igen ud af Motalavej ned til rundkørslen og ud af Tårnborgvej og samme vej retur når den har været i Slagelse,,,det er SÅ nemt men der sidder åbenbart kun folk der ikke tænker sig om i min verden kæmpe Klaphatte sagt på en pæn måde ,,,hilsen en sur passager

17 de novembro de 2023

Før tid igen 😞

Keolis er ok når man er i bussen. Er bare MEGA træt af gentagne gange se 230R køre 3 min. eller mere før tid. Der er ikke 10 min. drift i Jægerspris. Skal jeg være sikker på at nå min bus skal jeg altså stå ude ved busstoppestedet 10 Min. før - Ikke just befordrende hvis vi skal benytte offentlig trafik. Jeg kan forstå forsinkelser men har ingen respekt for de chauffører der ikke holder ind og venter hvis de er foran i tidsplanen- det handler om alm. god service. Kom ind i kampen.

9 de novembro de 2023

973x

Kører dagligt med bussen mellem Frederikshavn og Aalborg. Flere gange har temperaturen være meget lav i bussen idag feks. kun 3 grader. Det er altså ikke i orden synes jeg.

8 de dezembro de 2022

Bad experience

After keeping the door closed until the time he was about to leave, while i was 3 steps away from it, i was not bothered about it, the driver told me that i should have came closer to the door because otherwise he can not see me!! What???, Should i wipe the car so he can see me? This is not the way to represent your company to the clients

29 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min søn har glemt sin telefon i en af…

Min søn har glemt sin telefon i en af deres busser og vi har prøvet at få dem til at udlevere den. Ifølge deres regler skal den indleveres til politiet og vi kan først få den om en uge. De nægter at gøre en undtagelse på trods af vi har koden til den, min og min mands telefonnumre er indkodet som hhv. mor og far samt at jeg har den på "find my iphone" og kan se præcis hvor den er. Vi har prøvet at forklare at den i dette tilfælde var ret vigtig, da det er min søns fødselsdag i morgen - pga. corona er alle de normale fødselsdagsfejringer aflyst og folk vil istedet ringe eller skrive tillykke til ham. Og det er lidt svært når han ikke har telefonen. Der var iingenting at gøre og de nægtede pure at hjælpe. Hold nu kæft hvor er det dårlig stil (og ja, selvfølgelig skal han huske sin telefon, men i sådanne tilfælde kunne man måske godt gøre bare en lille smule ekstra)
Dette er specifikt på Kelis Naverland. Jeg snakkede først med Keolis i Hvidovre, som virkelig prøvede at hjælpe indtil vi fik konstateret at bussen hørte hjemme i en anden garage og de derfor ikke kunne hjælpe

9 de outubro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Den 1 sep glemte jeg en pose med 3…

Den 1 sep glemte jeg en pose med 3 trøjer i bus 500 S.
Jeg ringede og jeres mand på kontoret fik fat på chaufføren og han fandt posen med det samme. Jeg blev virkelig glad. Jeg tager så ud forbi jeres kontor i Hvidovre mandag morgen. Og får så at vide at der er muligvis er en anden som var der fredag eftermiddag, som har taget min pose.
Det er bare ikke Okey at når I meddeler at I rent faktisk har min pose i jeres varetægt at I så også smider den væk. Bunken med glemte ting ligger lige inden for døren, hvor alle kan tage lige hvad de har lyst til. Det er da en forkert indstilling at have til andres ting.
Ham jeg snakkede med i tlf, var også ham som jeg talte med da jeg var der personlig. Han var meget hjælpsom, men han fandt desværre ikke mig tøj.

Hilsen en sur og meget skuffet kunde

Ps. Hvis I havde en e-mail man kunne skrive en klage til, så havde i ikke fået klagen her.

24 de setembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ud over det forventede

God service ud over det forventede - Keolis Slagelse

Jeg var forbi deres værksted/kontor på grund af en glemt sportstaske. Jeg blev mødt af en venlig mand som hjalp mig med at finde tasken, selvom det var udenfor normal åbningstid.

1.000 tak

3 de maio de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overdrevet god service

Dennis hos Keolis går meget længere for at yde god service, end man kan forvente.

Vi henvendte os til Keolis fordi vi havde en forespørgsel ang. en reklame vi havde set på en bus i Odense, og som vi ønskede at tage et billede af. Dennis fra Keolis hjalp os på fremragende vis med oplysninger så projektet lykkedes.

Fantastisk indsats, som jeg sjældent har oplevet magen til.

4 de abril de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais