Kerstinsbutik Avaliações

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2026- 07-06 la jag en beställning.

2026- 07-06 la jag en beställning.
I skrivande stund 2026- 08-02 har jag fortfarande inte fått någon leverans. Snart en månad. Har haft kontakt med Kerstins butik och inte fått svar på mina frågor, endast att leverans är på väg. Det kan jag själv se under spårningslänken. Jag skulle naturligtvis läsa på mer om företaget. Första och sista gången här.

2 de agosto de 2026

KÖP inte här

Skulle gärna sätta ett minus men det går tyvärr inte. Beställde en rese vattenflaska till hunden och det blev fel med adressen i beställningen. Kontaktade deras kundservice direkt och ville ändra address eller häva köpet. Skulle bli kontaktad dock är varan nu skickad. Dessutom dropshipping - never again !

24 de julho de 2026

Totalt oseriöst företag

Skulle sätta ett minus om det var möjligt! Jag beställde en kylmatta till min hund den 28 juni. Idag är det den 30 juli och jag har ingen aning om den alls kommer levereras. Deras kundtjänst hjälper inte till det minsta.
Hade jag vetat att den skulle skickas från Kina så skulle jag aldrig ha beställt den. Bottenbetyg och varning för detta oseriösa företag.

30 de julho de 2026

Beställde varor 30 maj 2026

Beställde varor 30 maj 2026, idag 28 juni har de fortfarande inte levererats. Har även upptäckt att varorna skickas från Kina vilket är något som inte framgår på hemsidan. Hade jag vetat om det hade jag aldrig beställd något från Kerstins butik. Miljöpåverkan som är helt oacceptabelt. En leveranstid som är på tok för lång och lager i Kina, nej det blir inget mer köp för mig.

28 de junho de 2026

VARNING.

VARNING.
Beställde trimmer till hund. De skickade fel produkt och det saknades också en kontakt som passade svenska uttag.
Mailade företaget men det enda de kunde göra att dra av 20% från priset pga att returkostnaden är tydligen lika dyr 50% av inköpssumman.
Det blev att kassera trimmen.
Kommer aldrig att köpa något från denna butik.

12 de junho de 2026

Oseriöst

Beställde en produkt den 21 maj, har fortfarande inte fått den. Har försökt kommunicera med kundtjänst, men det är totalt omöjligt. De är inte villiga att hjälpa till på något sätt. Skulle aldrig handla här igen, väldigt oseriös.

21 de maio de 2026

Undermålig information om produkten

Undermålig information om produkten. Det framgick inte någonstans att det var glaset till ett par hundsolglasögon jag beställde utan såg ut att vara ett komplett par solglasögon med båge och glas.
När jag bad att få returnera varan fick jag förklarat för mig att kunden står för returkostnaden, men att det ofta är dyrt och krångligt och därför erbjuder de istället att ersätta mig med 50% av varans värde så fick jag behålla varan. Detta kunde de ordna utan inblandning av en ”mänsklig agent”.
Det känns inte som ett seriöst företag!

17 de maio de 2026

Esta empresa é sua?