Keukenspoelbakwinkel Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze week is de nieuwe Quooker Combi Boilerset geplaatst. Dit gebeurde door een SeniorMonteur die echt alle tijd van plaatsen nam.De oude apparatuur verwijderd . En zelfs nog een extra kraan geplaatst... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas bleek de benodigde spoelbak een bijzondere maat en paste deze niet. Via de mail, met foto's uiteindelijk de juiste maat kunnen vinden en deze te plekje kunnen wisselen. Toffe service met nut... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne ervaring gehad! We hadden met spoed een spoelbak nodig voor onze keuken en bezorgen was geen optie meer qua tijd. Gemaild met de vraag of afhalen mogelijk was en binnen een uur al reacti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Keukenspoelbakwinkel is een hoogwaardige leverancier van spoelbakken, keukenkranen en accessoires. Wij bieden hoogwaardige merken aan tegen de scherpste prijzen en snelste levering.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

276 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super tevreden!

Super tevreden over de geleverde kokend waterkraan en nóg meer tevreden over de geleverde service. Zeer vriendelijke monteur en goede communicatie vanuit het bedrijf. Een aanrader!

5 de setembro de 2025

Een erg goede service

Een fantastische service! Onze zeepdispenser werkte niet goed meer na een aantal maanden en toen werd deze zonder probelemen vervangen. Toen de vervanger weer niet goed werkte was dit geen probleem en kregen we gratis een nieuwe toegestuurd.
Helaas werkte deze laatste vervanger na een periode wederom niet meer en hebben ze op eigen kosten weer een nieuwe toegestuurd.
Wij zijn dus erg tevreden over hoe ze omgaan als je problemen hebt en denken met je mee.

20 de agosto de 2025

Top service bij Keukenspoelbakwinkel

Keukenspoelbakwinkel is een prima bedrijf. We ontvingen een beschadigde spoelbak (door transport ingedeukt) en nadat we een e-mail met foto’s van de schade stuurden kregen we supersnel een nieuwe spoelbak. Als ik weer wat nodig heb bestel ik fijn via dit bedrijf! Vlotte reacties en goede service 👍🏼

8 de agosto de 2025

Verkeerde besteld...

Verkeerde quooker besteld en dit pas buiten reguliere omruiltermijn ontdekt. Echter geen probleem om de quooker toch nog te ruilen. Uiterst sympathiek en geweldige service. Dank.

13 de junho de 2025

Absolute unieke TOP

Dit bedrijf biedt een service die écht ongekend goed en vriendelijk is. Doordat ik een model Quooker had besteld dat niet op mijn kraan paste, moest de "monteur" (de vader van de eigenaar) nog een 2e keer komen om het goede apparaat te installeren. Hij vernieuwde en passant de afvoer van de gootsteen. Alles met een opgewekte vriendelijkheid en zonder extra kosten. Dit is écht een "Once in a life time"- ervaring!

25 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service en super snelle reactie terug.

Nadat de bestelling bij ons bezorgd was, zijn we zelf een plaatje kwijt geraakt, ik had een email gestuurd waarin ik vroeg of wij tegen betaling een nieuw plaatje konden bestellen. Ik kreeg direct antwoord op mijn email en nog diezelfde dag is het plaatje wat we zelf kwijt geraakt waren kosteloos naar ons opgestuurd.
Echt een hele goede service, snelle service, super klant vriendelijk echt een aanrader.

2 de abril de 2025

goede service

zeer tevreden, had t verkeerde besteld maar werd keurig omgeruild.
duidelijk over de mail dus makkelijk opgelost

26 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote keuze aan mooie spoelbakken

Grote keuze aan spoelbakken en toebehoren. Wij wilden onze café kleurige bak van meer dan 25 jaar in onze keuken vervangen door een soortgelijk model. En die hebben we hier gevonden. Zeer vriendelijke verkopers die snel reageren op e-mail.

21 de fevereiro de 2025

Snel geleverd en reactie

Snel geleverd. En snel reactie op vragen. Helaas bleek de Quooker kraan niet te passen in mijn keuken, en was wat meer uitzoeken hoe te retourneren. Maar na 3 weken kreeg ik mijn geld terug.

19 de fevereiro de 2025

Bijzonder goede ervaring

Bijzonder goede ervaring met de snelheid van leveren, en omruilen van een verkeerde kleur kraan. Een voorbeeld hoe je met klanten omgaat. 😀👍

14 de fevereiro de 2025

Kapotte kraan

Onze kraan werkte niet naar behoren en na contact op te nemen met de winkel hebben ze super gehandeld. Direct geantwoord via mail. After sale service is heel goed. Zeer belangrijk. Ik zal ze zeker aanbevelen bij andere mensen.

27 de janeiro de 2025