KEYPARTNER - Låsesmed Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde brug for en låsesmed en lørdag eftermiddag og fik fat på KEYPARTNER. Det var nødvendigt at bore låsen op og det gik hurtigt, vi løb desværre ind i problemer med en af beboerne og hele forløb... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan rolig anbefale Keypartner Problem med en ældre hoveddør med stanglås. Keypartner kom meget hurtigt, og brugte tid på opgaven. men kunne desværre ikke få reservedelen - da stanglåsen var af æld... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et nyt hus og skulle have omstillet "lås/nøgler" og tog kontakt til Keypartner. De leverede et top professionelt produkt til en virkelig fornuftig pris og gav god og relevant rådgivning mht. and... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Chaveiro
  2. Serviço de Chaveiro de Emergência
  3. Fornecedor de cadeados
  4. Instalação de sistemas de segurança
  5. Fornecedor de sistemas de segurança

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mangeårig erfaring med at levere alt i låse- og sikringsløsninger til ejendomsinvestorer, boligselskaber, erhvervskunder og private.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk service :-)

Fantastisk service :-)

Vores cylinder i låsen drillede og i stedet for at sende en ud og fakturere for det, gav Emre mig lidt gratis råd og vejledning til noget vi nemt kunne prøve selv først. Det virkede så vi sparede en regning. Det er i den grad en virksomhed, som sætter service og kunden før dem selv. Vi vil nu altid række ud til dem anden gang og kan kun anbefale dem :-)

28 de dezembro de 2023

Hej Nanna
Mange tak for din anmeldelse, det er dejligt når vi kan løse en sag på denne måde.
godt nytår

Hilsen

Varme anbefalinger herfra

Vi har haft besøg af Emre fra Keypartner i dag. Der er kun godt at sige herfra. Han er både utrolig professionel og flink. Han kom og skiftede alle låse inden for kort tid, og gav os grundig vejledning i, hvilke muligheder, der var. Jeg kan varmt anbefale ham.

28 de dezembro de 2023

Resposta da KEYPARTNER - Låsesmed

Tak for jeres anmeldelse, vi er også meget glade for at havde Emre ansat.
Rådgivningen er en vigtig del af den samlede service hos os.
Godt nytår til jer

Hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har prøvet en del låsesmed igennem…

Jeg har prøvet en del låsesmed igennem mange mange år. Men jeg har godt nok aldrig prøvet nogen der var så gode som key partner. Jeg stod her i morges og skulle lige ned oghente nogle morgenmad og så går jeg op igen og så kan jeg bare ikke få min nye lås op den sidder bare fast naboerne hjælper mig vi kan intet så jeg ringer til hovednummeret og det her det er altså en søndag morgen og han er her indenfor 10 minutter det var alligevel et godt stykke vej han skulle kørei. Men det endte med at få at være helt sikker og virkelig virkelig god service at sætte en helt ny lås i nu skal jeg også have noget andet fra dem de er kanon gode god service søde flinke i møde kommende rydder op efter sig selv når de skal bore i døren Jeg kan varmt anbefale dem og så er de heller ikke dyrere

10 de dezembro de 2023

Hej Marlou
tak for din flotte anmeddelse selv om din lås drillede lidt hurtigt, vi prøver altid at løse vores sager så hurtigt og effektivt som muligt.

Jeg har haft Emre

Jeg har haft Emre, låsesmed hos Keyparner på besøg i dag. Jeg må sige at jeg udelukkende rosende ord til ham og virksomheden. Det arbejde der blev udført var med øje for at kun perfekt, er godt nok! Ydermere finder jeg Emre utrolig rar og som et menneske jeg kunne tale med og som var oprigtig interesseret i, at jeg følte bekymring efter indbrudsforsøg. Da jeg havde akut behov for sikring, gik Peter, hans leder, ind og satte det muligt at hjælpe på korrekt vis, ved at få materialer og mandskab osv.til at gå op- for at hjælpe mig! Disse mennesker hsr gjort en forskel for mig, og vil sansynligvis gøre det for mange andre. Jeg kan nun give 5 stjerner- men var der flere, fik de dem alle. Af hjertet tak for medmenneskelighed og proffessionalisme. Stort tak til Keypartner!
Jannie Lionett

11 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og super pris

Havde brug for en ny lås da jeg overtog en lejlighed. Er SÅ glad for jeg valgte Keypartner. Super service og nøjsom forklaring omkring de forskellige låsetyper der findes. Det hele kulminerede så med en hurtigt “udrykning”, da låsen så skulle monteres. God service og gode priser 😀👏🏼 Sådan. Kan varmt anbefale dem. Spørg efter Peter 😀

31 de maio de 2023

Fremragende service!

Emre kom ud og hjalp mig med at komme ind i min lejlighed. Fremragende service, fagligt dygtig og alt i alt en virkelig god oplevelse. Varmeste anbefalinger herfra!

4 de abril de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ekstremt dyrt

En rigtig sød og hjælpsom mand! Intet at sætte en finger på der.

Men hold nu op, hvor er det dyrt. En torsdag kl 15:30 og han skulle køre fra Vesterbro til Nørrebro. En tur på 15 minutter. Vi har briklås, så det eneste han skulle var at holde en brik mod vores dør. Tog vitterligt 3 sekunder.

840 kr. (!!!) - det er godt nok for groft for 15 minutters arbejde (kørsel).

30 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smækket ude - god service!

Havde smækket mig selv ude.

Allerede i telefonen snakkede vi om forskellige prisscenarier, sæt nu låsen skulle skiftes osv.

Der var fuld gennemsigtighed som jeg værdsætter meget.

Låsesmeden var meget kompentent og kom til tiden leverede en rigtig god service og tjekkede alle muligheder igennem. Låsen kunne heldigvis lirkes op. Låsesmeden lavede lidt ekstra service omkring min dør og rådgav mig kvit og frit.

Kan varmt anbefale keypartner, en god og tryg oplevelse!

15 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Keypartner flere gange nu…

Jeg har brugt Keypartner flere gange nu og har altid været tilfreds. Det er nemt at indgå hurtige aftaler, de er meget fleksible ift. tidspunkter, som passer kunden godt, og samtlige låsesmede, jeg har mødt, har været søde, høflige og servicemindede. Der bliver ryddet pænt op og fint rengjort efter opgaven. Meget tilfreds.

18 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde akut behov og fik en virkelig god…

Havde akut behov og fik en virkelig god service af emre! Fantastisk at man kan ringe så sent på dagen og få hjælp når døren ikke kan åbnes!!

14 de janeiro de 2022

Hej Mads

Vi er mega glade for at du er tilfreds med vores service og opgaveløsning selv når det er sent på dagen 🥳

Det er super værdsat at du tog dig tid til at anmelde os 😀

God og omhyggelig service

Jeg har brugt Keypartner et par gange og de har hver gang været serviceminded og omhyggelige i deres arbejde. Specielt er jeg glad for at de lægger vægt på at lave og aflevere deres arbejde ordentligt.

9 de julho de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og imødekommende service på…

Hurtig og imødekommende service på e-mail om oprettelse af opgaven. Kom på adressen dagen efter og udførte opgaven hurtigt, effektivt og med en meget behagelig fremtoning.

Fik udskiftet cylindre i to døre, i postkasse og sat ny dørtelefon op.

7 de maio de 2020

Hej Allan

Vi er lykkelige for at du er glad for vores service! Du gjorde også vores arbejde nemmere ved at sende gode billeder samt en super beskrivelse af opgaven 👍🏼

Det er skønt at du har taget dig tid til at anmelde os - det er værdsat 🙏🏼

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fin service.

Super fin service.. det tog lidt tid at svare på vores forespørgsel, men det var der en god forklaring på. Dialogen var rigtig fin og opgaveløsningen super fin og hurtigt trods jul og helligdage

17 de janeiro de 2020

Hej Christian

Vi er mega glade for at du er tilfreds med vores service og opgaveløsning 🥳

Det er super værdsat at du tog dig tid til at anmelde os 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og rykker hurtigt ud når vi…

God service og rykker hurtigt ud når vi har et problem. Kan klart anbefales.

14 de maio de 2019

Hej Aslam.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi takker for din anbefaling. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Mvh
KEYPARTNER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun positivt at sige om Keypartner

Har kun positivt at sige om Keypartner, som har leveret en Smartair løsning til vores hotel samt udført andre mindre opgaver.

De er hurtige, effektive og pålidelige de gange vi har brug for dem. Desuden virkelige behagelige og positive medarbejdere som er dygtige til deres arbejde.

Varmeste anbefalinger herfra!

10 de maio de 2019

Hej Frederik.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for du er tilfreds med din løsning og vores arbejde.
Vi skal videregive dine fine roser til alle i firmaet.

Mvh
KEYPARTNER

TOP professionelle

Vi bruger KeyPartner i vores firma til at sende ud hos vores kunder. De rykker hurtigt ud - og leverer altid en top professionel service. Vores kunder er tilfredse og vi er tilfredse - WIN/WIN.
Vi får altid sendt en faktura med alle relevante oplysninger på, så vi kan viderefakturere.
Vi står 100 % inde for en top anbefaling af KeyPartner.

30 de abril de 2019

Hej Tina.

Mange tak for din fine anbefaling. Vi er rigtig glade for at I er glade og jeres kunder er glade.
Det er vores mål at det skal være en WIN/WIN situation for os alle.
Vi videregiver dine fine roser til alle i firmaet.
MVH KEYPARTNER

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais