Voor 2 rustwoningen is door Keypro inrichting geleverd. Bij de eerste levering zat een meubel wat er minder fraai uitzag, deze is na melding direct omgewisseld voor een beter exemplaar. Alles is v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Florian bedankt voor de snelle service. Vriendelijk en top service!
Mooi en leuk bedrijf met een goede en snelle service. Keypro heeft voor ons een prachtige inrichting verzorgd. Kortom een echte aanrader!!
Good service
Detalhes da empresa
Sobre KeyPro | Furniture Rental - Groningen
Omdat veel van onze klanten huren voor hun klanten, huurders of personeel, is het voor ons belangrijk dat we goed meedenken en de eindklant centraal staat. Zodat deze meer dan tevreden de woning kan betrekken en het echt voelt als een thuis.
Naast het verhuren van meubels gaat onze service verder dan alleen inrichten en bieden we ook services als wifi, raam- en vloerafwerking en schoonmaak aan.
Informações de contato
Kaskinenweg 9, 9723 JP, Groningen, Oosterpoortwijk, Holanda
- 0850022110
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Florian bedankt voor de snelle service.
Florian bedankt voor de snelle service.
Vriendelijk en top service!
Ik vind de service super goed als er…
Ik vind de service super goed als er wat niet goed was hoefde ik maar te bellen en ze regelde het gelijk super!!
We have rented furniture for 2 years
We have rented furniture for 2 years. All good quality and good service from the company. We would definitely use Keypro again if we needed to rent furniture for a home.
Good service
Snelle en nette service
Snelle en nette service, top kwaliteit meubilair tegen normale prijzen.
Mooi en leuk bedrijf met een goede en…
Mooi en leuk bedrijf met een goede en snelle service.
Keypro heeft voor ons een prachtige inrichting verzorgd.
Kortom een echte aanrader!!
Uitstekende service bij het tijdelijk…
Uitstekende service bij het tijdelijk inrichten van een te verkopen woning.
Ik ben heel erg blij met het snelle…
Bedankt!!
Ik ben heel erg blij met het snelle handelen en de goede service van Keypro.
Inrichting rustwoningen
Alles is verder naar tevredenheid verlopen conform de afspraken.
Service die verder gaat dan van 9/17
Service die verder gaat dan van 9/17
Mensen die echt plezier hebben in wat ze doen.
Super bedankt voor het snelle leveren en zeer prettig contact.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.