Kiddospace Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ob sich das Unternehmen verbessern will glaube ich nicht! Ich hatte das Schreibschriftübungsset bestellt und den Stempel. Das Paket war innen völlig zerdrückt alles wäre es schon mal verschickt wo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Please, please do not use this company. Order not delivered until over a month waiting ,having sent an email stating clearly the product was now no longer required and requesting a refund. Order arri... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid da det bliver produceret og kommer fra Kina eller sådan noget (langt udenlandsk) Stempelpude med hvid og sort. Gjort som anvisningerne. Stemplet på sokker, ventet 24 timer, vask... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 9 juli een speter mat besteld nog steeds niks ontvangen via de mail reageren ze niet. Ben bang dat ik het ook niet ga krijgen als ik zo al deze reacties lees😡ze adverteren op Facebook en ins... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oszustwo!!!!Stempelki zawówione 6 lipca.

Stempelki zawówione 6 lipca.
Do tej pory nie dotarły. Najpierw dostawałam odpowiedź, że raczej przesyłka utknęła w transferze. 20 sierpnia dostałam prośbę o ocenę usługi dostarczenia przesyłki której nie dostałam. Brak kontaktu ze ztrony sprzedawcy jak i firmy kurierskiej.
Teraz już widzę, że nie jestem pierwszą osobą.

6 de julho de 2025

Missing parcel.

I am awaiting a parcel since mid July. Didn't know it was being sent from abroad and has apparently been sat in the Midlands since beginning August. Asked who carrier is, no reply. Not happy. Avoid.

19 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Surprise!

Surprise!
Bestilte inden jeg nåede at læse de dårlige anmeldelser, så jeg var sikker på, pengene var tabt. I dag har jeg til min store overraskelse modtaget min vare indenfor den tid, der var lovet. Og det virker. Måske har alle de dårlige anmeldelse haft en effekt. Men der er ikke oplysninger om produktionsland!!

9 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Metto una stella perché zero non se ne…

Metto una stella perché zero non se ne possono dare. Timbro ordinato il 9/01 siamo al 16/02 ancora non ho visto niente …. 7/15 giorni lavorativi sono già di per sé tantissimi per spedire … se non si rispettano neanche questi tempi o è una truffa o devono cambiare lavoro! Nel complesso totalmente insoddisfatta.

16 de fevereiro de 2025

KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA

KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA. Det er ren svindel!!! Du får ikke varen, du ved ikke om du nogensinde får dine penge tilbage. Jeg har ventet i 2 måneder, jeg har klaget masser af gange, jeg stod uden gave til mit barnebarn, og jeg har bedt om at få min betaling retur. Intet sker andet end kvalmende venlige mails om at de beklager. Jeg har anmeldt dem.

16 de fevereiro de 2025

Fup og fidus

Fup og fidus. Ingen vare, pengene trukket med det samme, uendelig strøm af tomme løfter. Hold jer væk…

22 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great product/ Great Customer service

Ordered the name stamp and it worked beautifully, I got it within the stipulated time as well, even during busy December holidays. I had an issue with the stamp lid and in only 2 days of messages I'll be getting a replacement soon. Definitely recommended. Great product and great customer service.

16 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Talking Flashcards a poor value!

It took more than a month to get the talking flashcard device that I ordered for Christmas for my 21-month-old granddaughter. They send you a tracking number but you must sign up with a separate app to track and that looked sketchy to me. I reached out via email to them and they never answered. As far as the product itself, we are in the US and it appears that the voice for the audible flash cards uses a somewhat British accent. That's fine and perhaps funny... but should be mentioned. My daughter steered me toward this company because it was supposedly out of California, but the item was sent from China. Finally, though the product is supposed to be for 1+ age, the cards are so thin that they are easily bent or torn by a toddler when she tries to insert or remove the cards from the device. Definitely not worth the $32.99 I spent on it! I won't bother trying to return it to get my money back because I imagine it will just be an exercise in futility with their previous performance in not answering my email inquiry. I wish I'd read the other comments on your site and I will definitely head to Trustpilot in the future before purchasing products.

4 de janeiro de 2025

En stjerne = 0 stjerner

En stjerne = 0 stjerner

Under alt kritik og bestemt et fup firma.
Bestilte den 9.12.24, pengene trukket på min konto den 11.12.24 og sidder i dag den 9.1.25 uden penge og uden vare. Orker det næsten ikke men firmaet bør jo politianmeldes som et fup firma. Har nu bedt om at få penge tilbage, men tvivler på det lykkedes efter at have læst de dårlige anmeldelse. KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE IKKE AT KØBE HOS DETTE FIRMA

9 de janeiro de 2025

Kunne man give 0 stjerne

Kunne man give 0 stjerne, så havde det været min bedømmelse.
Jeg bestilte ca. 10 dage før jul. Blev ved med at få flere forskellige beskeder fra dem, når jeg efterlyste min vare: den er gået tabt i posten eller varen er i rest ordre. Dybt utroværdigt. Jeg har bedt om at få mine penge retur - dem var de til gengæld hurtige til at trække. Har IKKE fået pengene retur, men får stadig enslydende mails fra dem om, at min vare er forsinket. Kan på ingen måde anbefale handel med Kiddospace !!!!

8 de janeiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De varer jeg bestilte til julegave var…

De varer jeg bestilte til julegave var forsinket så levering kunne ikke nås til jul. Har mailet til firmaet og fået et pænt svar. Først tilbød de en dekort på 15% men bad om at få alle penge retur da de ikke kunne levere før jul. Har allerede fået penge retur. Selvfølgelig ærgerligt jeg ikke kunne få varerne med udmærket service med mail korrespondance og returnering af alle mine penge.
Ingelise

19 de dezembro de 2024

Stop alt handel med dette firma

Stop alt handel med dette firma

Fup og bedrag hæver pengene dagen efter bestillingen

Har bestil for en måned siden ikke modtaget endnu den 20.12
Melder dem til politiet håber flere vil gøre det

20 de dezembro de 2024

Svindel og bedrag

Jeg bestilte talekortene d. 30/8 2024. Fik ordrebekræftelse på dansk ret hurtigt, og tænkte derfor, at alt var ok. Betalingen blev trukket nærmest med det samme. Efterfølgende fulgte en besked om, at min ordre var afsendt. Det fremgik, at der kunne være op til 17 dages leveringstid, og at jeg ville høre nærmere. Nu er det så blevet 8/10 2024, og jeg har endnu ikke modtaget varen. Jeg har skrevet 2 gange til kundeservice - første gang fik jeg svar på engelsk - anden gang på tysk. Jeg har forsøgt at forklare, at jeg ønsker at annullere min ordre, og derfor gerne vil have mine penge retur. Men det lader ikke til, at det er en mulighed… Jeg fraråder på det kraftigste, at du vælger at handle hos Kiddospace - svindel og bedrag.

30 de agosto de 2024

They are lairs.

They are lairs.
They have an address registered in London but are a Chinese company. Their website has a za ending which implies that they have a presence in South Africa. Another lie.

Lies, lies and more lies.

30 de julho de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais