Kidikid Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling herfra. Vi havde været længe om at få vores pakke hentet. Da vi åbnede den var der desværre sket en pakkefejl. Efter opringning til Kidikid sendte de en ny pakke samme dag så den nåed... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundeservicen var helt i top. Jeg havde brug for vejledning ift. størrelse og hvilket motiv de ville anbefale. De var virkelige behjælpelige og behagelige at tale med. Varerne som jeg modtog ste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god kundeservice! Jeg bestilte en bamse lørdag formiddag og skrev en kommentar om at jeg skulle bruge bamsen som en gave tirsdag aften, så det var vigtigt at den blev afsendt hurtigt. En ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kidikid. Hurtig afsendelse og modtagelse. Ubeskadiget emballage og varen i perfekt stand. Heraf hjalp det selvfølgelig også, at modtageren blev rigtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Escrito pela empresa

Kidikid er en unik børnetøjs butik med fokus på salg fra anerkendte producenter af baby og børnetøj i god kvalitet og med farvestrålende figurer fra Disney : Frost, McQueen, Paw Patrol, Spiderman, Avengers ; Lego Ninjago , Fortnite ; Minecraft ; Gurli Gris ; Pokemon ....og mange mange flere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Jeg bestilte skoletaske den 28

Jeg bestilte skoletaske den 28. Juli og fik den 03.08.2022, selvom jeg bor i sydgrønland, jeg vil bestille nogle varer i fremtiden, da de har rigtig god service.

3 de agosto de 2022

Hej Vivi
Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores gode service, på trods af at du bor i Sydgrønland.
Hilsen Monica og team Kidikid

Super firma

Fine artikler, god pris, flot og hurtig levering. Her vil vi helt bestemt handle igen.

3 de agosto de 2022

Hej Per
Tak for den gode anmeldelse, vi ser frem til at du handler hos os igen.
Hilsen Monica og team Kidikid :))

Super tilfreds

Meget hurtig levering rigtig fint.

Hej Peter
Det er godt at høre du er glad for den hurtig levering, tilfreds med vores varer.
Hilsen Monica og team Kidikid

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve been ordering a few times and they…

I’ve been ordering a few times and they were very helpful, fast and convenient. I recommend them for seriousness and fast service

Hi Oana
It is great to hear that we can help you, with the things you want and like.
Best Regards from Monica and the whole team Kidikid

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition! Pakken lå klar til afhentning indenfor et døgn.
Varerne ser fine ud, det er købt til gaver, så jeg håber de falder i god jord.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har jo ikke modtaget min pakke endnnu

Har jo ikke modtaget min pakke endnnu

Jeg har altså endnu ikke modtaget pakken hvad eller hvad i ellers siger⚡️ Med lad os ikke komme op toppes over 40kr, jeg handler bare ikke mere hos jer.

1 de agosto de 2022

Hej Charlotte
Vi har lige sendt trackingnummer til din mail , som viser at pakken er udleveret i pakkeshop . Du bedes ringe til os på 86107090 eller skrive til info@kidikid.dk , hvis det ikke er dig der har hentet pakken.
Amanda / Kidikid

Hej Charlotte
Vi er meget uforstående over for din anmeldelse..
Du har bestilt den 29/7, vi sendte pakken sammen dag og kan spore at du har modtaget pakken dagen efter den 30/7..
Kidikid

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkterne er ikke pengene værd.

Produkterne er ikke pengene værd.
I forbindelse med skolestart har jeg købt en madkasse samt et penalhus.
Madkassen kan kun vaskes i hånden men alligevel efter kun månedsbrug, ligner den l**t. Lynlåsen i penalhuset, volder min datter mange problem, da det ikke altid vil lyne og tit kommer hun hjem med det åbent og alle ting fra penalhuset ligger i bunden af tasken.

23 de julho de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse hurtig levering og…

God oplevelse hurtig levering og varerne levede op til min fulde tilfredshed

1 de julho de 2022

Hejsa Vivi
Det er dejligt at høre, vi har givet dig en god oplevelse og at varerne levede helt op til din fulde tilfredshed.
Mvh Monica og hele team Kidikid

Superb service...hurtigt

Superb service...hurtigt, god kvalitet og 2 glade børnebørn 👍👍☀️

1 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Goddag Lasse
Det er skønt at høre, vi har leveret hurtigt til dig og med det super service har givet dig og dine børnebørn er glade.
Mvh Monica & hele team Kidikid

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais