KidssportAvaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Professionel vejledning

Var lidt i tvivl om rette størrelse på sko, men Daniel svarede omgående, og vejledte mig professionelt.
Hurtig levering og flot opfølgning efterfølgende.
Der er faktisk ikke rigtig noget at sætte fingeren på.
Tak for Kidssport.

12 de junho de 2026

Tusind tak for de flotte ord, Anni 🙏
Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige størrelse – især når det gælder børn – så vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og trygt videre.

Tak fordi du handlede hos Kidssport – og fordi du er med til at støtte vores mission om at gøre sport til en leg ⚽💚

Daniel / Kidssport

Fantastisk service og hurtig levering 😃

Fantastisk service og hurtig levering 😃
Vil klart anbefale denne virksomhed 😃

28 de maio de 2026

Hej Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og leveringen. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din feedback betyder meget.

Tak for anbefalingen – Jeg håber gaven skaber glæde 😊

Daniel
Kidssport

Sublim og proaktiv kundeservice

Havde lidt udfordringer med at få sat korrekt pakkeshop på og endte med at jeg fik sat selv-afhentning. Modtog dog heldigvis en e-mail fra Kidssport hvor de lige vil tjekke op om det var korrekt, da jeg havde købt nok til fri fragt. De fik lynhurtig rettet fejlen og sendt varerne. Sublim service - derfor 5 stjerner

21 de abril de 2026

Resposta da Kidssport

Tusind tak for de flotte ord 🙏⚽️

Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en god oplevelse 😊
Jeg prøver altid at være opmærksom og hjælpe hurtigt, hvis noget ikke ser helt rigtigt ud – så det betyder meget, at det blev bemærket.

Hos Kidssport handler det ikke kun om at sende sportsudstyr afsted, men også om at give en tryg og personlig oplevelse hele vejen igennem 💚

Tusind tak for din støtte og de 5 stjerner – det betyder mere end du tror 🙌

Sport skal være en leg ⚽️

Hurtig og effektivt

17 de abril de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏⚽️

Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse hos Kidssport 😊

Jeg gør mig umage for, at både service og levering spiller fra start til slut – så tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 💚

Fokus på god kvalitet

Seriøs virksomhed der har fokus på kvalitet til en pris hvor mange kan være med.

Jeg vil klart anbefale KidsSport til andre!

27 de abril de 2026

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🙏⚽️

Det gør mig virkelig glad at høre, at du både oplever god kvalitet og fair priser hos Kidssport 😊

Det er enormt vigtigt for mig, at så mange børn som muligt får adgang til godt sportsudstyr, uden at det behøver koste en formue 💚

Tusind tak fordi du vil anbefale Kidssport til andre – det betyder virkelig meget for en lille virksomhed som min 🙌

Jeg anbefaler Kidssport

Jeg anbefaler Kidssport, de har en nem og overskuelig hjemmeside. Et dejligt bredt udvalg. Hurtig levering. Varerene er i tip top stand.

16 de abril de 2026

Resposta da Kidssport

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling 🙏⚽️

Det gør mig virkelig glad at høre, at du oplever hjemmesiden som nem og overskuelig, og at både udvalg, levering og kvalitet lever op til forventningerne 😊

Jeg arbejder hele tiden på at gøre Kidssport til et sted, hvor det er let for forældre at finde godt sportsudstyr til børn 💚

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen – det betyder virkelig meget 🙌

Super god oplevelse med Kids Sport

Super god oplevelse med Kids Sport! Kvaliteten på varerne er i top, prisen er mere end rimelig, og leveringen gik stærkt. Kan kun anbefale! ⭐⭐⭐⭐⭐

1 de abril de 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🙏⚽️

Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse med Kidssport 😊

Jeg lægger stor vægt på både kvalitet og hurtig levering, så det betyder virkelig meget at høre, at det kan mærkes 💚

Tusind tak for anbefalingen og for at støtte Kidssport 🙌

Super fin og overskuelig hjemmeside 🤩

Super fin og overskuelig hjemmeside 🤩
God kundeservice da vi var i tvivl om hvilken str vi skulle bruge i fodboldstøvler ⚽️
Og men ikke mindst hurtig levering ✔️

20 de março de 2026

Resposta da Kidssport

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏⚽️

Det gør mig virkelig glad at høre, at I har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, kundeservicen og leveringen 😊

Jeg ved hvor svært det nogle gange kan være at finde den rigtige størrelse i fodboldstøvler til børn, så jeg hjælper altid gerne med rådgivning, så man føler sig tryg ved købet 💚

Tusind tak fordi I tog jer tid til at skrive anmeldelsen – det betyder virkelig meget for Kidssport 🙌

– Daniel, Kidssport

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais