2,3

Ruim

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,3

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Agressieve oplichterij!

Ik werd gebeld door iemand van Kies Direct. Ze begon meteen over mijn energiecontract, noemde het correcte adres, emailadres, bankrekeningnummer (!) - ze zei zelfs nog "U mag het contract er gerust bij pakken hoor!" en stak een verhaal af over hoe mijn energiekosten konden worden gehalveerd. Na 2 zinnen onderbrak ik haar en vroeg "Wat is Kies Direct en hoezo heb ik iets met jullie te maken??" -> Tuut Tuut Tuut...
Ze liet geen stiltes vallen, denderde maar door. Ik kan me levendig voorstellen dat veel mensen hier intuinen.

15 de julho de 2026

Onbeschofte verkopers die je niet laten…

Onbeschofte verkopers die je niet laten uitpraten. Ze lokken je met zogenaamd goedkope prijzen, maar wanneer je hen confronteert met onjuiste of misleidende informatie, schieten ze direct in de verdediging en komt hun ware aard naar boven.

Pas op voor dit bedrijf. Ze proberen je op een opdringerige manier een contract aan te smeren en respecteren je antwoord nauwelijks. Voor mij een zeer negatieve ervaring.

1 de julho de 2026

waardeloos

waardeloos
Zelfs die ene ster is nog te veel. Opdringerig en onbeschoft. Laten je niet uitpraten en als je eens een vraag mag stellen wordt je voor achterlijk uitgemaakt.
na een half uur discussieren opgehangen, omdat je er niet tussenkomt. En de ene keer dat je eens een aanbieding ontvangt, is die ook nog berekend met misleidende cijfers

29 de junho de 2026

Opdringerige energiewurgcontract

Na 20 keer naar voicemail laten gaan toch maar eens opgepakt. Oplichters die beweren dat je overgestapt bent van energie contract en alleen nog even de details willen doornemen.
Gezegd dat ze iemand anders maar moeten gaan lastigvallen (sorry medereviewers) en opgehangen

22 de junho de 2026

Agressieve verkoop waarbij gesteld…

Agressieve verkoop waarbij gesteld wordt dat er reeds een contract voor is afgesloten ivm wijziging regelgeving waardoor je bestaande leverancier eenzijdig de tarieven heeft gewijzigd. Ze hebben al je gegevens incl rekeningnummer. Ronduit een slechte wijze van een onderneming voeren.

4 de maio de 2026

Heel raar en opdringerig telefoontje

Heel raar en opdringerig telefoontje, wisten al veel te veel gegevens van mij en werd met heeeeeeeel veel tekst bijna in een andere energieleverancier geduwd, ondanks ik nog in een contract zit en al had aangegeven niet te willen overstappen, omdat ik geen aflosboete wil betalen- Nogmaals herhaald en toen werd er zomaar opgehangen!

29 de abril de 2026

Esta empresa é sua?