De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... Ver mais
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Ver mais
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Ver mais
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Ver mais
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Groot assortiment aan correcte prijzen + snelle levering

Resposta da KIESGEURIG.
Tres bon produit et envoi très rapide avec emballage bien sécurisé.Merci

Resposta da KIESGEURIG.
WoodWick kaarsen branden wel goed en lang maar het zouden geurkaarsen zijn en dat is helemaal niet zo of toch niet diegene die wij kozen.
We kozen voor Frasier fir, Totaal niet de geur die jullie beschrijven , gewoon "kaarsgeur" .
Spijtig dat we geen 2 verschillende geuren konden kiezen dan kon ik vergelijken.

Resposta da KIESGEURIG.
Levering is altijd zeer snel en goed. Producten altijd in orde.
Tip....ook een verassingpakket...jullie vragen om feedback , ook bij de bestelling kun je iets opschrijven...en dan krijg je net het tegenovergestelde van wat je aangeeft...jammer.
Maar het is een verassing tja
Maar verder alleen maar positief... betrouwbaar en correct bedrijf.

Resposta da KIESGEURIG.
Wederom een bestelling geplaatst bij kiesgeurig.nl en weer was alles uitstekend gegaan dwz snelle levering goed verpakt en bedankt voor de attentie die erbij geleverd was.

Resposta da KIESGEURIG.
Snelle levering, en een superlekkere votive kado gekregen.

Resposta da KIESGEURIG.
Ik had al bij jullie in verleden iets gekocht
Het artikel is goed makkelijke web side en goede en snelle en overzichtelijke afhandeling
Plus dak kado er bij
Dat maakt het ook persoonlijk
In de toe komst bestel ik zonder meer weer bij jullie
Ga zo door

Resposta da KIESGEURIG.
Ik had verjaardagscadeautjes besteld, was er één verpakking gescheurd. Na een telefoontje èn mail naar de zeer vriendelijke klantenservice, kreeg ik de volgende dag al een vervangend exemplaar toegestuurd. Echte topservice

Resposta da KIESGEURIG.
Prachtig bedrijf! Al meerdere keren besteld. Snelle levering en goede prijzen. Soms doen ze zelfs stiekem een extraatje bij je bestelling. 10/10 🥰

Resposta da KIESGEURIG.
Snelle levering, producten netjes verpakt zodat ze veilig aankomen. De kaarsen ruilen echt hemels! En je krijgt een leuk cadeautje bij elke bestelling, dat is leuk!

Resposta da KIESGEURIG.
Snelle levering, keurig verpakt en een attent extraatje. Ik beveel Kiesgeurig zeker aan

Resposta da KIESGEURIG.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.