De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... Ver mais
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Ver mais
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Ver mais
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alles is netjes verpakt. Nog geen breuk gehad. Verzending gaat snel

Resposta da KIESGEURIG.
Het pakketje was niet bezorgd. Zonder problemen werd er een onderzoek ingesteld. Binnen een week werd ik gebeld dat ze het nogmaals op zouden sturen. De volgende dag had ik het binnen. Super geregeld!

Resposta da KIESGEURIG.
Zeer tevreden! Snelle levering, de Yankee Candle was heel goed verpakt. En een echte pré is de minimale bestelwaarde van 25€ voor gratis verzending! En dan zat er ook nog een klein presentje bij. Top webshop !
Ik zal hier zeker weer bestellen!

Resposta da KIESGEURIG.
Goede kwaliteit en super snelle levering. Had door een eigen foutje mijn pakket te laat opgehaald bij een ophaalpunt, mailtje gestuurd en volgende dag was hij gelijk weer bezorgd. Echt top service !!

Resposta da KIESGEURIG.
Snel goed en klacht binnen 24 uur buitengewoon goed opgelost!
Ruime Yankee Candle, ook xmas, collectie.

Resposta da KIESGEURIG.
Het was de volgende dag geleverd en netjes verpakt ben super blij echt een aanrader om hier iets te bestellen verkoper/verkopster bedankt

Resposta da KIESGEURIG.
De bestelling is snel aangenomen, goed verpakt. Duidelijke info op de website

Resposta da KIESGEURIG.
Netjes geleverd wat ik had besteld en goed ingepakt om te beschermen tijdens transport.

Resposta da KIESGEURIG.
Love it! Easy to order and delivered with care.
The only problem is that when trying to pay with a card (not IDEAL), I got an error multiple times.

Resposta da KIESGEURIG.
Ik vind enkel dat als je een grote aankoop doet je wel wat cadeau erbij mag krijgen. Voor de rest alles tip top

Resposta da KIESGEURIG.
Volop keus, leuke prijs en snelle levering.
Altijd wel een kleine attentie.

Resposta da KIESGEURIG.
Bedankt dat er telefonisch zo vriendelijk en behulpzaam met me werd meegedacht! Heel fijn! Het pakket was de volgende dag in huis. Keurig verzorgd! Bedankt!!

Very good service and super awesome products! Love the Yankee Candles

Resposta da KIESGEURIG.
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebruikt dan nodig. De kaars was ook scherp geprijsd. Al met al top ervaring en volgende keer bestel ik via jullie eigen site!

Resposta da KIESGEURIG.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.