Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De onderbroek nu al een aantal keer aangehad. Dat bamboo viscose zit echt perfect en de lange pijpen blijven mooi op hun plek zitten en kruipen niet omhoog, ook niet tijdens het sporten. De kit werd s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dit wilde ik wel proberen, gratis en je kan er zo af. Netjes besteld en daarna opgezegd binnen de termijn ( na 4 dagen) en voor de 28ste mei. Nou toen begon het feest, toch een abonnement en afschr... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Heb vandaag mijn bestelling gekregen en ziet er goed uit, ben benieuwd hoe de onderbroek zit maar uiterlijk is heel mooi. Jammer alleen dat er niet beter met de klanten gecommuniceerd wordt over verw... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas

Nooit meer versleten boxershorts en sokken. Krijg elke maand gemakkelijk je boxershort en sokken thuisbezorgt voor een vaste eerlijke prijs.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

107 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Laatst op Facebook een advertentie…

Laatst op Facebook een advertentie gezien om gratis een boxer en een paar sokken te testen. Ik dacht ja dat kan toch niet? Hoezo gratis? Toen heb ik alles grondig gelezen op de site en bleek dus dat je een gratis proefpakketje kreeg. Als het product niks voor mij was kon ik het abonnement binnen 10 dagen weer opzeggen. Normaal ben ik niet zo van de abonnement en dergelijk, maar na het testen van dit product kon ik het niet laten om mijn abonnent door te laten lopen.

Chapeau KIIIT, keep on going!

Resposta da KIIIT

Hey Bart, wat fijn om te horen dat ons product zo goed bevalt! Daar worden wij bij KIIIT erg blij van!

!!!!!!!!!PAS OP OPLICHTING!!!!!!!!

!!!!!!!!!PAS OP OPLICHTING!!!!!!!!
Dit is dus echt regelrechte oplichting, denk je een gratis setje te kunnen passen en bekijken, is ie geannuleerd moet je ineens 57 euro betalen,DOE DIT NIET ze hebben een gat in de wet gevonden zodat zei op een bepaalde wet geving geld kunnen eisen!!!! Doe dit niet!!!!

!!!!!Oplichting!!!!!

Resposta da KIIIT

Hey JaNee, wat vervelend dat je onze service ervaart als oplichting. We communiceren op onze website dat de eerste kit die we opsturen gratis, mits je het abonnement opzegt voordat de proefperiode van 10 dagen is afgelopen. Als je op tijd annuleert, mag je de proefkit houden en wordt het abonnement niet verlengd en wordt er verder geen incasso verstuurd. U was helaas te laat met het annuleren van uw abonnement waardoor er een nieuwe periode is gestart en het abonnement is verlengd. Graag verwijs ik u nog een keer naar onze website waar alles duidelijk is uitgelegd.

Nooit ontvangen.

Resposta da KIIIT

Hey Barry, Dat klinkt niet goed. Onze excuses. Kunt u een email sturen naar contact@kiiit.com. Dan gaan we gelijk even uitzoeken wat er fout is gegaan.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zit goed en mooi materiaal.

Zit goed en mooi materiaal.
Sokken ook prima.
Tevreden mee.

6 de julho de 2021

Resposta da KIIIT

Hey Paul, Wat leuk om te horen dat onze producten zo bevallen. Dankjewel voor deze toffe review!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het materiaal valt erg tegen.

Het materiaal valt erg tegen.
Sokken na 1 dag als of deze een jaar oud zijn.
De verpakking gaf goede hoop, bij de open maken was de eerste indruk gelijk alles aantrekken.

6 de julho de 2021

Resposta da KIIIT

Hey Stephan, Wat vervelend om te horen dat de materialen niet bevallen. Bamboo is een zachte maar gevoelige stof. Vandaar raden we aan om de producten niet met scherpe objecten te wassen. Als u even een mailtje stuurt naar onze klantenservice helpen we u graag verder met dit probleem!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vervaagt erg snel

+ Stof voelt fijn aan.
+ Mooie effen kleuren.
- Slechte pasvorm (verhouding pijpen/heup).
- Maat M is L / XL.
- Verkleurd / Vervaagd erg snel (2x op 30°, 1x op 40°).

30 de junho de 2021

Resposta da KIIIT

Hey Barry, Wat vervelend om te horen dat de pasvorm niet goed was voor je. Indien de boxer wat te los zit bij de benen raden we inderdaad aan om een maatje kleiner te pakken. Verder hebben we nog niet eerder gehoord dat de effen kleuren snel vervagen. Stuur anders even een mailtje naar de klantenservice. Daar helpen we je graag verder met dit probleem.

Púre oplichting dit !

Een gratis Boxershort en een paar sokken besteld om "vrijblijvend" de producten van KIIIT te mogen proberen.
Hierna zit je dus ongewild aan een abonnement vast.
Ik heb het afgeschreven bedrag gestorneerd, en aangifte bij de politie gedaan van deze malversaties. Púre oplichting dit !

28 de junho de 2021

Resposta da KIIIT

Bedankt voor je bericht Jeroen. We bieden een abonnementsdienst aan die automatisch in gaat indien u niet annuleert in de proefperiode. We hebben u een mail gestuurd mbt uw abonnement. Hopelijk kunnen we alles zo alsnog netjes in orde maken voor u.

Onbeschofte klantenservice

Onbeschofte klantenservice! Ik heb hier een proefperiode aangevraagd en geleverd gekregen en dit was allemaal oké. Echter, nadat mijn vriendin ook een proefperiode aanvraagt weigert Kiiit dit en wordt dit als "fraude" bestempelt door hen. Vervolgens sturen zij een factuur naar mijn vriendin, voor MIJN proefperiode, en dreigen zij met incassokosten en juridische stappen. Het juridisch loket geeft simpelweg ook aan dat dit juridisch gewoon niet kan aangezien mijn vriendin geen contractspartij is bij het aangaan van MIJN proefperiode, zij kan dus ook nooit opdraaien voor deze kosten. Vervolgens reageert de klantenservice niet meer op de toegezonden mails en blijft de factuur onterecht staan. Ronduit onbeschoft en belachelijk!

21 de junho de 2021

Resposta da KIIIT

Beste Tygo, U heeft zelf meerdere proefperiodes aangevraagd onder meerdere adressen in uw straat. Er staat overal aangegeven dat dit niet de bedoeling is en er maar een proefperiode is toegestaan per adres en persoon. Indien er misbruik wordt gemaakt komen geheel volgens de voorwaarden eerder gratis ontvangen producten te vervallen. We hebben u hiervan op de hoogte gebracht en het bedrag eerder uit coulance niet aan u doorbelast. Toen er nog een aanvraag binnenkwam uit naam van uw vriendin in dezelfde straat hebben wij de coulance laten vervallen. We vinden het erg jammer dat u zo om gaat met onze dienstverlening en op zo’n manier een bedrijf stelselmatig probeert te beschadigen. We doen ons best maar op deze manier kunnen we u helaas niet meer positief benaderen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets ontvangen twee weken na…

Niets ontvangen twee weken na aanmelding.

15 de junho de 2021

Resposta da KIIIT

Beste Joey, Wat jammer om te horen dat u deze ervaring zo negatief heeft ervaren. We hebben er alles aan gedaan om uw kit zo snel mogelijk bij u te krijgen nadat het adres fout ingevuld was. Helaas duurde het hierdoor allemaal wat langer. We wensen u wel veel plezier met uw gratis kit. Hopelijk zien we u alsnog ooit terug als klant zodat we deze ervaring kunnen corrigeren.

Onbeschofte communicatie

Onbeschofte communicatie op basis van onwaarheden. Dreigen gelijk met extra te maken kosten terwijl ze zich zelf niet aan eigen voorwaarden houden. Leveren producten niet op gronde van de overeenkomst.

12 de junho de 2021

Resposta da KIIIT

Beste Joshua, We vinden het erg spijtig dat u deze negatieve review heeft achtergelaten. Helaas hebben we moeten constateren dat u meerdere gratis proefperiodes heeft aangevraagd en zo misbruik heeft gemaakt van ons systeem. We geven overal aan dat dit niet is toegestaan en blokkeren zelfs deze actie. Hier hebben we u dan ook naar ons weten op een fatsoenlijke manier over ingelicht. Erg jammer dat het zo moest lopen. We vinden het zelf namelijk ook niet leuk om klanten vanwege misbruik te weigeren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De onderbroek is niet goed afgemaakt

De onderbroek is niet goed afgemaakt. Vooral aan de binnenkant is de merken dat het naaien niet goed gelukt is. Maar voor de rest is het echt een super onderbroek

11 de junho de 2021

Hey Salih,
Wat vervelend om te horen dat de afwerking van uw boxershort niet helemaal goed was. Dit hoort niet zo te zijn. Kunt u een foto sturen naar contact@kiiit.com? Dan kunnen we een gepaste oplossing vinden voor dit probleem.

Lekker setje

Lekker setje! Zat eerst bij On That Ass maar moet zeggen dat de kwaliteit van kiit veel beter is. Ga zo door 👌🏻

9 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.