Kinesiolog Pia Larsen Avaliações 6

Detalhes da empresa

1. Cinesiologista
  2. Praticante de Medicina Alternativa

Escrito pela empresa

Bliv den bedste udgave af dig. Slip af med smerter, spændinger, angst eller stress, som ofte opstår som en kombination af noget fysisk og noget psykisk. I kinesiologisk kropsafbalancering tager jeg hånd om både det fysiske og det psykiske. Jeg løsner op for blokeringer i kroppen ved hjælp af blandt andet massage, akupressur, arbejde med meridianer eller afstresningsteknikker. Kinesiologi står for læren om bevægelse og er en effektiv behandlingen, som sætter skub i din krops selvhelende evner. Behandlingen er nænsom behandling og kan bruges af alle aldersgrupper. Jeg er RAB-godkendt kinesiolog og mine behandlinger bærer præg af min professionelle og rolige tilgang til mine klienter. Mit fokus er at få dig i balance og lære dig at lytte til din krop, så du kan få det bedste ud af livet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pia er super dygtig til menneskeligt og…

Pia er super dygtig til menneskeligt og fagligt at forstå og afhjælpe de problemer jeg kom til hende med. Jeg giver hende min største anbefaling.

Line Sofie Skødt

18 de novembro de 2025

Resposta da Kinesiolog Pia Larsen

Tusind tak for de fine ord 🙏 Og hvor er det dejligt, det du har opnået 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pia har hjulpet mig med min vrede og…

Pia har hjulpet mig med min vrede og her bliver man taget godt i mod og taget seriøst.. Pia får mine varmeste anbefalinger..

9 de novembro de 2025

Hej Søren
Mange tak for din anbefaling 🙏🙏🙏
Og hvor er jeg glad på dine vegne over den udvikling, du har gennemgået.

Ros til Pia

Blev taget seriøs fra dag et og følte mig i gode hænder.

1 de julho de 2025

Resposta da Kinesiolog Pia Larsen

Tak for de fine ord🙏 Jeg er glad for, at du har følt dig godt tilpas hos mig 😉

Slange fobi

Jeg har været i behandling hos Pia, for min slange fobi som jeg har kæmpet med og været begrænset af i mange år. Nu kan jeg endelig slappe af og nyde mine gåture, forholde mig roligt når der bliver snakket om slanger og jeg tør se på dem i fjernsynet. Det er en kæmpe forandring for mig. Det er takket være Pias gode behandling.
Pia er rigtig sød, rolig og lyttende, og
jeg kan varmt anbefale behandlinger hos hende.

21 de maio de 2025

Hej
Tusind tak for din fine anbefaling 🙏🙏🙏
Så dejligt for dig at være sluppet af med og så bare efter en enkelt behandling 👌

God atmosfære

God atmosfære, stille og rolig stemmeføring, forklare hvad hun gør.
Pia er god til at lytte og stille spørgsmål, jeg følte mig godt tilpas
Min højdeskræk er overvundet med Pias hjælp, så stor tak til Pia
Kan godt anbefales at prøv denne behandling

13 de dezembro de 2024

Resposta da Kinesiolog Pia Larsen

🙏 Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig 😉

Kæmpe anbefaling.

Pia skal have min største anbefaling, hun er utrolig forestående, nem at snakke med, og utrolig dygtig til det hun gør.
Efter 2-3 behandlinger har jeg det en hel del bedre, jeg har mere ro i hovedet, mere ro i kroppen, på en helt anden måde end jeg har haft før.
Jeg kan kun anbefale at få behandling af Pia, hvis du er psykisk udfordret.
Jeg bliver helt sikkert ved indtil kroppen er helt i balance.

30 de agosto de 2024

Hej
Mange tak for din anbefaling 🙏🙏🙏
Jeg er så glad på dine vegne over den udvikling, du har gennemgået.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais