Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos King Dæk i Glostrup. Jeg købte vinterdæk hos ham og spurgte specifikt, om de var i orden. Det viste sig, at dækkene var omkring 6 år gamle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hos King Dæk. Fine brugte dæk, med masser af mønster, og frisk afbalanceret. Indad døren kl 16, videre 45 min senere. 4 vinterdæk til Toyota Yaris rigere og monteret. Og regnin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk dygtige folk på det dækcenter, min bil rystede helt vildt lige pludselig. Svingede bare lige ind hvor der stod kingdæk, de kiggede lige på dækkene og konstaterede lynhurtigt at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

KingDæk har den bedste service og står altid klar i nød situation, de er fantastiske hurtige kan deres kram , og mega overskuelige priser. :D KingDæk redder mig endnu engang med et par fantastisk... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Pneus
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Loja de rodas

Escrito pela empresa

Velkommen til KingDæk i Rødovre. Vi har et klart mål om at blive Danmarks bedste og billigste - og det skal du kunne mærke som kunde! Vi sælger kun markedets bedste dæk om det skal være brugt eller nyt. Vi lægger vægt på altid at være opdateret med den nyeste viden indenfor optimering og afbalancering, Det er din sikkerhed for at være rigtigt godt kørende. Vi klarer alle opgaver med et smil - ingen hjul er hverken for store eller for små, det hele afhænger af bilen det skal passe på. Du er altid velkommen til at kontakte os, Hvis du skulle være det mindste i tvivl omkring din bil eller dæk størrelse.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos King Dæk i Glostrup.

Jeg købte vinterdæk hos ham og spurgte specifikt, om de var i orden. Det viste sig, at dækkene var omkring 6 år gamle og allerede slidte. De holdt kun ca. 3 måneder, før jeg begyndte at få problemer med tryk.

Derudover blev der lavet en aftale om udskiftning kl. 16, men da jeg mødte op, var der lukket. Ingen besked eller forklaring – det er simpelthen ikke i orden og spilder kunders tid.

Efterfølgende blev der tilbudt en delvis refundering mod at returnere dækkene. Det fandt jeg ikke rimeligt, da jeg så igen skulle bruge tid på at aflevere dækkene, og jeg ikke længere har tillid til, at hans aftaler bliver overholdt.

Samlet set oplever jeg manglende professionalisme, dårlig rådgivning og manglende overholdelse af aftaler. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.

12 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte brugte dæk og fælge en fredag…

Købte brugte dæk og fælge en fredag eftermiddag og lørdag kom jeg forbi og fik den sat på. God pris, super kvalitet og outstanding service.

30 de janeiro de 2026

Resposta de KingDæk

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, Rasmus.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du oplevede både god pris, høj kvalitet og professionel service hos os.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en hurtig og tryg oplevelse – og vi står selvfølgelig klar igen, når du får brug for os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunne være endt i uagtsomt manddrab

Min partner havde fundet en annonce på 4 nye Continental-helårsdæk. Jeg kører til Glostrup med min bil og betaler. Venter, og jeg sætter mig tillidsfuldt ud i min bil, da jeg får besked på, at den er klar. 8 min senere eksploderer to af dækkene i samme side, mens jeg kører på motorvejen, og jeg havarerer i nødsporet. Det viser sig, at der er blevet sat 3 forskellige GAMLE, møre dæk på min bil. Jeg og min kæreste (der ikke var med i bilen) forsøger at få dem til at komme med de nye dæk eller få min bil bugseret væk, så den kan få nye dæk på. Jeg holder i nødsporet i 2 timer. Ifølge min kæreste, som ringer og ringer og ringer til dem for at få dem til at skynde sig, så holder de til sidst op med at tage telefonen og svarer ikke på sms'er. Da der endelig kommer en medarbejder, skifter han dækkene på stedet, og undskylder ulejligheden. Det havde nært kostet mig livet at købe nye dæk hos KingDæk.

20 de outubro de 2025

Hej

Vi kan desværre ikke genkende denne hændelse eller kunden beskrevet i anmeldelsen.
Der findes ingen registrering i vores system, der matcher denne historie.

Af hensyn til trafiksikkerhed og vores kunders tryghed tager vi meget alvorligt afstand fra denne påstand.

Vi opfordrer anmelderen til at kontakte os direkte, så sagen kan dokumenteres og afklares.

King Dæk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg får * nye * eller 95% nye sommerdæk…

Jeg får * nye * eller 95% nye sommerdæk på min bil

men da jeg skulle skifte til vinterdæk, var de sommerdæk jeg fik monteret på hos kingsdæk nedslidte

Jeg ringede til dem, og deres svar var
Du har købt brugte dæk -

Jeg vil anbefale andre at få tjekket jeres dæk inden montering - og få en kvittering på at de er nye

30 de setembro de 2025

Hej Nadja

Vi vil gerne præcisere forløbet, så der ikke opstår misforståelser.

Du købte et sæt brugte sommerdæk (21”) til Tesla, som blev monteret hos os inkl. moms og afbalancering.
Dækkene blev brugt hele sommeren, og der er naturligt slid, som afhænger af kørte kilometer og kørestil – noget vi desværre ikke har mulighed for at kontrollere efterfølgende.

Da du kontaktede os efter sommerperioden, informerede vi om, at brugte dæk ikke kan ombyttes efter længere tids brug. Vi tilbød dog stadig en fair løsning, hvis du ønskede udskiftning mod betaling af differencen.

Vi står altid klar til dialog og løsninger, men vi kan desværre ikke tage ansvar for slid, der opstår efter flere måneders brug.

Kingdæk

Dagens gode oplevelse.

Dagens gode oplevelse.
Efter at have bøvlet med sider som Autobutler m.fl., gik jeg ind til King Dæk i Rødovre, for at forhøre om pris og montage af helårsdæk til min Aygo.
Resultat: Halvanden time senere stod min bil med nye dæk, der var skaffet hjem til værkstedet på vanvittig hurtig tid.
Fantastisk service!
Tusind tak. ❤️

19 de novembro de 2025

Never go kingdaek

Never go to kingdaek. If you have to go first ask about the price and agree, otherwise they charge you more than double. Their boss in Glostrup not honest.

19 de novembro de 2025

Hi Darmal,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are always sorry to hear when a customer feels disappointed.

At King Dæk, we always give clear prices before starting any work, and no service is done without the customer’s approval. We never charge more than agreed, and we aim to keep our prices among the most competitive in the area.

We would really like to understand what happened in your case.

Please contact us directly at 71453637 or info@kingdaek.dk, and we will be happy to review the situation and find a fair solution.

Your satisfaction is important to us, and we always appreciate the chance to improve.

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Falske annoncer, og forkert leveringer.

Det er tydeligt, når man først får tænkt sig om, og checker annoncerne, og læser anmeldelser. At de lægger annoncer ud, som ikke kan købes, og hvis man så hopper på deres alternative, meget dyrere tilbud, så er man blevet bondefanget.

5 de novembro de 2025

Hej Kim,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er naturligvis aldrig vores hensigt at vildlede nogen. Nogle gange kan der desværre opstå fejl i annoncer eller udsolgte varer, men vi gør altid vores bedste for at rette det hurtigt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på 71453637 eller info@kingdaek.dk, så finder vi en løsning sammen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er både dyrt og dårligt udført…

Det er både dyrt og dårligt udført arbejde, kommer ikke igen!

Kom med 4 stålfælge med gode brugte Continental 870 vinter dæk der skulle monteres på 4 alufælge. Skulle betale kr. 1200,-
for det arbejde med af og på montering af dæk, samt afbalancering.

Monterede selv fælgene på bilen og dagen efter var det ene dæk fladt...
Kørte derover i Rødovre, han kiggede på det og fandt ud af at dækket var ødelagt og monteret forkert på fælgen, da der manglede gummi på indersiden af dækket hvor det bliver monteret fælgen og luften pissede ud.

Det eneste han kunne tilbyde var et meget gammelt brugt Continental 860 dæk som jeg skulle betale kr. 500,- for.

Kørte et andet sted hen og fik monteret et andet dæk, kommer ikke igen.

22 de outubro de 2025

Resposta de KingDæk

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig erfaring hos os – sådan skal det bestemt ikke være, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi ønsker altid at levere professionelt arbejde og høj kundetilfredshed. Vi vil derfor meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning, som du bliver tilfreds med.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på 71453637 eller besøge vores afdeling igen, så vi kan rette fejlen uden ekstra omkostninger for dig. Hvis dækket er blevet beskadiget hos os, vil vi naturligvis erstatte det.

Vi håber, at vi får muligheden for at rette op på oplevelsen og vise dig den service, som vi er kendt for.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringet på en annoncer på nogen dæk og…

Ringet på en annoncer på nogen dæk og fælge de har på dba og de sige at de lige skal ud og kigge efter om de har dem stadigvæk ringet 4 gange og efter to uger og et 5 ring går han så endelig ud og kikker efter dem og siger at de ikke har dem så spørg jeg så om hvorfor de ikke har taget annoncer ned men det gider man så ikke for man får heltinden hjem så man kan åbenbaret ligge 321 annoncer op på ting man ikke har på dba det firma er fup og svindel

23 de outubro de 2025

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Får aftalt alt på plads og bruge tid og penge på at få fragtet dækkene fra Glostrup og hjem til mig. Der bliver helt ufatteligt givet de forkerte hjul/dæk med fragtmanden.Kontakten herfra virkelig dårlig. Jeg måtte hele tiden selv rykke for at der skulle ske en ombytning. Bliver lovet af flere omgange at de kommer med en fragtmand men intet sker. Så får jeg at vide at jeg selv kan kører op og få det skiftet dæk 2,5 times kørsel fra hvor jeg bor. Her er der gået 4 uger og nu vil jeg så have mine penge retur. Pludselig kan de så hente dem samme dag og jeg får mine penge. Tror aldrig de har haft de hjul/fælge jeg købte. Tænk jer om.

Som svar på jeres tilbagemelding. Det er virkelig løgn. Sende annoncen til dig yussuf, så der har aldrig været tvivl om at jeg mente sommerdæk. Så du har givet de forkerte dæk med. Jeg har efterfølgende kontaktet dig mere end 15 gange for at få gang i ombytningen. Så service har der ikke været meget af. Hvorfor sende du så ikke bare din kollega med de rigtige hjul/dæk med det samme. Selv da han kom havde han jo heller ikke de rigtige med. Du kunne jo bare have sagt med det samme du ikke havde de hjul/dæk jeg skulle have haft. Hele forløbet har været 5 uger og du gjorde kun noget fordi jeg blev ved med at kontakte dig.

17 de outubro de 2025

Resposta de KingDæk

Vi er kede af, at du føler, du har haft en dårlig oplevelse, men vi vil gerne forklare, hvad der faktisk skete.

Du købte et sæt fælge med dæk via DBA. Vi havde to identiske sæt – ét med vinterdæk og ét med sommerdæk. Du nævnte aldrig, at du ønskede sommerdæk, og da det var vintersæson, sendte vi vinterdæk.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Det var selvfølgelig aldrig vores intention, at du skulle have sådan en ubehagelig oplevelse, og vi forstår godt din frustration.

Vi vil meget gerne rette op på situationen og finde en løsning, der gør dig helt tilfreds. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på 71453637 eller info@kingdaek.dk, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden. 🌿

Team King Dæk

Da du senere sagde, at du hellere ville have sommerdæk, undskyldte vi straks og forsøgte at hjælpe, selvom du bor over 5 timers kørsel væk.

Du bad om at få dine penge retur med det samme, men vi forklarede, at vi naturligvis først skal have dækkene retur, før vi kan refundere.

Så snart fragtmanden hentede dækkene, overførte vi pengene øjeblikkeligt.

Vi har derfor gjort alt korrekt og på en ærlig og professionel måde. Vi tager kundeservice meget seriøst og ønsker dig alt det bedste fremover.
MVH
KING DÆK.

Spar din tid!

Spar din tid!
Jeg skrev til Kingdaek omkring en annonce med nogle brugte dæk m. Fælge, om hvad det ville koste inklusiv montering. Jeg ringer til dem dagen efter for at bestille en tid - og forklare at jeg har skrevet til dem omkring et par hjul, og ville høre om de stadig var til rådighed.

Da jeg så kommer derud, går der lang tid før de kommer hen for at yde en service, og forklare så at de ikke har de hjul, de sagde de havde. Han prøver at sælge noget andet til mig til 1000kr mere, jeg takker nej og han siger han vil komme tilbage omlidt med et tilbud.

Efter en halv time har jeg fået nok, jeg spørg en anden herre hvor længe han har ventet, han har siddet der i to timer og ventet på de fandt hans dæk, det er jo helt hul i hovedet….

11 de outubro de 2025

Uprofessionelt og utroværdigt sted

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.

Jeg købte i maj 2025 4 dæk på alufælge hos King Dæk Glostrup.
Hjulene blev monteret af to unge fyre, der ikke talte dansk - jeg kommunikerede med dem via ejeren, der oversatte pr. telefon. Da bilen efterfølgende er til service, gør værkstedet opmærksom på, at to af dækkene vender mod kørselsretningen og at hjulene er skruet på med stålbolte, hvilket udgør en sikkerhedsrisiko når det er alufælge, og de fæstner næsten ikke - jeg kunne altså være kommet rigtig galt afsted.
Jeg får en ekstraudgift fra værkstedet for 16 nye alubolte, montering af korrekte bolte og korrektion af dæk, der vendte forkert, ca. 1500 kr.
Da jeg kontakter King Dæk anerkender de fejlen og tilbyder at godtgøre mig for ekstraudgifterne, men derefter hører jeg ikke mere og de svarer ikke på mine henvendelser.
Køb ikke dæk her, de ved tydeligvis ikke, hvad de laver og er ikke til at stole på!

2 de maio de 2025

Resposta de KingDæk

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Hos King Dæk bestræber vi os altid på at levere professionelt arbejde og god service til alle kunder.

Vi kan dog ikke finde nogen registrering af, at du efterfølgende er vendt tilbage til vores værksted eller har indleveret en konkret klage til os. Hvis der opstår fejl, står vi altid klar til at rette op på dem og hjælpe kunden uden ekstra omkostninger. Det er derfor vigtigt for os at præcisere, at vi aldrig har afvist at hjælpe – tværtimod havde vi meget gerne undersøgt sagen og fundet en løsning, hvis du var kommet til os igen.

Vi vil meget gerne se nærmere på din bil og dokumentationen for de udgifter, du nævner, så vi kan afklare sagen på en fair og professionel måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 71453637 eller mail info@kingdaek.dk, så vi kan få en dialog og finde en løsning.

King Dæk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kørte lige forbi og spurgte om der var…

Kørte lige forbi og spurgte om der var tid til 4 nye sommerdæk.
Jep tag en kop kaffe eller 2 og vi klare den .
Med ventetid og nye dæk . Tog det hele ca 1 time og god pris.
Yderst tilfreds
Var i Glostrup

18 de agosto de 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Glostrup – hurtig service, god pris og en kop kaffe undervejs ☕🚗

Det betyder meget for os, og vi glæder os til at se dig igen!

Bedste service - gode priser

KingDæk redder mig endnu engang med et par fantastiske sommerdæk :p
Vi bruger dem tit og vi ville ikke være foruden.
Kun 5 stjerner herfra :)

29 de junho de 2025

Resposta de KingDæk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med vores service og priser. Det betyder meget for os at høre, at vi kunne hjælpe dig i en nødsituation og levere sommerdæk, du er glad for.

Din tillid og dine venlige ord motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service – hver gang!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worst experience that I had

The worst experience that I have had was for a wheel change. I called them and they told me to be there before 6 P.M. I arrived there, but nobody was there. Then I called again, and they told me to go to Glostrup instead of Rødovre, as the compressor in that workshop was not working. I said I would be there in 10 minutes, but nobody was there when I arrived, and they did not answer my phone. I will never trust them again, and I recommend others not to trust them anymore, as they do not respect your time and effort.

27 de maio de 2025

Resposta de KingDæk

Tak for din feedback – vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard for service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi beklager meget forvirringen og den dårlige kommunikation, du har oplevet, herunder problemerne med kompressoren i Rødovre og den manglende tilstedeværelse ved ankomst. Det burde være håndteret bedre fra vores side, og vi tager din oplevelse meget seriøst.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og interne kommunikation, så sådanne situationer undgås fremover. Vi håber, du vil give os en ny chance for at rette op på det og vise, at vi kan levere en bedre oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning, der kan rette op på det skete.

King Dæk.

IKKE TIL AT STOLE PÅ

Har købt 4 vinterdæk i 2024 i Glostrup og de opbevarer mine sommerdæk. De siger at 2 er gode nok og 2 skal skiftes.

Kørte så derud torsdag d. I5.5.25 som aftalt for at få sat sommerdæk på.
Han havde misforstået......da de ikke taler særlig godt dansk.....og sagde jeg kunne sætte bilen og hente den næste dag 🙈🙈
For noget som tager 40 min at lave !!! og hvordan skulle jeg komme frem og tilbage UDEN BIL !!!
Måtte så køre igen. Spild af min tid og benzin 🙈

Vi aftaler så at jeg kommer mandag d. 19.5 i stedet for.....de tager vinterdæk af OG så kan de IKKE finde mine sommerdæk.

Venter så mens de står og ryger.

Pludselig finder de dem.....hvor ved jeg ikke.
MEN nu har jeg mistet troen og tilliden til dem.....så jeg beder dem om at sætte mine vinterdæk på igen, give mig mine fælge ( som jeg ikke er sikker på er mine ) og give mig penge tilbage for de 2 sommerdæk som er gode nok.

Det gør de så......sætter mine vinterdæk på igen og jeg kører.....og må så finde et andet og pålideligt sted at købe mine dæk.

2 dages planlægning spildt, 1.5 times ventetid og 2 gange benzin og kørsel spildt.

OG stakkels de 2 medarbejdere, der ikke forstod en brik af det hele.

19 de maio de 2025

Resposta de KingDæk

Tak for din besked. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår, at det har været frustrerende.

Vi vil dog gerne knytte nogle kommentarer til forløbet:

– Du købte 4 vinterdæk hos os i 2024, og vi har opbevaret dine sommerdæk siden. Ved det seneste skift blev det vurderet, at to af sommerdækkene var slidte og burde skiftes, mens to var i god stand.

– Vi beklager dybt, at der opstod misforståelser i kommunikationen – det er naturligvis vores ansvar at sikre, at alle aftaler er klare og tydelige, uanset sprogkundskaber.

– Det er korrekt, at vi tilbød at udføre arbejdet dagen efter, da vi desværre ikke havde tid samme dag, hvilket vi forsøgte at informere om på stedet.

– Dine sommerdæk blev ikke væk – de blev fundet i opbevaringsområdet, men vi forstår, at ventetiden og forvirringen var frustrerende.

– Vi respekterede din beslutning om ikke at få sommerdækkene monteret og refunderede naturligvis de to dæk, du ikke ønskede at bruge.

Vi er kede af, at du føler dig dårligt behandlet, og vi har internt talt med vores team om situationen for at sikre bedre kommunikation og struktur i fremtiden. Vi stræber altid efter at give alle vores kunder en god og tryg oplevelse, og vi beklager, at det i dette tilfælde ikke lykkedes.

Skulle du have spørgsmål eller behov for yderligere opfølgning, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

King Dæk.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais