Godt håndværk og pålidelige hpndværkere
Godt håndværk og pålidelige håndværkere
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt håndværk og pålidelige håndværkere
Vi har fået lagt en fliseterrasse samt lavet lidt kloakarbejde for at sikre dræn. Arbejdet er blevet godt udført, og vi har været med hele vejen og er blevet inddraget undervejs, så vi har været sikre på, at alt er blevet gjort, som vi ville have det. Håndværkerne har altid været flinke og imødekommende, og de har knoklet på - også til sent nogle dage.
Der har været lidt forsinkelser, men det er vi også blevet oplyst om. Aftaler er ellers blevet overholdt.
Vi er derfor trygge ved KJ-Byg og vil bruge dem igen i fremtiden.
Har haft Kj byg til at renovere mit hus
Som er blevet rigtig godt.
Derefter blev de brugt til min forhave som er rigtig flot lavet.
Og nu baghave samt udestue
Kan varmt anbefales
Verdens klasse service
har overholdt alle aftaler, samt færdig med projektet til tiden samt arbejde udført til perfektion
kan klart anbefale KJ byg!
Flot udført arbejde. Jeg er imponeret over resultatet af min træterrasse.
Vi havde en rigtig god dialog fra A til Å, både inden projektet og de var rigtig forstående da jeg havde lidt ændringer undervejs, helt igennem et godt og trygt samarbejde
God personlig service.
Arbejdet blev leveret til den aftalte tid og den forventede kvalitet.
Anbefaling her fra!
KJ-byg har været ude og lave et stort og flot hesteskur til mine heste. Jeg har følt mig tryg og godt rådgivet igennem byggeprocessen.
Etablering af indkørsel.
Ved etablering af indkørsel var indehaveren af KJ Byg meget venlig og imødekommende.
Så snart jeg skulle have fat i firmaet igen (ift. at udbedre nogle småting som ikke var i orden i første omgang), så krævede det utrolig meget vedholdenhed fra min side før jeg endelig hørte noget fra dem. Jeg måtte til sidst infomere om, at jeg ville række ud til et ankenævn, hvis ikke jeg hørte mere i sagen - dette tog indehaveren meget personligt og beskyldte mig for at komme med trusler. Helt uforståeligt.
Sidenhen har samarbejdet været ikke eksisterende og det virker som om, at så snart pengene var overført, så var KJ Byg ikke længere interesseret i at kommunikere med mig.
KJ Byg har endda truet med at politianmelde mig, da indehaveren anså det som en ondsindet tone og en direkte trussel at jeg nævnte ankenævnet, som mulig sidste udvej. Derfor ønsker de nu ikke direkte kontakt, da de frygter for deres tryghed og arbejdsmiljø (begrunder de det med).
Så nu ønsker KJ Byg at alt kommunikation skal foregå via tredjepart f.eks. et ankenævn (som de ellers ikke var interesseret i tidligere).
Jeg forventer ikke, at jeg kommer til at høre fra KJ Byg igen, så denne anmeldelse er i højere grad oprettet så andre ikke ender i en lignende situation med dette firma.
Det giver nok sig selv, men jeg anbefaler bestemt ikke dette firma.
Fantastisk service.
God kommunikation fra start til slut.
Venlig og imødekommende. Framragende løsningsorienteret, selv til mine “skøre” ideer.
Har gjordt pænt rent efter sig inden aflevering.
Bestemt ikke sidste gang at jeg har brugt de professionelle håndværker fra KJ Byg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.