Dårlig service
Jeg bestilte en kjole 2 uger inden mit galla, og 5 dage inde skriver de at jeg ikke kan få kjolen alligevel. vildt nederen da jeg stod uden en kjole.
De glemte at sende kjolen og da vi dagen før intet havde hørt var meldingen, at vi selv måtte hente i kbh. Vi fik så 50 kr. i fradrag, hvilket på ingen måde stod mål med transport og besvær, da vi skulle hente brugte vi 30 min på at få kontakt, da dørene var lukket.. Brug aldrig denne butik !!
Min datter lejede (og betalte) for en kjole til gallafest (475 kr), og 5 dage inden aflyses lejen uden nogen form for kompensation, fordi kjolen er taget med til en reklametur. DET er bare dårlig service !!
(Derudover skørt koncept med at tage 100 kr for at prøve kjolen… )
Min datter var til kjoleprøvning i dag, hvilket mildest talt var en skuffende oplevelse. Den medarbejder, som var til stede under prøvningen, kiggede stort set ikke op fra sin telefon i de 40 minutter, vi havde booket. Vi blev ikke introduceret til kjolerne, og prøverummet måtte vi selv finde. Det “eksklusive prøverum” var et rimelig beskidt kælderlokale, og flere af kjolerne var decideret i stykker. Vi følte os ikke velkommen og blev ikke på nogen måde interesseret i at leje en kjole her. Desværre - vi havde ellers glædet os. Heldigvis er det nogle ting, der bør være nemme at lave om på.
De skrev først 3 dage før at pakken ville komme til at blive sendt for sent. Og jeg lejede den lang lang tid før. Pakken kom først på den sidste af de tre dage og jeg returnerede den med det samme den kom, jeg åbnede den ikke engang. Alligevel skulle jeg betale halvdelen af prisen, plus fragt. Prøvede den aldrig på👎dårlig service
Virkelig god service og super flotte kjoler.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.