Detalhes da empresa

1. Site de avaliações

Klantervaringen.nl maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Gebruiksvriendelijk beheer voor zowel reviewers als bedrijfsbeheerders. Inclusief mogelijkheid om reviews te tonen op uw site.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

14 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ter Horst Groep afvalverwerking

De containers worden altijd netjes volgens afspraak geleegd. Ja ze hebben een langdurig contract maar als je de overeenkomst gewoon leest dan weet je waar je aan begint toch als je tekent.
Ons contract zou nog een jaar lopen. De vertegenwoordiger nam contact met ons op met een voorstel voor een nieuwe overeenkomst voor 3 jaar wat gelijk kon ingaan. Hij nam de tijd om persoonlijk in gesprek te gaan en er was ook zeker ruimte voor onderhandeling. We zijn tot een goeie overeenkomst gekomen voor een hele mooie prijs.
De indruk over de vertegenwoordiger kan in 1e instantie wel tikje agressief en opdringerig overkomen, het is en blijft wel een verkoper. maar dat draaide zeker bij.

17 de abril de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zijn bereid te helpen

Ik was ernstig gedupeerd door een klant van Klantervaringen en had een eerlijke maar slechte review geschreven over Klantervaringen en de aangesloten slotenmaker.
Daarop volgend ben ik goed geholpen door Klantervaringen en heb daarom deze review bijgesteld. Fijn dat jullie er boven op zaten. Tip van de week: screen je klanten, om serieus genomen te worden als betrouwbare reviewer.

8 de março de 2023
logotipo da Klantervaringen

Resposta de Klantervaringen

Beste Cindy, vervelend om te horen dat je het gevoel had niets aan het platform te hebben. Dit is uiteraard niet waar we voor gaan. Inmiddels hebben we een aantal keer contact gehad om de problemen op te lossen en dat lijkt ook gelukt te zijn. Mochten we je in de toekomst nog kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De reviews die vermeld worden zijn…

Er staat geen adres op de website van klantervaringen.nl en een 088-telefoonnummer; dan weet je al hoe het zit....
Er lijkt een duister verdienmodel achter deze website te zitten en de reviews die vermeld worden zijn fake (eigen ervaring).

9 de maio de 2022

Onbetrouwbare reviews!

Hoe betrouwbaar is een site die alleen via een telefoonnummer of invulformulier bereikbaar is? Ik heb een paar jaar geleden een terecht slechte review achtergelaten over Tayari Safari. Onze slechtste vakantie-ervaring ooit! Waarschijnlijk waardeert Klantenervaringen.nl het zakelijke contact met het bedrijf zelf beter dan dat zij aan enige weergave van de waarheid doen want hoewel ik diverse mensen gesproken heb over hoe slecht Tayari is, is er geen enkele van deze reviews terug te vinden op de site. Zij scoren zelfs een onwaarschijnlijke 9,5. Dat doet je meteen afvragen hoe integer de positieve verhalen dan zijn. Gegevens over de eigenaar/bedrijf achter de site zijn niet op de site terug te vinden wat het geheel nogal schimmig maakt. Je kunt als bedrijf blijkbaar een contract aangaan met de site waarmee direct de onafhankelijkheid in het geding is. Zij helpen blijkbaar graag mee aan het misleiden van klanten door de bedrijven waarvan zogenaamd ervaringen zijn vastgelegd.

30 de agosto de 2021

Negatieve review geplaatst

Negatieve review geplaatst, maar wordt niks mee gedaan. Klantervaringen.nl weigert de negatieve reacties. Hierdoor worden klanten misleid door de positieve reacties.

14 de fevereiro de 2021

Bedrog!

Volgens mij hebben de werknemers van onlinetuinhout.nl weer een paar revieus geschreven. Trap er niet in!
Het is wel erg grappig, dat ik ook een negatieve beoordeling van Onlinetuinhout.nl wil plaatsen op klantenervaringen.nl en deze wordt niet geplaatst. Een gebruiker voor mij is het hier ook mee eens.
Ook zie ik op deze site alleen maar positieve beoordelingen van onlintuinhout.nl. Dit klopt zeker niet. Kijk maar eens op deze site (trustpilot) naar ervaringen over Onlinetuinhout.nl.
Het is ook erg toevallig dat de gebruiker voor mij ook negatieve ervaringen heeft met onlinetuinhout en hem/haar het ook opvalt, dat er alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf op klantenervaringen.nl staat. Dit kan niet!
Volgens mij is de site klantenervaringen.nl grote vrienden met de bedrijven die hun geld betalen en zijn daardoor ook de reviews van deze bedrijven goed. Dit is bedrog!

14 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een negatieve beoordeling over…

Ik heb een negatieve beoordeling over onlinetuinhout.nl achtergelaten op 3-7-2020. Inmiddels is het 28-7-2020. Mijn review is nergens te zien. Dit riekt dus stevig naar bedrog. In het vervolg mijd ik webwinkels die aangesloten zijn bij klantervaringen.nl. Niet te vertrouwen.

28 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een slechte ervaring geschreven…

Ik heb een slechte ervaring geschreven op Klantenervaringen.nl over Slotenmaker expert uit Doetinchem. Zonder opgaaf van reden is mijn beoordeling afgekeurd. Op mijn vraag hierover hebben Klantervaringen.nl geen antwoord gegeven. Onbetrouwbare site - trap maar niet in hun "ervaringen". Het is maar puur bedrog. Ieder bedrijf dat ervoor betaalt krijg er 9.5 van 10 punten, de andere bedrijven maar 7.0...

6 de outubro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Negatieve review geweigerd...

Recent een negatieve review geplaatst bij klantervaringen.nl, en deze werd zonder reden van opgaaf geweigerd.
Voor mij laat dit een zeer negatieve indruk achter, over een site die klantervaringen zou moeten delen.
Op deze manier kan een bedrijf makkelijk stellen dat ze een 9.5(of hoger) behalen bij een review site.
Kennelijk is het belang voor het betalende bedrijf belangrijker dan voor de consument.

1 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.