Michelle Persson og Birgith Sjøstrand Hvenegaard har hjulpet mig meget professionelt i forbindelse med en arbejdsskade, hvor jeg løftede en tung tavle og fik nogle diskusprolapser. Det har plaget... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået den bedste behandling hos KLA. Jeg blev løbet ned af en stor hund, brækkede benet, fik opereret søm og skruer ind. Min ulykkesforsikring sagde at modpartens forsikring ikke skulle indbla... Ver mais
A empresa respondeu
Tusind tusind tak for den bedste hjælp ifm. en arbejdsulykke, som arbejdsgiver ikke ville påtage sig ansvaret for. Sagen endte rigtig godt til min fordel. Endnu en gang, stor tak til Stine Skøtt-Peter... Ver mais
A empresa respondeu
Til Forsvarets og Politiets Veteran, find et andet firma evt fagforening istedet. Hold jer væk fra dette firma, de giver løfter der ikke helt bliver overholdt. De opkræver store beløb tiltrods for de... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Få specialiseret advokatrådgivning om personskade og erstatning. Vi giver dig en gratis vurdering af din erstatningssag på baggrund af vores mange års erfaring med erstatning efter arbejdsskade, patientskade, piskesmæld og trafikulykke mv.
Informações de contato
Esbjerg Brygge 28, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- klapersonskade.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De er langsomme til at udbetale penge
De er langsomme til at udbetale penge, og de svare ikke på mail eller telefon
Super behagelig
Super behagelig, hurtig og hjælpsomme. Vejleder og belyser ens rettigheder. Kan klart anbefales

Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg blev påkørt bagfra og blev anbefalet at ringe til KLA Personskade - og det har jeg absolut ikke fortrudt.
De har være en KÆMPE hjælp og jeg har følt mig tryg hele vejen.
I min sag har de ydet et imponerende arbejde, som jeg aldrig selv var nået i mål med.
Jeg giver hermed mine allervarmeste og bedste anbefalinger til KLA Personskade.
Jeg har altid kunne kontakte dem og fået al den hjælp og støtte jeg havde brug for.
Den hjælp de yder er ikke kun “ papirarbejde” de hjælper med alt.
De har stået ved min side igennem hele forløbet, og håndteret alt omkring min sag.
Jeg er utrolig glad og taknemlig for den hjælp jeg har fået.
Jeg vil til enhver tid anbefale KLA Personskade.
Tusinde tusind tusind tak. -og jeg vil anbefale alle at kontakte jer hvor jeres hjælp vil kunne passe ind...
I får 10 store ⭐️ herfra.

Fantastisk oplevelse
Jeg fik virkelig god og professionel hjælp, men samtidig blev jeg mødt af det mest hjertevarme menneske, som tog sig tid til at klæde mig godt på til det videre forløb. Både fagligt og personligt.
At stå i en twist med et pensionsselskab er det mest opslidende jeg har prøvet, så Karolines oprigtige interesse, opbakning og hjælp gav mig den sidste kampgejst til at slå fra mig - og vinde.
Ydermere fik jeg super kyndig vejledning i forhold til min ulykkesforsikring og anmeldelse til patienterstatningen.
Hun kom hele vejen rundt om min ellers ret komplicerede sag, var enormt lyttende og støttende.
Det var tydeligt for mig, at selvom selskabet selvfølgelig er en forretning, så var det et menneske der rådgav et menneske. Jeg var ikke bare et sagsnummer.
Alene det, at hun gav sig tid til, at ringe til mig dagen før en lægeundersøgelse jeg frygtede (grundet lægeangst), synes jeg siger alt om at mennesket kommer først.
Jeg vil anbefale alle der oplever personskade, at få vendt deres sag hos KLA. Jeg troede jeg vidste det hele selv, men jeg blev hjulpet i alle afkroge, så jeg nu er helt rolig i forhold til om jeg har overset noget.
Særligt Karoline får mine varmeste anbefalinger.

Ulykke
I har været fantastiske i sagens forløb helt fantastisk i har styr over sagerne mwh hans pedersen lemvig

Dygtig Advokater
Tak for en super god samtale Karoline Frederiksen jeg fik god info i min sag og om videre forløb i sagen tak til dig og Lisbeth hollænder for det super gode arbejde i har lavet for mig mvh Jan Nielsen

Fantastisk service og vejledning
Har d.d. talt med Birgith ang. vurdering af min sag. Fantastisk service og god vejledning. Utrolig empatisk og udviser oprigtig interesse.
Kan på det varmeste anbefales.

Uærlig og meget dyre
Hold jer væk fra dette firma, de giver løfter der ikke helt bliver overholdt. De opkræver store beløb tiltrods for de ikke har lavet noget man ikke selv kunne. Løftet om at de kun ville tage betaling hvis de kunne skaffe mig mere end hvad AES besluttet var en stor løgn der kostede mig 150.000kr. De er dog flinke og smiler sødt mens de tager dine penge.
Dårlig oplevelse med KLA Personskade
Jeg har ikke haft nogen god oplevelse med KLA Personskade. Jeg ringede til dem i sin tid for at få hjælp til valg af speciallæge i forhold til en erstatningssag. De skriver selv på deres hjemmeside, at de kan hjælpe med hvilken speciallæge, man skal vælge, og hvilke man skal undgå. De endte så med at sige, at de gerne ville vurdere hele min sag, selvom det ikke var det, jeg bad om, jeg bad kun om at få hjælp til det med valg af speciallæge. Jeg mindes, at der var én fra KLA som slog nogle forskellige speciallæger op og fandt overordnet information om dem, information jeg selv kunne have fundet ved en Google-søgning (og selv allerede havde fundet).
Da jeg talte med den advokat, som havde vurderet min sag, påstod hun, at de havde anbefalet XX (den speciallæge, jeg var inde hos), men det havde de ikke, de havde som nævnt tidligere bare lavet den overordnede søgning. Det er lidt træls, at de for det første vil tage credit for at have anbefalet en bestemt speciallæge, når det ikke var tilfældet. Advokaten var heller ikke ret sympatisk. Hun sagde, at de ikke ville føre min sag, fordi de ikke vurderede, at jeg ville få erstatning. Det er jo fair nok at vurdere det, men den måde, hun talte til mig på var ikke særligt empatisk. De har med sårbare personer at gøre, og kunne godt forbedre deres kommunikation.
Jeg efterlod en anmeldelse på Trustpilot, men blev kort tid efter ringet op af KLA og blev bedt om at trække min anmeldelse tilbage. Medarbejderen forsøgte ihærdigt at få mig til at tvivle på min oplevelse, og forsøgte også, ligesom advokaten, at bilde mig ind, at de havde anbefalet XX som speciallæge. Jeg endte med at fjerne anmeldelsen, fordi jeg fik det så dårligt af at blive decideret skældt ud af et andet voksent menneske.
Men det nye, der nu er sket, er at jeg har ringet til Erstatningsnævnet, fordi jeg fra deres side fik at vide den 24. august, at jeg ville høre fra dem senest inden for 2-3 måneder, og der er jo gået 3 måneder pr. dags dato. Da jeg talte med Erstatningsnævnet i dag sagde de, at de havde sendt et partshøringsdokument til KLA den 16. oktober. Men advokaten fra KLA nævnte intet om det partshøringsdokument, da jeg talte i telefon med hende. Så jeg ringede til KLA i dag for at sige, at jeg syntes det var noget utilfredsstillende, da jeg har gået og været nervøs op til denne dato, fordi jeg troede, jeg ville få afgørelse på min erstatningssag i dag. Medarbejderen, jeg talte med, sagde, at det er Erstatningsnævnets fejl, at de ikke har sendt det dokument til mig også. Det kan godt være, at det er det, men jeg synes godt KLA kunne have nævnt det dokument for mig til telefonsamtalen.
Jeg kommer ikke til at tage telefonen hvis KLA igen forsøger at ringe mig op med formålet om at trække denne anmeldelse tilbage. De må stå ved deres dårlige anmeldelser og så stramme op overfor fremtidige klienter.
KLA Personskade er fantastiske
KLA Personskade har hjulpet mig over de sidste 8 år, på en svær sag, det lykkedes til sidst.
Jeg vil ved enhver lejlighed anbefale dem til alle, der har brug for kompetent hjælp med arbejdskade o.l.
Jonna Dencker og hendes team/kollegaer har været uvurderlige for mig, da jeg forlængst havde opgivet sagen, men heldigvis skrev jeg til dem for 8 år siden, og det er jeg SÅ glad for 👏
STOR TAK 🥰
De går HELE VEJEN - For Mig. dig og alle andre!!!
Jeg har absolut KUN rosende ord overfor KLA Personskade. De har knoklet for MIN ret, og sagen er absolut ikke afgjort endnu - og de KNOKLER videre. Uanset hvad enden på dette bliver, kan jeg i hvertfald sige - at havde det ikke været for pigerne i KLA Personskade, så havde der slet ikke været nogen sag. For så havde JEG opgivet for LÆNGE siden. Kan KUN anbefale at tage dialog med dem omkring DIN sag :-)
TAK til Kla personskade
Kla personskade ville jeg gerne give 6 stjerner. Charlotte ,Trine,Julie og Gitte har bare været fantastiske i mit forløb hos dem,blir helt rørt da jeg skriver den anmeldelse .Endnu engang TUSIND TAK

De varmest anbefalinger
Har fået den mest fantastiske hjælp hos KLA personskade. Dybt taknemlig. Giver de varmeste anbefalinger hvis uheldet er ude og du har fået en skade.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg kan kun anbefale KLA personskade. Uden deres ( Karolines ) hjælp havde jeg nok ikke fået erstatning, da jeg fik en skade i lænden.
Min daværende fagforening, mente bestemt ikke, at jeg kunne opnå nogen for form erstatning, men KLA var ikke i tvivl om at jeg havde en sag.
Som de sagde til mig: det koster ikke noget at spørge, men det kan være dyrt at lade være.
Skaden kostede mig jobbet som fængselsbetjent, og jeg er i dag, ansat i fleksjob.
Under hele sagen, har jeg haft fuld tillid til KLA, der meget kompetent har haft al kommunikation med Arbejdsmarkedets ervhervssikring ( AES )
Kæmpe ros til dem

Resposta da KLA Personskade
Kompetente ærlige og empatiske.
Jeg har efter 7år fået afsluttet min arbejdsskadesag.
Oprindeligt blev både arbejdsskade og ulykkesforsikring afvist af henholdsvis kriminalforsorgen og GF forsikring. Og dette uagtet lægelige og psykiatriske papirer der var utvistelige.
Her kom KLA ind i billedet. De har med deres kompetencer bevaret overblikket. De har varetaget min sag i tiden hvor jeg ikke magtede det. Og de har med deres gode blanding af kompetente og empatiske mennesker holdt mig løbende orienteret.
De har formået at vende sagen, så både arbejdsskade og ulykkesforsikring retsmæssigt blev anerkendt. Og ja det tog tid. Og ja det har været dyrt. Men det har været hver en krone værd. Og de har været ærlige og dygtige til at vurdere sagerne individuelt.
Jeg har fuld tillid til dem og skylder dem en stor tak og derfor denne anmeldelse.
Tidligere fængselsbetjent nu førtidspensionist.

Resposta da KLA Personskade
KLA advokater får mine bedste…
KLA advokater får mine bedste anbefalinger. Hjulpet mig fra start med en arbejdsskade 2020, som jeg ikke selv havde formået at klare mig igennem. De er 100 % professionelle og yderst behagelige at have dialog med.
Som de selv skriver i deres slogan. " Det koster ikke noget at spørge KLA advokater, men det kan være dyrt at lade være ". Det er nemlig helt rigtigt.

Resposta da KLA Personskade
Jeg har fået en fantastisk betjening
Jeg har fået en fantastisk betjening, al den hjælp som jeg har haft behov for.
Og det endte ud med et rigtig godt resultat, mod en genstridig forsikringsselskab.
Kan varmt anbefales.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Jeg blev mødt med en stærk faglig kompetence og evnen til, at gøre det juridiske i sagen forståeligt. Kan klart anbefale alle, at tage en snak med KLA.
Jeg giver min bedste anbefaling til…
Jeg giver min bedste anbefaling til KLA.
Desværre vurderede de, at det ville blive for vanskeligt at vinde min sag, grundet manglende oplysninger i min journal. Men de har brugt meget tid på at rekvirere mine akter og gennemlæse de mange sider. Efterfølgende kontaktede de mig pr tlf. og forklarede mig grundigt, hvad de var nået frem til.
Alt sammen var uden omkostninger for mig, virkelig god service :-)
Professionel, grundige.
Jeg giver min bedste anbefaling til denne virksomhed. Jeg har haft Anne Kathrine til at kigge på min sag. Jeg havde søgt erstatning for en erhvervssygdom som i først omgang blev afvist. Jeg ankede sag og gav KA lov til at få aktindsigt i sagen. KLA har kigget sagen igennem, men de var ikke 100% sikre på at jeg ville få sag anerkendt, så derfor fik jeg gratis råd og vejledning uden de gik videre ind i sagen. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KLA jeg har følte de har taget sagen alvorligt og gået i dybden med den.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.