Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noge... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trend­sættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadya med til at sikre en God Service !

Nadya, som er ejer af Kleanse, er virkelig med til at sikre, at man får en god service og en super kundeoplevelse.
Kleanse kan varmt anbefales!
PS. Priserne er helt klart konkurrence dygtige :-)

26 de novembro de 2025

Kære Atif,

Tusind tak for en fantastisk anmeldelse. 💙

Er glad for at vi kunne hjælpe dig og forsikrer tilfredstillende service i gennem det hele! Tak for anbefalingen :-)

FANTASTISK sted!

Jeg har handlet hos Kleanse flere gange og har altid oplevet professionel service og hurtig levering. Synes helt klart det er det bedste sted at handle, hvis man skal købe k beauty! Og man får rigtig meget for pengene synes jeg😍 Mange tak for jer🫶🏼

Kære Cille,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 💙

Sikke en skøn besked! Det glæder os, at du fortrækker KLEANSE – og har haft en god oplevelse hver gang! Vi gør os umage for at tilbyde både hurtig levering og en personlig, professionel service, så det gør mig utrolig glad at høre, at det mærkes hos dig!

Altid hurtig levering!
Har altid det jeg mangler til gode priser 🙌🏼

Kære Amalie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 💙

Det glæder mig meget at høre, at du oplever hurtig levering hver gang, og at du altid kan finde de produkter, du søger, til gode priser. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at levere den bedste service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem hjemmeside at finde rundt i

Super nem hjemmeside at finde rundt i, jeg fandt de gaver jeg skulle have til min kæreste til en super god pris!

Her handler jeg helt sikkert igen

14 de novembro de 2025

Kære Sajad,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 💙

Det er virkelig dejligt at høre, at du nemt fandt de gaver, du skulle bruge, og til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen.

Elsker kleanse

Elsker kleanse, jeg ved de har 100% ægte k-beauty, har engang købt kopi-varer og de var så dårlige - men her har de alt ægte og direkte fra sydkorea, kommer altid til købe her!

Kære Lena,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 💙

Det betyder rigtig meget, at du værdsætter, vores autentiske K-beauty. Vi forsikrer os altid, at alle vores produkter kommer direkte fra de koreanske brands.

Tak fordi du bliver ved med at handle hos os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse med…

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Kleanse. Jeg købte et produkt, og fik hele to prøver med. Pakken kom meget hurtigt, kun efter 3 dage:) Kan anbefales!

4 de novembro de 2025

Kære Ida,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💙 Vi er så glade for, at hører oplevelsen var positiv og tilfredsstillende. Vi ønsker dig en dejlig dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skriver de har tilbud på ampueller…

De skriver de har tilbud på ampueller på forsiden men det har de ikke

13 de outubro de 2025

Kære Peder,

Vi er kede af at hører, du ikke nåede ampul-tilbuddet. Tilbuddet stoppede d.9/10/25 - hvorfor du ikke længere kan finde dette.
Der står altid dato, samme gør der på nyhedsbrevet!

Vi laver altid spændende tilbud, så tøv ikke med at holde øje, mon ikke du får chancen igen! :-)

Godt

God kundeservice stort udvalg og hurtig forsendelse

30 de setembro de 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💙
Det er dejligt at høre, du er tilfreds med sortimentet og leveringstiden!

Hurtig afsendelse og levering

Hurtig afsendelse og levering, alt var som det skulle være!

29 de setembro de 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din fine anmeldese! 💙
Det er vi glade for!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skriver 1-3 dages levering

De skriver 1-3 dages levering. Men de har ikke engang sendt min pakke endnu

7 de outubro de 2025

Kære kunde,

For at kunne hjælpe dig, skal vi bede om flere oplysninger, da vi ikke kan identificere dig udefra denne profil. Du er velkommen til at sende os en email. 💙 Vi har ingen pakker der mangler levering på nuværende tidspunkt.

Vi leverer normalt pakken indenfor 1-3 dage - det er dog ikke en garanti, eksempelvis ved ekstraordinær travlhed.

Det hele gik som smurt

Det hele gik som smurt! Fik min ordre pakket pænt ind og med ekstra tester.

24 de setembro de 2025

Kære Zainab,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at du havde en god oplevelse :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

Jeg har handlet ved Kleanse af flere omgange og syntes der er en god kundeservice masser af info om rutiner og hjælp hvis man er ny i K-beauty, overskuelig hjemmeside med spændende produkter til gode priser. Der er super hurtig levering- win win win 🤩👏🏻👌🏻

19 de setembro de 2025

Kære Lea,

Tusind tak for din positive feedback! 💙 Det glæder os, at du synes om hjemmesiden, produkterne og den hurtige levering – vi ser frem til at sende endnu flere favoritter afsted til dig!

Hurtigt og sikkert.

22 de setembro de 2025

Kære Erling,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Jeg er glad for at hører, oplevelsen har været tilfredsstillende.

Flot pakket ind
Positiv oplevelse

20 de setembro de 2025

Kære Wojciech,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Dejligt at hører, oplevelsen har været god!

Det er godt butikken

Det er godt butikken

19 de setembro de 2025

Kære Thi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Det er jeg glad for at hører!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lækre produkter

Jeg har handlet flere gange hos kleanse.dk, og jeg er virkelig tilfreds! Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og udvalget af hudplejeprodukter er bredt og nøje udvalgt. Jeg fik hurtigt svar på et spørgsmål til en creme, hvilket gav en tryghed omkring mit køb. Leveringen var hurtig, og varerne kom fint pakket ind. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at bestille igen!

16 de setembro de 2025

Kære Mie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💙 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalget, servicen og leveringen – vi glæder os til at sende flere favoritter afsted til dig!

Gode varer som virker

Gode varer som virker og er billigere en
mange andre steder.
Jeg andbefaller mange varer fra Kleanse.

17 de setembro de 2025

Kære Gyda,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefalingen! 💙 Dejligt at hører det har været en god oplevelse at handle hos Kleanse.

God kundeservice

Jeg havde bestilt noget som ikke var på lager. Blev ringet op og fik tilsendt flere forskellige muligheder for alternativ. Fik også tilbuddet om pengene retur. Det var super god service. Pakken kom også virkelig hurtigt. Alt i alt et sted jeg vil handle igen.

29 de agosto de 2025

Kære Sara,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💙
Jeg er rigtig glade for, at vi sammen fandt en løsning, og at du er tilfreds med den service, du fik hos KLEANSE. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet – og dejligt at høre, at pakken også nåede hurtigt frem.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering , gode produkter

29 de agosto de 2025

Kære Sam,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💙 Det er skønt at hører.

Nadya // KLEANSE.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais