Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noge... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trend­sættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering og ordren afsendt…

Super hurtig levering og ordren afsendt på dagen jeg købte den! De laver også prismatch, hvilket jo bare er et bonus. Alt i alt god rigtig god oplevelse. Handler helt klart igen derfra.

26 de julho de 2025

Kære Sahar,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og vi sætter pris på den søde anmeldelse 💙

God og troværdig virksomhed

Jeg har bestilt flere produkter fra siden over flere omgange. Der er et stort og godt udvalg, hurtig levering og altid et personligt kort med i pakken, hvilken gør oplevelsen endnu bedre.

Kære Ida,

Tusind tak for din positive tilbagemelding, det er vi så glade for at hører! 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

altid god og hurtig service og…

altid god og hurtig service og fantastiske produkter

6 de julho de 2025

Kære Betina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har en god oplevelse når du handler hos os, og sætter stor pris på at du deler det med os. 💙

Vi glæder os til at se dig igen!

Kan anbefale

Prismatcher - som lovet på hjemmesiden samt hurtig levering :)

Kære Liva,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, med levering og prismatch 💙

Nemt

Nem og overskuelig hjemmeside, med gode tilbud! Glæder mig til at modtage min ordre.

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du synes godt om vores hjemmeside, og vores tilbud. Vi håber at du bliver glad for dine nye produkter 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer, hurtigt levering, sød indpakning og lille brev. Vil klart købe derfra igen

15 de julho de 2025

Kære Frederikke,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Vi er glade for at du har haft en god købsoplevelse hos os, og vi ser frem til at se dig igen!

Fantastisk

Hurtig levering, gode til at opdatere mig løbende, lave og konkurrencedygtige priser, stort udvalg på hjemmesiden 😊

15 de julho de 2025

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har en god oplevelse ved at handle hos os, og sætter stor pris på de søde ord 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er bilist og meget effektivt !!!!

10 de julho de 2025

Kære Uyen,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er glade for produkterne du har købt hos os, både i form af pris og effekt - tak for at dele din mening 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyn hurtig levering og en sød personlig…

Lyn hurtig levering og en sød personlig brev ❤️
Jeg er tilfreds med det gode service

11 de julho de 2025

Kære Nazire,

Mange tak for din anmeldelse. 💙

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, samt er tilfreds med vores service - det sætter vi pris på!

Top kvalitet

Lynhurtig levering, personligt brev jeg blev glad for og produkterne er top kvalitet. Jeg vil ikke handle andet end K-Beauty fra Kleanse til min hud mere!!

12 de julho de 2025

Kære Tjure,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og vi håber på at se dig igen! 💙

Bedste olie til huden

Bedste olie til huden! Den bruges til melt makeuppen af også fra mine sensitiv øjne. Den olie har jeg tømt med 3 flasker!

1 de julho de 2025

Kære Barbara,

Tusind tak for anmeldelse!

Vi er glade for at du synes godt om produktet, samt at du har fundet noget, der bare virker - så skønt! 💙

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg skulle købe et starter kit, og Nadya kunne bare hjælpe med helt specielt med min hudtype!

1 de julho de 2025

Kære Mahmood,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Vi er glade for at du er glad for vores service, og at vi fandt noget, der passede til dig!

God oplevelse

Den var dejlig hurtigt sendt, blev så glad for de testerende. Må virkelig sige, at I har styr på jeres firma 🩷 tak igen

7 de julho de 2025

Kære Maya,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Tak for de fine ord - det værdsætter vi! Vi er glade for at høre, at du også synes godt om dine prøver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og gode produkter

3 de julho de 2025

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at produkter samt service har levet op til dine forventninger 💙

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ville købe herfra igen 🙂

Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den vil jeg have... Nåh nej".

Produkterne har en fin pris og levering var ekstremt hurtigt - pakken var pakket kort efter bestilling (på en helligdag) og kom et par dage senere med dao.

1 de junho de 2025

Mange tak for din anmeldelse 💙

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ift. produkternes pris og levering, men er selvfølgelig kede af, at du har haft en skuffende oplevelse i forb. med vores udvalg på siden.

Vi vælger ikke at fjerne udsolgte produkter fra vores side, så kunder har muligheden for at se vores fulde udvalg, samtidigt med at man kan skrive sig op til produkterne, via produktsiden.

Dog tager vi dit feedback til os, og det kan være, at vi skal kalde knappen noget andet. :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering er hurtig og bare gode…

Levering er hurtig og bare gode produkter

7 de maio de 2025

Kære Sasha,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og ligeledes er glad for dine produkter 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet hos Kleanse flere gange

Har handlet hos Kleanse flere gange. Gode priser og hurtig levering.

2 de junho de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er dybt beærede over at du har handlet hos os flere gange, samt at du deler din oplevelse her. Vi håber på at se dig igen! 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at handle og hurtigt levering 🚚…

Nemt at handle og hurtigt levering 🚚 jeg er meget tilfreds med servicen samt med produkter

27 de maio de 2025

Kære Katerina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, ligeledes at du finder produkterne tilfredsstillende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De var hurtige og effektive og jeg…

De var hurtige og effektive og jeg elsker mine nye produkter 🧴😍

17 de maio de 2025

Kære Katrina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vilde med at høre, at du er glade for dine nye produkter 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og med hurtig levering

8 de maio de 2025

Kære Su,

Mange tak for din anmeldelse 💙

Vi er glade for at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse hos os!

Nadya // KLEANSE.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais