Har kun rosende ord at sige om Nadya og hendes fine lille virksomhed! Det er blevet min “go to” når jeg mangler noget til min hudpleje. Oveni det, er der en super hurtig levering :-) KÆMPE anbefali... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Ver mais
A empresa respondeu
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Informações de contato
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, Dinamarca
- Kundeservice@kleanse.dk
- kleanse.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Very good packaging and quick delivery
Very good packaging and quick delivery

Gode priser
Super gode priser og de leverer til tiden. Jeg bestiller helt klart igen.

Kun positivt!
Har handlet hos KLEANSE flere gange nu. Meget tilfreds. Hurtig levering, altid en eller flere gratis prøver med og denne gang, de sødeste klistermærker🙏🏻 Gode priser og jeg elsker at man kan vælge en procentdel, der skal gå til en valgfri organisation.

Resposta da Kleanse
Super nemt og top service… blir bestemt…
Super nemt og top service… blir bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra den hjemmeside

Resposta da Kleanse
Super pris på Some By Mi Body Cleanser.
Super pris på Some By Mi Body Cleanser.
Er fuldt ud tilfreds med alt.
Kun positivt herfra.

Resposta da Kleanse
Stort udvalg til rimelige priser og…
Stort udvalg til rimelige priser og hurtig levering. Mange tak 🤗🌷

Resposta da Kleanse
Lover måske lidt for meget…
Hurtig afsendelse af ordre og god webshop med gode rabatter. Desværre blev jeg lovet en stor prøve i min ordre, og jeg vil ikke kalde den stor. Det var em ganske mini engangs prøve i “ark”. Ret skuffende.

Nem og hurtig ekspedition
Nem og hurtig ekspedition. Hurtig fragt. Meget fint pakket ind med silkepapir og en fin lille hilsen. Det gør at man føler sig værdsat. Samt en fin prøve på hudpleje.

Resposta da Kleanse
Hurtig levering, gode priser og god kundeservice.

Resposta da Kleanse
Virkelig hurtig levering og fin…
Virkelig hurtig levering og fin indpakning af min vare. Kunne godt finde på at handle her fremover 😊

Resposta da Kleanse
Hurtig levering og gode produkter
Hurtig levering og gode produkter, du får gratis prøver med i dit købt hvilket er fantastisk hvis man skulle overveje at købe produktet:

Resposta da Kleanse
Hurra for en webshop oplevelse.
God hjemmeside , nemt at finde rundt , og bestille. Hurtig levering . Glad og tilfreds..

Dejlig købsoplevelse
Lækkert udvalg, hurtig levering og sød besked vedlagt min ordre. 10/10 oplevelse.

Resposta da Kleanse
Virkelig lækker hjemmeside spækket med…
Virkelig lækker hjemmeside spækket med lækre K- produkter, som jeg elsker!
Hurtig levering og gode priser! Det er ikke sidste gang jeg handler her 😊

Resposta da Kleanse
Easy order process and fast delivery
Easy order process and fast delivery. Definitely recommend

AMAAAAZZIIIING!👌🏽
Best experience I've had so far! I needed some top-of-the-line K-Beauty products, and even before placing my order, I reached out to them through their website. The customer service was so quick it felt almost unreal! I even almost doubted them. The team was incredibly resourceful to me, answering ALL the questions I asked, so I went ahead and placed my order. Surprisingly, in just three days my order arrived.
Before this, I had a bad experience with another vendor, which is why I was extra cautious and wanted to communicate with Kleanse first. I'm so glad I did because the entire experience with them was AMAZING! They're now my go-to for all beauty products. Amazing customer service, super-fast delivery, and the icing on the cake—affordable prices.

Resposta da Kleanse
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.