Veja o que dizem as avaliações
Dit werkt zo superfijn! Een handige app op mijn telefoon. Snel bedragen intikken. Standaard artikelen met 1 druk op een knop toegevoegd. Omschrijvingen aanpassen. Gespecificeerd bonnetje naar de kl... Ver mais
Fijne app om mee te werken. De app genereerd duidelijke verkoop inzichten. Had onlangs een probleempje met mijn app, via WhatsApp werd een oplossing aangedragen die werkte.
Detalhes da empresa
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Werkt super en eenvoudig
Werkt super! En goede support 👍
Fijne app om mee te werken
Ik zal mijn ervaring delen van afgelopen jaar.
Ik zal mijn ervaring delen afgelopen jaar met Klearly. Ik heb besloten om over te stappen naar een ander bedrijf. Waarom? Omdat Klearly iedere keer transactiekosten omhoog gooit, wat voor mij als ondernemer teveel geld gaat kosten. Klearly is nogal misleidend met hun foto als pinapparaat. ZE HEBBEN GEEN PINAPPARAAT ALLEEN EEN APP! Ik ben alleen afhankelijk van een app. De app vertoont regelmatig storing. Zoals geld niet kunnen betalen of geen internet of loopt vast. En als je oude Apple toestel heb, ben je afhankelijk van de updates van Apple. Beveiligingsupdate Tap to pay is geblokkeerd. Uitbetaling van Klearly is ook trager geworden. Voor de rest is support via whatsapp wel handig.

Resposta de Klearly
Hele goede service
Hele goede service! Zeer tevreden!
Fijne app. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijk aan de telefoon. Denken echt mee met de klant.
Top bedrijf
Top bedrijf, niks is teveel, alles wat je vraagt lossen ze netjes op.
Grtz tom
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de service en kwaliteit van klearly. Het bestelproces was eenvoudig en snel, Wat me het meest opviel, was de uitstekende klantenservice. Ze waren snel beschikbaar voor technische ondersteuning en gaven duidelijke instructies om je weer op weg te brengen.
Fijn geholpen!
Ben vriendelijk en geduldig geholpen met opstartproblemen.
Ik kreeg zojuist een app bericht van ze…
Ik kreeg zojuist een app bericht van ze terwijl ik niets met dit bedrijf te maken heb. Ik ben al 62 jaar goedgekeurd als man en nu noemen ze me anjelica in dat bericht.... beetje vaag dit.

Resposta de Klearly
Goed product
Goed product, makkelijk in de werking. Ook voor een snelle oplossing. Leuke gasten. Mooi bedrijf.
Klearly heeft mij snel en adequaat uit…
Klearly heeft mij snel en adequaat uit de brand geholpen. Ik had 's avonds een pinstoring en binnen een uur was ik online met een noodoplossing vanuit Klearly
Snel, betrouwbaar, werkt goed
Het bedrijf is erg snel in handelen wat fijn is voor een ondernemer. Alles ging soepel en we zijn erg blij met de pinapparaten en het systeem erachter. Ook goedkoper en zeer goed bereikbaar voor als er wat is. Leonard is erg fijn als contactpersoon, niets op aan te merken!
App werkt vlekkeloos
App werkt vlekkeloos. Scheelt ons 1 mobiel device, dus minder apparaten te dragen voor het personeel. Jelle gedreven en kundig contactpersoon. Klearly support belt ook terug indien de lijn bezet is. Meer dan lof. Veel ontwikkelingen en klant wordt gehoord.
Uitstekende service en snelle…
Uitstekende service en snelle oplossingen!
Wij werken nu al enige tijd samen met Klearly voor onze pinautomaten en zijn ontzettend tevreden. Vooral Sven verdient een speciale vermelding. Hij is altijd beschikbaar en helpt ons razendsnel wanneer er iets niet helemaal loopt zoals verwacht. De paar keer dat we een probleem hadden met een transactie of een technische kwestie, werd dit binnen no-time opgelost. Dit geeft ons als bedrijf een hoop rust en vertrouwen in de service van Klearly.
Daarnaast zijn de pinautomaten van hoge kwaliteit en verlopen de transacties altijd soepel. De combinatie van betrouwbaarheid en geweldige klantenservice maakt Klearly voor ons een topkeuze. Een aanrader voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een probleemloze betaaloplossing.
5 sterren zonder twijfel!
Klearly is een prettige jonge partij om…
Klearly is een prettige jonge partij om mee samen te werken. Schakelen snel en hebben goede service
Super snel en makkelijk in gebruik
Aanmelding ging heel makkelijk en vlekkeloos. Klantenservice is heel snel via telefoon en zelfs via WhatsApp te bereiken. Zojuist ook een testbetaling gedaan en ging heel soepel en makkelijk. Ik kan dit aan iedere ondernemer met pinbetalingen 100% aanraden.
Top service!!
Werkt sneller dan eerst
Pinnen werkt en reageert sinds kort veel sneller en de transacties worden gelijk de volgende werkdag op je rekening gestort
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.