Ik kocht het winterpak voor meisjes voor mijn nichtje en het hield haar echt warm tijdens een koude middag op de speelplaats. De stof voelt zacht aan van binnen en ziet er helemaal niet goedkoop uit.... Ver mais
Considering the terrible reviews, really not too bad. I got tracking updates and when the toy arrived it was reasonable quality and looked the same as the picture. Only thing is they don't tell y... Ver mais
3L Assets, We Work, 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, Irlanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Finger weg von diesem Verkäufer, der keine kurzfristige Lagerwahre anbietet mit Lieferzeiten von bis zu drei Wochen aus Frankreich, wenn es nicht passt soll der Kunde auf eigene Kosten ins Ausland zurücksenden, mir kommt das wie eine Briefkastenfirma vor! Woanders bestellen nur nicht bei den kleinen Piraten!

Resposta da Kleine Piraten
man bekommt nur china fake nach langer lieferzeit. nicht den guten bewertungen hier vertrauen

Resposta da Kleine Piraten
Absoluter Betrug! Es werden nicht die angegebenen Produkte geliefert sondern eine billige Kopie. Auch die Rücksendung geht nicht nach Deutschland sondern ins Ausland zu teuren Portokosten.

Resposta da Kleine Piraten
Das ist sehr wahrscheinlich ein Fake-Shop, also Finger weg. Habe den „NeeDoh“-Würfel bestellt, welcher offensichtlich gefälscht ist (enthält sehr viele Blasen und ist zur unteren Seite ausgehöhlt). Eine direkte Beschwerde konnte ich über die im Impressum angegebene E-Mail Adresse nicht abgeben, da diese nicht existiert.

Resposta da Kleine Piraten
We bestelden een paar kledingstukken en alles paste goed. Mijn dochter houdt vooral van het geruite mouwloze jack omdat het licht maar toch warm is.

Resposta da Kleine Piraten
Het winterpak voelt warm en praktisch. Mijn dochter droeg het tijdens een koude wandeling en klaagde niet.

Resposta da Kleine Piraten
De hartvormige sieradendoos is schattig en handig tegelijk. Mijn dochter gebruikt hem elke ochtend als ze zich klaarmaakt voor school.

Resposta da Kleine Piraten
De hartvormige sieradendoos is klein maar echt charmant. Mijn dochter bewaart er nu al haar kleine schatten in.

Resposta da Kleine Piraten
Mijn dochter was enthousiast toen ze het pakket opende en het geruite jack zag. Ze droeg het de volgende ochtend al.

Resposta da Kleine Piraten
Ik heb een rugzak en wat accessoires besteld bij Kleine Piraten en de ervaring was gewoon soepel. Het afrekenen ging makkelijk en de bevestigingsmail kwam meteen. Levering duurde ongeveer 6 dagen wat redelijk is.

Resposta da Kleine Piraten
De sloffen waren prachtig, maat was goed.

Resposta da Kleine Piraten
De fietshelm met bloemenprint is echt schattig en verrassend stevig. Mijn dochter vindt de roze bloemen geweldig en zegt steeds dat ze eruit ziet als een echte fiets prinses. Hij kwam goed verpakt aan zonder krassen of schade.

Resposta da Kleine Piraten
Ik heb de fietshelm met bloemenprint gekozen omdat mijn dochter een nieuwe nodig had voor school. Hij past goed en voelt stevig aan. Ze vindt het ook leuk dat hij bij haar roze rugzak past.

Resposta da Kleine Piraten
Der Bademantel ist warm aber nicht schwer, was ich gut finde. Meine Tochter rennt nach dem Baden damit durchs Haus wie eine kleine Superheldin. Versand lief ohne Probleme.

Resposta da Kleine Piraten
Het winterpak voor meisjes lijkt stevig en comfortabel. Mijn dochter speelde uren buiten en bleef warm.

Resposta da Kleine Piraten
Het winterpak voor meisjes verraste mij. De voering is zacht en warm maar het voelt nog steeds licht wanneer ze beweegt. Verzending duurde ongeveer 8 dagen maar het was het wachten waard.

Resposta da Kleine Piraten
Mijn dochter vond het leuk om samen met mij op de site te kijken en zelf iets uit te kiezen. Het geruite mouwloze jack werd haar keuze en het staat haar echt leuk. Levering duurde ongeveer een week wat prima voelde.

Resposta da Kleine Piraten
Het winterpak voelt stevig en de stof is niet stijf. Mijn dochter kan er makkelijk in rennen en spelen zonder te klagen.

Resposta da Kleine Piraten
Ik kocht de hartvormige sieradendoos als klein cadeautje voor mijn dochter. Ze werd enthousiast en begon meteen haar armbandjes erin te leggen.

Resposta da Kleine Piraten
Ik kocht het winterpak voor meisjes voor onze wintertrip en het werkte goed. Mijn dochter bleef comfortabel zelfs toen het buiten winderig werd.

Resposta da Kleine Piraten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.