Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klikkie is echt een gebruiksvriendelijke app en levert super snel hun producten. Wat ik fijn vind is dat je alles los kan bestellen of gebruik kan maken van een abonnement. Zo ben ik Klikkie gaan gebr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was leuk om al die mooie herinneringen in een mooi pocket formaat samen te bundelen. In het echt nog mooier en leuker. Mijn kinderen bekijken regelmatig deze foto's terug. En zo in mei weer mooie... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht!!!! Communicatie kan alleen via email Reageert elke keer iemand anders. Heel duur fotoboek besteld en ontvangen, maar Heel veel lege witte pagina's. Ze beloven de hele tijd een nieuw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al zo'n 7 jaar lid schat ik en elke maand is het weer een feestje als de foto's komen 😍 Soms bestel ik een extra setje als ik heel veel gedaan heb en dan is het dubbel leuk. Ooit heb ik de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos

We helpen je herinneren. Afgedrukt met de hoogste kwaliteit. Maandelijks opzegbaar. Ervaar jouw foto's geprint met de best mogelijke kwaliteit en levensechte kleuren. Excellente service. Hoogste kwaliteit. Automatisch thuisgestuurd. Leuk kado idee. Jouw mooiste foto's.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

354 avaliações

Respondeu a 46% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

6 weken moeten wachten

Op 15-10-2025 heb ik twee fotoboeken besteld bij Klikkie. Bedrag was rond de €100,-. Echter werden deze boeken helaas niet geleverd. Na veel mailtjes vanuit mijn kant werd er zo af en toe eens een mailtje beantwoord maar vaak zat kreeg ik ook geen gehoor terug. De antwoorden waren dan, we zijn ermee bezig geloof me. Na ruim een maand was ik er goed klaar mee en heb ik dagelijks 2 a 3 mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Daarop kreeg ik uiteindelijk een reactie dat ze goed nieuws hadden want ze zouden 'kostenloos' mijn boeken naar mij opsturen. Sorry...KOSTELOOS? Ik heb op 15-10 gewoon €100,- belaad hoor, wat bedoel je kosteloos...
Vandaag 23-11-2025 heb ik dan na heeel veel gedoe, eindelijk mijn boeken mogen ontvangen.
Lang verhaal kort, de service is waardeloos dus bestel hier niet.

23 de novembro de 2025
logotipo da klikkie.nl

Resposta da klikkie.nl

Hi Mandy, bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat je meerdere keren hebt moeten mailen voordat je duidelijkheid kreeg. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Het lijkt erop dat er intern miscommunicatie is geweest rondom de levering van jouw bestelling, waarvoor onze excuses. Fijn om te horen dat de fotoboeken uiteindelijk zijn aangekomen, en we hopen oprecht dat je er toch blij mee bent. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust. Groetjes, Team klikkie

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fotoboek besteld…

Fotoboek besteld wat in de eerste instantie heel netjes ging. Echter kreeg ik een kapot boek binnen en duurt het nu al 2 weken om dit op orde te brengen.
Aantal keer een track and trace gehad en opeens was die in productie.

25 de outubro de 2025

Hoi Klikkie

Hoi Klikkie,

Wij zijn reuze enthousiast over het fotoboekje! Wat een schitterende afbeeldingen afgedrukt op prachtig glanzend stevig papier/karton.
Wij kozen voor een miniboekje dat ook nogeens in de handtas past.
Veel dank voor de gedane arbeid!
Familie van Hunnik

3 de novembro de 2025

4x verzendkosten betalen

Ik had 4 ontwerpen gemaakt (4 fotoboeken) deze kunnen niet samen in één bestelling worden toegevoegd. Hierdoor zou ik dus 4 keer de verzendkosten moeten betalen. Gemaild naar de klantenservice, enige antwoord wat ik kreeg was dat hier niets aan te doen is. Hele slechte service.

13 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besteld, betaald, maar niets ontvangen

Voor de 1e keer een fotoalbum besteld en betaald, maar niets ontvangen. Ben al een week bezig contact te leggen, maar krijg geen reactie op meerdere mails behalve een bevestiging dat je binnen 1-2 werkdagen een reactie krijgt. Dus niet.
Zal zeker niemand aanbevelen om bij dit bedrijf te bestellen.
Helaas ook geen telefoonnummer bekend van dit bedrijf.

13 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ontevreden

Ontevreden. 3 fotoboeken ontvangen waarvan ik over 1 niet tevreden ben. Ik had 4 fotoboeken besteld waarvan 1 nog steeds niet ontvangen, contact opgenomen met Klikkie en met PostNL maar van beide nog geen reactie. Ik heb bewijs dat hij nog niet is ontvangen. Overigens is dit boek al 2 weken geleden besteld en verzonden!!! Intussen wel genoeg geld betaald voor het boek. Ook een melding gemaakt van het boek waar ik ontevreden over ben maar ook hierop nog geen reactie ontvangen. Wat een flut bedrijf.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit foto’s, makkelijke app

De app werkt makkelijk, dus de foto’s waren zo besteld. Ben erg tevreden over de goede kwaliteit van de foto’s en de snelle verzending. Als er eens iets niet goed gaat met de verzending, dan lost de klantenservice dit heel netjes op. Blij met Klikkie!

11 de novembro de 2025

Gewoon SUPER

Wij zijn echt super tevreden!
Nog nooit zo makkelijk en snel een foto boek in elkaar gezet. kunt kiezen of je zelf je foto’s op de plek kiest of deze je al je foto’s in voegt en klikkie er iets van maakt.
Ons zie je zeker terug, nu al 3 weer in de maak op de app.
Zeker fan van de reisboeken met de leuke kaft!

30 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle levering kwaliteit ook goed

Snelle levering kwaliteit ook goed
Alleen kijk naar de foto voor goede indeling bij mijn boekje waren foto’s niet uitgeprint in ware grote mogelijk om een schermpje te plaatsen om zelf de foto in te plaatsen zoals je zelf wil qua indeling. Ook volg orde handhaven is ook een optie

25 de outubro de 2025

Super mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit, via een familielid kreeg ik de tip om klikkie te gebruiken voor het fotoboek van onze pasgeboren zoon. Ik ben super tevreden en heb meteen een abonnement afgesloten!

7 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service en denken in oplossingen zonder moeilijk te doen.

Na het ontvangen van mijn fotoboekje, kwam ik er achter dat er iets niet goed was gegaan. Contact opgenomen en 1 van de medewerkers heeft mij super goed geholpen met denken in oplossingen. Geen moeilijke vragen en gelijk aktie ondernomen om mij 4 nieuwe fotoboekjes toe te sturen.
Ongeloofelijk goede service, waarvoor nogmaals mijn dank.

4 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaringen met Klikkie is zeer goed

Mijn ervaringen met Klikkie is zeer goed, al vanaf 2018 ben ik maandelijks klant en ik raad iedereen aan om maandelijks wat foto's op deze mooie kwaliteit te laten printen. Zelfs voor een kunstproject met foto's zijn deze prints met hun kwaliteit erg bruikbaar.

5 de novembro de 2025

Super mooie kwaliteit foto’s

Super mooie kwaliteit foto’s . En er was een klein probleempje met de post en ze hebben het super snel en goed opgelost. Dus aanrader om hier te bestellen

2 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.