Klikkie is echt een gebruiksvriendelijke app en levert super snel hun producten. Wat ik fijn vind is dat je alles los kan bestellen of gebruik kan maken van een abonnement. Zo ben ik Klikkie gaan gebr... Ver mais
Het was leuk om al die mooie herinneringen in een mooi pocket formaat samen te bundelen. In het echt nog mooier en leuker. Mijn kinderen bekijken regelmatig deze foto's terug. En zo in mei weer mooie... Ver mais
Heel slecht!!!! Communicatie kan alleen via email Reageert elke keer iemand anders. Heel duur fotoboek besteld en ontvangen, maar Heel veel lege witte pagina's. Ze beloven de hele tijd een nieuw... Ver mais
Al zo'n 7 jaar lid schat ik en elke maand is het weer een feestje als de foto's komen 😍 Soms bestel ik een extra setje als ik heel veel gedaan heb en dan is het dubbel leuk. Ooit heb ik de... Ver mais
We helpen je herinneren. Afgedrukt met de hoogste kwaliteit. Maandelijks opzegbaar. Ervaar jouw foto's geprint met de best mogelijke kwaliteit en levensechte kleuren. Excellente service. Hoogste kwaliteit. Automatisch thuisgestuurd. Leuk kado idee. Jouw mooiste foto's.
Herengracht 577, 1017CD, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 46% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Prachtige kwaliteit! Echt anders dan de foto's van bijv. Hema of Kruidvat. Ik ben er erg blij mee. Leuk om dit cadeau te hebben gekregen!
Goede kwaliteit foto's, makkelijk te bestellen. Abonnement kan gepauzeerd worden. Snelle levering.
Het idee is echt super! Elke maand 10 foto's, zeker als kraamcadeau zodat je dus elke maand in het eerste jaar foto's print. Alleen kwaliteit technisch is het laag. Onze eigen printer print nog betere foto's. Daarnaast krijg je leuk een plakboek erbij maar die is na 6 maanden al vol en de washitape wat er bij zit plakt niet.
Daarnaast hebben we al een paar keer gehad dat het langer duurde voordat de foto's daadwerkelijk op de post gingen na de bestelling maar moesten we hier zelf achteraan.
Best prijzig, maar echt mega mooie kwaliteit. Al lang een abonnement voor maandelijkse foto's, dus iedere maand een herinnering om weer foto's te mogen printen!
Eindelijk mooie fotoboeken die bijgehouden worden! Ik ben absoluut FAN van deze app. De kwaliteit is goed van de foto’s. Enige min zou de prijs zijn, maar die is het mij helemaal waard om het “taakje” van de fotoboeken van mijn mentale to do lijst te kunnen halen!
Ideaal dat de app reminders stuurt elke maand. De app functioneert ook zonder problemen!
Makkelijke site, goede kwaliteit en snelle verzending
Elke maand weer blij als ik de mooiste foto's van de maand in de bus krijg en ze in een fotoboek plak, een lijstje doe of geef aan vrienden. Altijd goede kwaliteit. Erg leuk!
Ik heb t fotoboek gemaakt hoor maar met de €10 kortingskaart actie lokken ze je en je krijgt geen korting. Zonder duidelijke waarschuwing. Verder nette kwaliteit.
Ik ben heel tevreden, ik maakte een pocket boekje voor de zussen en nog wat familieleden van de begrafenis van de oma van mijn vriend. Een kleine laatste herinnering, een die je wel wilt hebben maar te verdrietig is om te maken. Net zoals foto’s, wie maakt dat nou op een begrafenis. Is dit raar of is dit van nu? Uit eigen ervaring weet ik dat een fotoboek te hebben van een gebeurtenis zoals deze op een later tijdstip heel veel troost kan bieden want wat was de begrafenis mooi en wat weet je jou nog van zo’n dag na een paar jaar? Je hoeft er ook geen groot boek van maar een kleintje in pocket formaat om bij de herdenking tafel te leggen of gewoon in de kast weg te leggen om t maar te hebben. Want sommige dagen wil je liever vergeten maar zo’n laatste herinnering wil je toch bij je houden. Het pocketboekje is hier perfect voor en de kwaliteit is heel goed. Ik gebruike een foto per bladzijde en de minder “belangrijke” foto’s in 4-tal op de bladzijde er naast. Ik sloot af met een kort tekstje en de laatste foto van de dag. “Dag lieve zus, mam, oma, we zullen je missen.” Een kleine herinnering die zo groot aan voelt.
Het boekje is zo makkelijk te maken, het ging heel snel. Ook de prijs vind ik heel passend. Ik ga ook een boekje maken voor de baby van mijn zus met de leukste eerste foto’s. Een mooi compact geschenk voor in de baby bewaardoos. Ik weet dat ik er zelf een had 2 jaar geleden van mijn zoontje, ik bewaarde het in mijn tas en liet het aan iedereen zien. Veel leuker dan vanaf je telefoon!
Prachtige foto's en iedere maand een blijvend aandenken aan onze 10 kleinkinderen. Ik ben er al jaren super blij mee. En loopt er eens iets niet zo lekker kun je altijd contact opnemen met de klantenservice en wordt er een oplossing gezocht.
Super leuk als kraamcadeau een abonnement gekregen & dit vervolgens ook al twee keer weggegeven! Zo’n leuk en origineel cadeau! 😍 De app werkt super makkelijk en het is elke maand weer een cadeautje als ik 10 foto’s op de deurmat ontvang. Zeker aan te raden!!
Maandelijks heel leuke foto’s die we mogen ontvangen? Daarna plakken we ze in een plakboek, zo hebben we mooie herinneringen elke maand. Het geeft je iets om naar te kijken, en niet alleen op je telefoon. Ik ben volledig verkocht!
Wauw, m’n dochter ging met haar bestie en gezin mee naar Portugal 2 weken geleden.
Ik had een heel spontaan impulsief idee om haar ondertussen al om foto’s te vragen zodat ik m’n waardebon kon gebruiken voor een fotoboekje voor m’n dochter als herinnering aan de vakantie.
Ze kwam woensdags terug en ging zaterdags weg naar Vlieland. En toen ze daar van terug kwam kon ik haar al het mooie schattige albumpje geven ook nog eens met Portugal thema als geschenk geven.
Prachtige foto’s op stevig papier Anja ik ben al bezig met een ander albumpje maken. Want hernia ook gewoon goed betaalbaar. Heb jeniets te veel foto’s die je erin wilt hebbe. Betaal je maar echt een beetje extra voor extra pagina’s in je album. Perfect
Makkelijk te gebruiken app.
Ik had in eerste instantie een hick up wat resulteerde in n foto die niet goed in het boek kwam. Daar baalde ik natuurlijk van. Ik heb opnieuw een boek gemaakt & besteld. Ik werd goed geholpen door Precious. Fijn dat ze zo haar best heeft gedaan. Het eindresultaat was goed.
Niks voor mij.
Ik kreeg een cadeautje van Essent om t.w.v. 8,95 foto's te bestellen. Wat een gedoe... ppff.
Hij pakte de code niet, foto's uploaden lukte niet.. ik begreep er niks van.
Ik was blijkbaar ingelogd met een emailadres/google account wat standaard staat ingevuld op mijn telefoon maar waar ik niet meer in kan... en toen kon ik dus helemaal niks meer. Weg cadeautje.
Bij de klantenservice (die enkel per mail te bereiken is en het duurde 2,5 dag eer dat ik eens antwoord kreeg) konden ze me ook niet helpen.
En het allervervelendste; ik BLIJF maar mailtjes krijgen. Heb ze vanmiddag geblokkeerd, heb er nu weer 1 in mijn mailbox. Word je toch gek van !!!!
Ik druk mijn foto's normaal altijd af bij de Hema, bevalt me prima!!!
Ik ben het meest tevreden over de pocketboekjes, ze zijn schattig vanwege de afmeting en de kwaliteit van de foto’s is goed. Na de eerste keer had ik door dat ik liever 1 foto per pagina doe, omdat de pagina’s klein zijn. De boekjes zijn snel te maken via de app en dienen als leuke herinneringen voor mijn dochter.
In het grotere boek vond ik de foto’s donker uitgevallen. Ik hou er rekening mee dat dat kan liggen aan de kwaliteit van whatsapp-foto’s. De volgende keer zal ik de foto’s eerst wat oplichten voordat ik het boek samenstel. Dan weet ik of het daaraan ligt.
Verder ben ik tevreden over de communicatie; er wordt snel gereageerd en ook wordt er een oplossing aangeboden.
Een geweldige herinnering gemaakt met mn zoon, 8 daagse trektocht over Madeira. Geweldig mooi vastgelegd in het Madeira boek van klikkie!
Hele fijne app met mooie producten! Vorig jaar een 6 maanden abonnement gewonnen en daarna ook aangehouden! Nog steeds erg blij mee en onlangs ook het fotoboek van het eerste jaar van onze dochter besteld 😍
Sinds 2020 ontvang ik elke maand mijn foto’s van Klikkie en ik vind het 5 jaar later nog steeds de leukste foto service die er bestaat! De kwaliteit is heel erg goed en het wordt netjes opgestuurd in de bekende zwarte Klikkie envelop. Ook vind ik de keus in setjes fijn (de verschillende formaten foto’s). Ik kan het iedereen aanraden! Een blijvende herinnering in huis van de leuke momenten in het leven <3
Ik heb hier een reisfotoboek besteld met een design die hun zelf gemaakt hebben, er stond geen tekst op de voorkant, bijna alle fotos waren ingezoomd, op de paginas waar tekst moest staan was het gewoon leeg. Mail hierover gestuurd en ik mocht via een code gratis het fotoboek opnieuw bestellen, alleen kreeg toen elke keer de foutmelding "fouten bij het uploaden van fotoboek". Dat werkte dus niet dus weer een mail gestuurd, dit keer moest ik het via een link proberen. Als ik het dan via de link probeerde zag ik alleen de eerste 3 pagina's, als ik tekst toevoegde aan de voorkant sloeg hij dat niet op, en als ik op "preview" drukte dan zag ik een leeg fotoboek. Toen was mijn geduld op en vroeg ik mijn geld terug maar hierop werd gevraagd of ik de app wilde verwijderen en opnieuw downloaden want dan zouden de foutmeldingen weg zijn. Dat was dus niet het geval. Absoluut geen aanrader dus en ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg zodat ik ergens anders een fotoboek kan maken want dit heb ik nog nooit meegemaakt

Resposta da klikkie.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.