Jeg gik derfra i tårer. Ud fra andre anmeldelser er det ikke en enlig oplevelse. Jeg henvendte mig med smerter efter natamning, men konsultationen blev i stedet brugt på enetaler om, hvor belasten... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle have 80 min wellness massage her 3 dage efter har jeg hovedpine og ondt i nakke og hals samt har besvær med at dreje hovedet. Sagde jeg havde mest problem med ben og fødder men hun sagde så... Ver mais
Har fået en del behandlinger og altid fantastisk og virksom massage, går flyvende ud af døren. Uden jeg har fortalt om mine skavanker, finder hun intuitivt områder og behandler - godt gået. Jeg har... Ver mais
A empresa respondeu
Lone er yderst kompetent til sit håndværk. Hun går virkelig til stålet, og udnytter tiden godt. Hun har en intuitiv fornemmelse af hvilke punkter hun skal gå efter. Jeg har nu været hos Lone 5-6 gange... Ver mais
A empresa respondeu
Professionel sportsmassage, fysiurgisk behandlings-massage, afslappende wellness-massage og Bodywork (muskel-tests, triggerpunktsbehandling, udstræk, øveprogram, mm.).
Åløkke Allé 5, 5000 , Odense C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har været på besøg hos Lone i går og jeg kan kun sige, at det har hjulpet på min ryg og mine smerter.
Jeg kan klart anbefale hende som ptrofessionel i sin branche.

Resposta da Klinik Bodywork
Super god behandling, Lone ved virkelig hvad hun laver.
Helt klart den bedste som jeg har prøvet

Resposta da Klinik Bodywork
Lone er meget dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes behandling. Jeg kom med rygsmerter og udover den direkte behandling fik jeg nogle effektive overskuelige øvelser med hjem.

Resposta da Klinik Bodywork
Lone er en dygtig behandler der skaber en positiv og behagelig atmosfære. Jeg er imponeret over kropsforståelsen og den helhedsorienterede tilgang.
Man får gode råd og øvelser til at hjælpe, og prisen er også rigtig god.

Resposta da Klinik Bodywork
Lone er en utrolig rar og sød kvinde, ikke nok med det kan hun hjælpe dig og din krop med alt, hun har magiske fingere, det bare kan alt. Jeg mødte op med hold i ryggen og det er næsten væk, da det ikke var helt væk gav Lone mig nogle øvelser, som kunne fjerne det sidste.
Tusind tak for alt og vi ses snart igen 🙂

Resposta da Klinik Bodywork
Det var rigtigt fin sportsmassage. Flink og imødekommende massør. Afslappende omgivelser og til en super god pris også.

Resposta da Klinik Bodywork
I've been here twice and both times I asked Lone the intuitive massage which is what she thinks/feel that would fit me best and its been good every time. I can highly recommend.

Resposta da Klinik Bodywork
Super dygtig behandler, der har hænderne skruet rigtigt på.
Varme anbefalinger herfra.

Resposta da Klinik Bodywork
Very good experience at a reasonable price,and Lone is for sure the professional masseuse to fix your problems.English and German speaker,very good for the people who can't speak danish! I gladly recommend !

Resposta da Klinik Bodywork
Fine priser og fine beskrivelser på hjemmesiden. Derudover var Lone rigtig grundig og gav ekstra tips med på udvejen. :)

Resposta da Klinik Bodywork
Skøn behandling og en rar og åbensindet behandler. Jeg vil klart anbefale Lone.

Resposta da Klinik Bodywork
En rigtig god massør, som kan finde ud af at tage fat. Og hun fandt problemer med min ryg, som jeg ikke engang havde fortalt hende om.

Resposta da Klinik Bodywork
Virkelig dygtig og meget professionel. Fik løsnet godt op i en skulder som jeg ellers har kæmpet længe med. Plus nogle forslag til øvelse jeg kunne arbjede videre med derhjemme 👍

Resposta da Klinik Bodywork
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.