Har givet 1500 kr for eyelash extension og farve og ret af bryn. Da jeg kom ud og så mig i bilens bakspejl, kunne jeg se, at venstre øje, hvor behandler Louise havde sagt, at jeg havde flest egne vipp... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er lidt op i årene, har altid haft mørke øjenbryn - men inden for det sidste år er farven blevet LYS, og hårene er forsvundet mere og mere. Jeg har prøvet at rette det selv - men jeg skulle have g... Ver mais
A empresa respondeu
Første gang jeg får lavet et helt nyt sæt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... Ver mais
Detalhes da empresa
- Salão de Beleza
- Loja de Cosméticos
- Centro de Saúde e Beleza
- Manicure
- Clínica de Dermatologia
- Centro de bem-estar
Escrito pela empresa
Oplev skønhed og velvære hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende række af luksuriøse skønhedsbehandlinger designet til at fremhæve din naturlige skønhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og højkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vælge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lækker velværes massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi stræber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. Besøg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og læs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skønhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvære og forkælelse.
Informações de contato
Algade 6 1.TV, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@klinik-dandanell.dk
- klinik-dandanell.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Igen igen en rar og skøn oplevelse
Fik den skønneste ansigtsbehandling hos Helle i går. Som altid var hun sød og rar og hun er SÅ dygtig og grundig. Altid en fornøjelse, glæder mig til næste gang.
Meget utilfredsstillende
Meget utilfredsstillende. Fik lavet single lash extension og de faldt alle af efter 4,5 time. Fik tilbud om et nyt sæt som så alle var faldet af efter 3 dage. Fik endnu engang tilbud om nyt sæt, men da jeg ikke ville bruge mere tid på det, bad jeg om pengene retur eller anden behandling i kompensation og det kunne jeg ikke få. Er vandt til at få lavet vipper og har aldrig oplevet noget ligende.

Victoria var sød
Victoria var sød, imødekommende og super serviceminded - og dygtig til sit arbejde. Glæder mig til at komme igen!
Servicen mangler..
Servicen mangler..
De tager desværre ikke højde for corona under deres afbudspolitik og ikke velformulerede samtaler, med kundeservice..har ellers altid været glad for dem, men det er jeg desværre ikke længere

Venlige og serviceminded
Extensions dryssede allerede af efter 4-5 dage
Jeg fik lavet volume eyelash extensions hos dem og efter 5 dage var det meste af vipperne allerede faldet af, ikke nok med det, så var vipperne limet i kæmpe, tunge klumper der rent faktisk ville knække mine naturlige vipper hvis jeg havde valgt at beholde dem i længere tid. 1400kr for nogle dårlige vipper? nej tak.

Resposta da Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Dejlig atmosfære og venlig kompetent…
Dejlig atmosfære og venlig kompetent personale
Kunde minimum 12 gange om året
Jeg har gået hos dandanell i 2 år, men synes desværre stedet har mistet noget af sin charme. Roen, arbejdsmiljøet, kundeservicen, konkurrence dygtige priser mangler.
Jeg holder en pause for nu, og finder mig et andet sted.

Dårligt resultat
Behandlingen var så hårdhændet, under farvning af vipper og bryn, at mine øjenomgivelse var røde og irriterede i dagevis efter behandlingen. Farven holdt mindre end 4 dage.
rigtigt godt sted og søde behandlere…
rigtigt godt sted og søde behandlere og god service jeg vender stærkt tilbage har fået lavet vipper hos dem og er meget tilfreds med det
Ikke den forventede luksusoplevelse.
Dejlig rart personale og virkelig fin…
Dejlig rart personale og virkelig fin service
Det er bare god service.
Altid super fin behandling.
Dygtige medarbejdere
Dygtige medarbejdere, der er super til at vejlede og give tips
Super fin behandling hos Victoria 👍
Super fin behandling hos Victoria 👍
Rigtig flot klinik!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.