Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg følger mig som hjemme hver gang jeg kommer forbi. Smilende og imødekommende personale, service helt i top. Laser behandlinger til at fjerne irriterende hår fra ørene er både effektiv og smertefrit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft fornøjelsen af behandlinger hos Maj - Hun kan desværre kun få 5⭐️ herinde, men hun fortjener mange flere end dem. Maj sætter én 100% i fokus, tager sig tiden, forklarer om selve behandlinge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik mit anden profhilo behandling fornyeligt og kan se markant forskel på mit hud strukturet. Behandling har medført synlig opstramning og fylde til min hud. Jeg vil varmt anbefale Sharmin som gav... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica especializada
  2. Salão de Beleza
  3. Spa facial
  4. Centro de Saúde e Beleza
  5. Clínica de Dermatologia

Escrito pela empresa

Klinik Zenit er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor medicinske og æstetiske behandlinger tilbydes af høj kvalitet, med henblik på at skabe naturlige og flotte resultater. Klinik Zenit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og vi har valgt at være specialiseret i rynkebehandling og opstramning, herunder Botox, Filler, Permanent hårfjerning, Microneedling SkinPen, Profhilo, Skinbooster og andre ansigtsbehandlinger

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

De bedste

Så søde og imødekommende, top professionel behandling, man er i trygge hænder hos dem og vil til hver en tid anbefale dem

21 de janeiro de 2026

Professionel og imødekommende

Jeg fik forundersøgelse, behandling og kontrol ved Julie fra klinik Zenit. Julie lyttede til mit ønske om reducering af mine tåretrug og gav mig en god viden om fordele og ulemper inden jeg tog den endelige beslutning om at få lagt filer. Jeg fik filer under øjnene til en skrap eventpris. Ingen forsøg på dyre mersalg. Julie var meget professionel, imødekommende og lyttende igennem hele forløbet. Jeg har følt meget godt taget imod og kommer helt sikkert igen

14 de maio de 2025

Fantastisk service!

Jeg skulle have botox og lipflip for første gang, og jeg var meget nervøs. Men personalet var utrolig venlige og imødekommende, så det blev den mest behagelige oplevelse. Resultatet blev så flot og naturligt! Præcis som jeg ønskede det. Sidenhen har jeg fået permanent hårfjerning hos Zenit også. Allerede efter første behandling er 90% af mine hår væk 😃 Mega god service, virkelig god kvalitet og lækre snacks i venteværelset! Tak for en god oplevelse hver gang.

18 de janeiro de 2025

Så dygtige og søde

Det er første gang, at jeg skulle have botox og hårfjerning med laser. Blev simpelthen mødt, af sådan en varme og søde mennesker. Føler jeg blev taget enormt professionellt og godt hånd om. Selvom jeg bor langt væk, er det turen værd. Jeg er så glad for mit resultat og tager gerne lidt længere for at få den gode behandling. Hvis jeg kunne give mere en 5 stjerner, så havde de helt klart fået det. 🤩

4 de fevereiro de 2025

Fantastisk Klinik

Fantastisk klink med utrolig imødekommende personale, der sørger for at du føler dig velkommen og at behandlingen er tilpasset dig. De giver sig god tid til hver enkel kunde og jeg er altid gået derfra mere end tilfreds, det er 2 meget kompetente behandlere der ved hvad de laver da de er uddannet sygeplejsker og har arbejdet som det i mange år inden de har åbnet klinikken kan helt klart anbefales hvis man ønsker at få kosmetiske behandlinger

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk behandling og professionelt…

Fantastisk behandling og professionelt personale!

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Klinik Zenit! Fra første besøg har jeg følt mig helt tryg og i de bedste hænder. Personalet er utrolig venlige, professionelle og yderst kompetente. Jeg har modtaget fantastisk behandling og vejledning, og det har givet mig virkelig gode resultater.

Hos Klinik Zenit er der en helt særlig atmosfære, hvor man føler sig taget seriøst, og hvor ens behov og ønsker bliver mødt på bedst mulige måde. Jeg har virkelig haft en positiv oplevelse, og jeg kan kun sige, at dette er en klinik i verdensklasse!

Jeg er super glad for mine resultater og vil til enhver tid vælge Klinik Zenit igen. Hvis du leder efter en klinik med topkvalitet, så er det her stedet!

1 de novembro de 2024

Bedste Klinik

Super god service. Meget søde og venlige personale. Men føler sig i god og trygge hænder.
5 stjerner her fra.
Fra en fast kunde😊

1 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet behandling af Julie

Jeg har fået lavet behandling af Julie, hun er virkelig fantastisk til sit arbejde, meget professionel og går meget op i et flot resultat og hvad der er realistisk ift. det man ønsker, er gået derfra hver gang mega tilfreds og vil til hver en tid vælge Julie. 😍

11 de outubro de 2024

kære,søde Shermin

kære,søde Shermin
Tusind tak for en fantastisk service, din viden og de mange informationer om huden – og ikke mindst for behandlingen. Jeg sætter stor pris på din ærlighed og glæder mig allerede til min næste behandling. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

17 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Føl dig smuk og tryg hos klinik Zenit

Varmeste anbefaling!

1• På klinikken er de dybt profesionelle, men samtidigt søde og imødekommende. Stedet minder mere om et luksus spa end noget andet, og man føler sig så velkommen i deres behagelige omgivelser. Jeg føler mig 100% tryg i deres hænder.

2• Fantastiske resultater! Der er ingen tvivl om at det er yderst kompetente mennesker der udøver behandlinger her, og hver gang har jeg fået et virkelig naturligt look, hvilket er utroligt vigtigt for mig, og med præcis det resultat jeg havde håbet på.

Efter at være flyttet, skulle jeg efter 8 år ved samme klinik finde et nyt sted at få botox og ansigts-behandlinger. For mig handler det om tillid mere end noget andet, og efter mange timers research, og nogle få ubehagelige og uprofessionelle oplevelser, faldt jeg over Klinik Zenit -og jeg kan kun sige de bedste ting om klinikken og deres fantastiske personale! Jeg har fundet mit sted, hvor jeg hver gang får samme ønske opfyldt; jeg føler mig TRYG hos dem, jeg føler mig SMUK hos dem, og jeg under mig selv den forkælelse og glæde jeg får ved hvert et besøg hos klinik Zenit.

17 de julho de 2024

Den bedste klinik

Den bedste klinik, gode og effektive behandlinger og verdens sødeste personale ❤️ Sharmin og Maj I er stjerner 😍 Jeres smilende, imødekommende, lyttende og forstående natur er af verdensklasse. Det er en fornøjelse, hver eneste gang jeg er til en behandling hos jer. Tusind tak til jer ❤️

4 de outubro de 2024

Bor i London nu

Bor i London nu, men kan slet ikke erstate jer to piger Maj og Sharmin, derfor rejser jeg hjem til Dk og får mine behandlinger. De dygtigste behandler, meget professionelt behandling hvor man som kunde føler sig i trygge hænder med utrolige flotte og meget naturlige resultater. De varmeste anbefalinger fra mig, føler mig som et barn i en legetøjsbutik når jeg er hos jer piger, glæder mig til at se jer snart, much Love herfra ❤️❤️

3 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse der

Jeg havde en fantastisk oplevelse der. Sharmin og Maj er meget professionelle, og de får dig til at føle dig hjemme. Hver behandling blev tilpasset for at passe til min hud for at opnå de mest naturlige resultater, hvilket er det vigtigste for mig. Jeg anbefaler varmt denne klinik til at tage sig af din hud.

3 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais