Tandlæge Holmberg Avaliações 251

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget behageligt miljø. Rent og pænt. Imødekommende og venlige medarbejdere. Der tages hele tiden hensyn til hvordan man har det, om der er brug for pauser. De fortæller hvad de anbefaler der skal lav... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alli er topgun indenfor tandlægeverdenen her på sjælland. Han er professionel som ved hvad han laver. Han er ærlig, varm, venlig og vellidt ligesom hans personale. Hele teamet her på klinik Holmberg t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste tandlæge klinik, har de bedste tandplejere, assistenter, sekretærer og så min tandlæge. Jeg har tandlæge skræk og normalt flyvende arme og ben, når jeg sidder i stolen, men de får mig g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent Personale! Til tandeftersyn bruger jeg altid LINETTE, sød og meget imødekommende. Som tandlæge bruger jeg METTE og hun er utrolig dygtig og kompetent, jeg vil sige omsorgsfuld også, alt e... Ver mais

4,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

En sikker hånd!

De er forberedte. Om det er års erfaring, eller om de virkelig læser op på hver patient, vil jeg lade være usagt. 🤓
Det lader til, at Alli har styr på mig! Jeg har gennem flere behandlinger fået fuld narkose, idet vi skønnede, at jeg ellers havde brugt dobbelt op i tid ... og det havde jeg gjort!
Jeg har fået en kompliceret løsning, som har krævet både tid og penge! Tålmodighed fra tandlæge, tekniker, narkoselæge og jeg selv!! 😬😱
Tak for jer! Tandlæger, assistenter, sekretærer

27 de janeiro de 2026

God oplevelse

Mødte ind kl.08.00 ,med et venligt godmorgen, fra personalet. Omhyggelig undersøgelse, med oplysninger om behandlingen, hele vejen igennem. Dejlig oplevelse.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Fantastisk at hører du har haft en dejlig oplevelse hos os ! - det betyder meget for os !

hilsen Teamet klinik Holmberg

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tandlægen skulle lave en fyldning på…

Tandlægen skulle lave en fyldning på visdomstand på min mand som har tandlægeskræk. Den kunne desværre ikke reddes og måtte ud. Motaza forklarede hele tiden hvad der skulle ske og hvad han gjorde. Max 10 min så var den ude. Tandklinikassisten Karina var også rigtig sød og forstående, og rigtig god til at snakke med ham.
En super god oplevelse hvor han fik nøje besked på hvad han måtte og hvad han skulle gøre efterfølgende. En træt men glad mand der blev kørt hjem fra tandlægen.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på og vi ser frem til at kunne byde både din mand og dig velkommen på klinikken igen :)

Hilsen temaet klinik Holmberg

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og tryg oplevelse med god…

Professionel og tryg oplevelse med god løbende information og rådgivning.
Tak 🙏❤️

13 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Det varmer at hører du har haft en god oplevelse hos os , vi glæder os til at kunne byde dig velkommen hos os igen :)

Hilsen teamet klinik Holmberg

God behandling

Der er altid god behandling med et glimt i øjet. Altid venlige og klar med gode råd.

13 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tak for din pæne anmeldelse - det glæder os at kunne læse du har haft en god oplevelse hos os, tak for det :)

Hilsen Teamet klinik holmberg.

Ros til Danny og teamet i 1. række

Generel ros til en pæn klinik, og et imødekommende personale.

Derudover ekstraordinær ros til Danny, der har formået at gøre de ellers 'fordomsfulde skræk besøg' ganske behagelige.
Meget professionel, på en vis så man som ufaglig er på bølgelængde, og føler sig velinformeret, og hjulpet godt på vej med gode råd og vejledning.

16 de outubro de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙌
Vi er virkelig glade for rosen – både til klinikken, teamet og ikke mindst Danny. Det betyder meget for os at høre, at selv de ellers lidt skræmmende besøg kan blive gjort til en behagelig oplevelse 😊

Danny gør en stor dyd ud af at forklare tingene på en måde, der giver mening, og sørge for, at man føler sig tryg og godt informeret hele vejen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Teamet klinik Holmberg.

Fremragende modtagelse og behandling

Smilende og venlig modtagelse. Behagelig og kompetent behandling.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at du havde en god modtagelse samt en tilfredsstillende behandling. Det sætter vi stor pris på – tak fordi du delte din oplevelse 🙌

teamet hos klinik Holmberg

Yderst omsorgsfuldt personale

Der var meget stor opmærksomhed på, om jeg følte mig tryg i situationen og om behandlingen var uden smerter. En meget positiv oplevelse med fokus på, hvad der fungerer.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for din dejlige feedback 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede vores personale som omsorgsfulde, og at der var fokus på din tryghed og komfort under behandlingen. Det betyder meget for os, at du havde en positiv oplevelse og følte dig godt taget hånd om. Tak fordi du delte det med os 🙌

Teamet hos Klinik Holmberg

Super professionelle

Jeg bliver altid taget rigtig godt imod.
Føler jeg er I kyndige hænder og får god råd og vejledning til min tandpleje.
Kan helt sikkert anbefale stedet

6 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for den flotte anbefaling 🙌
Det er skønt at høre, at du altid føler dig godt taget imod og i kyndige hænder. Vi lægger stor vægt på god rådgivning og vejledning, så det betyder meget, at du oplever netop det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Teamet hos klinik holmberg

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt arbejde

Godt og smertefrit besøg
Føler sig i super gode hænder

5 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for din feedback 😊
Dejligt at høre, at du havde et godt og smertefrit besøg, og at du følte dig i super gode hænder. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give. Tak fordi du deler det 🙌

temaet hos klinik holmberg

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og god behandling

2 de janeiro de 2026

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både rådgivningen og behandlingen. Det sætter vi stor pris på – tak fordi du tog dig tid til at dele det 🙌

Teamet hos Klinik Holmberg

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais