Tandlæge Holmberg Avaliações 251

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget behageligt miljø. Rent og pænt. Imødekommende og venlige medarbejdere. Der tages hele tiden hensyn til hvordan man har det, om der er brug for pauser. De fortæller hvad de anbefaler der skal lav... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alli er topgun indenfor tandlægeverdenen her på sjælland. Han er professionel som ved hvad han laver. Han er ærlig, varm, venlig og vellidt ligesom hans personale. Hele teamet her på klinik Holmberg t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste tandlæge klinik, har de bedste tandplejere, assistenter, sekretærer og så min tandlæge. Jeg har tandlæge skræk og normalt flyvende arme og ben, når jeg sidder i stolen, men de får mig g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent Personale! Til tandeftersyn bruger jeg altid LINETTE, sød og meget imødekommende. Som tandlæge bruger jeg METTE og hun er utrolig dygtig og kompetent, jeg vil sige omsorgsfuld også, alt e... Ver mais

4,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling

Mange anbefalinger herfra ..
Meget dygtige og professionelle tandlæger, der virkelig tager det alvorligt når man har tandlæge skræk.
Efter en kæmpe operation i fuld narkose opstod der mærkelige og springende smerter,
Hver gang jeg blev det taget alvorligt og jeg følte mig meget tryg og i professionelle hænder.
De har alt det nyeste udstyr og uddannet personale så køre gerne de 40 km begge veje.

1 de março de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – den betyder rigtig meget for os!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har følt dig tryg og i gode hænder gennem hele forløbet, og især at vi har kunnet hjælpe dig godt igennem din tandlægeskræk og efterforløbet af operationen. Det er vigtigt for os, at alle patienter bliver taget seriøst – både fysisk og mentalt – og det glæder os, at du har oplevet netop det.

Tak også for dine pæne ord om vores team og udstyr – og for at du vælger at køre de 40 km hver vej for at komme hos os. Det er vi virkelig beærede over.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Teamet ved Klinik Holmberg

Venlige og imødekommende…

Møder generelt venlige og imødekommende personaler.
Denne gang var det en krone, der blev klargjort, fremstillet og monteret i løbet af en uge, i en behagelig atmosfære.
Pris kan man altid diskutere, men den samlede oplevelse var helt i top.

18 de junho de 2025

Kære Michael.

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at skrive den pæne anmeldelse. Vi er glade for at, kunne læse at vi har givet dig en god og positiv oplevelse her på klinikken.

Med venlig hilsen Teamet hos Klinik Holmberg.

Unødvendig dyr tandlægebehandling

Har i et par år kommet i klinik Holmberg. Har ellers været godt tilfreds, men blev forbavset, da jeg ved sidste besøg for et par måneder siden fik af vide at på grund af forkert bid var mine fortænder i undermunden slidt, så de anbefalede en behandling, som ville koste 30000 kr. Jeg er 79 år og har af tidligere tandlæger altid fået af vide jeg kunne regne med at have mine tænder resten af min tid. Opsøgte derefter en anden tandlæge,som mente at dette var ganske unødvendigt,og selv om der var lidt slitage af mine fortænder ville de kunne holde til jeg var 110 år. Jeg er meget glad for at jeg fik en second opinion.

26 de novembro de 2024

Kære Helle,
Tak fordi du deler din oplevelse.
På Klinik Holmberg prioriterer vi altid den løsning, der – ifølge den nyeste forskning og vores kliniske erfaring – giver patienten det bedste langsigtede resultat. Det gælder også slid på fortænder, hvor studier viser, at tidlig behandling kan forebygge større skader og bevare tyggefunktionen i mange år.
Samtidig anerkender vi, at alder, økonomi og personlige ønsker er vigtige faktorer. Nogle patienter vælger en mere henholdende tilgang, andre ønsker at forebygge aktivt – og begge dele respekterer vi. Derfor tilbyder vi altid flere muligheder og en grundig forklaring af fordele, ulemper og priser, så du kan træffe det valg, der passer bedst til dig.
Vi er kede af, at vores anbefaling ikke føltes relevant for dig, og vi tager din feedback seriøst. Vi lever af glade og tilfredse patienter, og derfor sætter vi stor pris på din ærlige feedback.
Har du behov for en uddybende forklaring eller en fornyet vurdering, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig direkte.
Alli Bouloum, klinikejer

Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Holmberg

Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Holmberg i Stege!
Fra første øjeblik jeg trådte ind ad døren for lang tid siden, blev jeg mødt med smil, varme og en rar stemning. Hele teamet er professionelt og imødekommende, og man føler sig virkelig tryg – også selvom man normalt ikke er glad for at gå til tandlæge.

Tandlægerne, er både dygtige og omhyggelige. Forklarer alt, inden de går i gang, og sørger for, at man ikke har ondt. Jeg har aldrig haft en så behagelig oplevelse hos en tandlæge før – og det siger ikke så lidt!

Klinikken er moderne og pæn, og de er gode til at finde tid hurtigt, hvis man har brug for akut hjælp. Der er også styr på økonomien, og man får altid et overslag på forhånd.

Alt i alt en fantastisk oplevelse – her bliver man mødt som menneske, ikke bare som patient.

Tak for god behandling – jeg kommer helt sikkert igen!

20 de maio de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Morten, Tak for din anbefaling og pæne ord. Det betyder meget for os.
Klinik Holmberg Teamet

Det var kvikt

Det var en meget hurtig tid jeg fik en fredag og frygtede en weekend forude med tandpine. Tak for det!

16 de maio de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Nils, Velbekomme. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen tilbage. De bedste hilsner. Klinik Holmberg Teamet

Helt i top

Helt i top
God behandling. Anders Haubroe er helt fantastisk. Han sørger altid for at give en fyldestgørende forklaring.Det giver tryghed

15 de maio de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Iben. Tak for din fine anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Din ros er videregivet til Anders og resten af Teamet. De bedste hilsner. Klinik Holmberg Teamet

Fantastisk dygtigt team

Jeg har gennem flere år været patient hos Tandlæge Holmberg og altid mødt med venlighed og dygtighed. Jeg har fra start benyttet tandlæge Anita Strarup og tandplejer Linette Kærholm Olsen, som jeg gerne vil fremhæve og er yderst tilfreds med. Alt personale hos Tandlæge Holmberg besidder stor faglighed og kompetencer, hvilket giver en stor tryghed ved valg af tandlæge.
Man må kun give 5 stjerner - ellers ville det blive ren "stjernedrys" herfra.
Benny Hansson

15 de maio de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Benny, Tak for din fine anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Din ros er videregivet til Anita og Linette, og naturligvis også til resten af teamet. De bedste hilsner. Klinik Holmberg Teamet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er tryg ved at komme og Line er…

Jeg er tryg ved at komme og Line er dygtig og svarer altid når man spørger om noget ,Line er meget behagelig under behandlingen

8 de maio de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Jørgen. Tak for din fine anbefaling. Din ros er videregivet til Line og resten af Teamet. De bedste hilsner. Klinik Holmberg Teamet

God, Behagelig og smertefri oplevelse

Jeg havde endnu en rigtig god oplevelse hos Klinik Holmberg. Personalet var venligt og professionelt, og selve behandlingen var effektiv og smertefri. Klinikken var ren og moderne.
Jeg blev venligt taget imod i receptionen, smilende, glade og en god behagelig stemning.
Jeg kan varmt anbefale Klinik Holmberg, de var professionelle og grundig som altid.
Min årlige kontrol var hurtig og effektiv, og jeg fik gode råd om, hvordan jeg bedst passer på mine tænder. Jeg havde dsv knækket en tand, og måtte ind til en tandlæge også.
Tandlæge julie og hendes klinikassistent Heidi var god til at forklare, hvad der foregik undervejs, og jeg følte mig tryg og i gode hænder hele tiden. Jeg fik lavet en plast fyldning, som jeg var lidt nervøs for, men det gik meget bedre end forventet takket være Tandlægens rolige og kompetente tilgang. Bedøvelsen var smertefri.
Jeg sætter stor pris på den omhyggelighed og det engagement, som julie udviser. Jeg følte virkelig, at hendes primære fokus var at sikre mit tandsundhed og velvære.
Jeg kan varmt anbefale Klinik Holmberg til alle, der søger en dygtig og behagelig tandlægeoplevelse. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

29 de abril de 2025

Tryg og fornuftig behandling

Jeg har haft et længere forløb hos tandlæge mortaza. Hvor der efter et længere fravær af tandlægebesøg pga a skræk og et uheld er blevet lavet både rodbehanling, hul, kroner og fyldninger.
Jeg må sige at jeg for første gang i måske 25 år føler mig tryg ved at gå til tandlægen.
Jeg tør rent faktisk møde op til mine aftaler 😅😅 og det på trods af det har været store ting der er blevet lavet.
Samtalen er behagelig og de er meget opmærksomme på ens reaktioner, og giver plads til man kan "trække vejret" undervejs.
Max anbefaling herfra!

24 de abril de 2025

Tryg og positiv tandlægebesøg

Jeg kan ikke sige andet, end at det har været en virkelig tryg og positiv oplevelse at være patient hos Klinik Holmberg i Vordingborg. Allerede ved første kontakt blev jeg mødt med varme og forståelse – det føltes ikke som bare endnu en “aftale”, men som et sted, hvor der virkelig er fokus på mig og mine behov.

Under selve behandlingen tog behandleren sig god tid til at lytte og forklare alt grundigt. Jeg følte mig set og taget alvorligt. Det skaber en stor tryghed som patient – især når man, som jeg, ikke er så glad for at gå til tandlæge.

Man kan tydeligt mærke, at der er stor faglighed bag alt, hvad de laver, men samtidig er det hele mennesket, der er i fokus. Det gør virkelig en forskel.

Jeg gik derfra med en følelse af at være blevet taget hånd om på den bedst mulige måde. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.

16 de abril de 2025

Dårlig tandlæge Alli boulum

Ekstrem nedslibning af raske tænder for at gøre plads til teknikerens arbejde. Dårlige udregning : ellers raske tænder inden han sleb i bund til roden/rødderen er påvirkes smerte ubehag skæv bid underbid. ting jeg kom ud med som ikke var en del af selve problemet overhoved …så her sidder jeg med 10 nye problemer man ikke kan sætte på igen eller ændre .. og det ting han
Prøver og ignorere og lad som ingenting . Fusker på højt plan tager og ødelægger istedet, for at fixe! er helt færdig og ødelagt af denne forfærdelige oplevevse efter en ulykke og så det her …. (Nul stjerner hold jer væk )

24 de abril de 2024

Kære Capitos Capitos,

Tak for din anmeldelse. Vi har undersøgt sagen grundigt og kan desværre ikke finde dig registreret i vores system – hverken i vores journaler, aftalekalender eller blandt de behandlinger, vi har udført omkring den dato, du nævner. Vi har endda gennemgået vores fakturaer for de seneste tre år uden held.

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – uanset om det relaterer sig til os eller ej. Vores tandlæge, Alli Bouloum, arbejder ud fra en stærk filosofi om at bevare egne, sunde tænder så vidt muligt, og vi foretager aldrig unødig eller invasiv behandling.

Skulle du alligevel have været patient hos os og har haft en utilfredsstillende oplevelse, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi ønsker i så fald at få muligheden for at rette op på det – enten ved at tilbyde en ny behandling eller tilbagebetaling. Hvis du mener, at der er sket en fejlbehandling, vil vi naturligvis også gerne bistå dig i en eventuel klagesag eller erstatningssag.

Vi respekterer din ret til at ytre dig og er oprigtigt kede af, at du har haft grund til at skrive negativt om os. Vores dør står altid åben, og vi håber, du vil tage kontakt, hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig videre.

Klinik Holmberg teamet

hold jer væk

hold jer væk

12 de fevereiro de 2025

Resposta da Tandlæge Holmberg

Kære Gitte Østerby Olsen, Tusinde tak for din feedback. Vi er utrolig kede af at vi ikke kunne leve op til dine forventninger. Vi ønsker dig al held og lykke med din nye tandlæge. Såfremt du ombestemmer dig, så er du hjertelig velkommen hvor vi vil gøre alt hvad vi kan for at gør dig tilfreds. Med venlig hilsen Klinik Holmberg teamet

Møgdag hos tandlægen.

Har lige været på denne tandklinik. Bestilte tid over nettet til en tandrensning. Startede med at møde op for at konstatere at min tid ikke var registreret på trods af at de havde sendt mail med bekræftelse. Flink receptionist, som spurgte om jeg havde tid at vente 20 minutter. Efter ventetid bliver jeg sat i stolen og jeg fortæller at jeg bare skal have lavet tandrensning og ikke ønsker hverken eftersyn eller røntgen. Klinikassistenten, tænker jeg hun er, forlader lokalet og jeg ligger og venter igen. Pludselig kommer hun tilbage og siger jeg skal over i et andet lokale hvor tandlægen hellere vi være. Da jeg så sætter mig i den anden stol, siger Sille, tror jeg tandlægen hed, at nu skal jeg have lavet et tandeftersyn og have taget røntgen. Jeg fortæller, endnu en gang, at jeg bare ønsker at få foretaget en tandrensning og at tandlæger er min største frygt, så jeg vil gerne frabede mig de andre ting. Hun får overtalt mig til tandeftersyn og begynder nu at tale om røntgen igen og jeg gentager at det ikke bliver nødvendigt. Så forlader hun lokalet og kommer tilbage med endnu en tandlæge, som begynder at forklare om tilskud og love, der åbenbart kræver at jeg skal have den store tur. Indtil nu er jeg rolig og smilende, men selvom jeg forklarer, endnu engang, hvor svært jeg har det med tandlæger, falder det ikke i god jord, at jeg bare vil have renset mine tænder. Jeg finder aldrig ud af om det er tandlægen der mister et tilskud, eller mig. Jeg er ikke medlem af noget som helst, og kender ikke til tilskud, som ryger min vej. Selvom de, til sidst, gerne ville lave den tandrensning, besluttede jeg mig for at forlade stedet, efter 45 minutter og med belægning på tænderne. Nu skal jeg så have taget mig sammen, til at bestille en ny tid, hos en anden tandlæge, selvom jeg er skide bange for dem🥵

10 de abril de 2025

Kære Klaus Andersen,

Tusind tak for din ærlige – og meget nedslående – tilbagemelding. Vi, hele teamet på Klinik Holmberg, er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det gør stort indtryk på os, da vores højeste prioritet altid er, at vores patienter føler sig velkomne og trygge, når de besøger os.

A) Fejl i bookingen
Vi er i gang med at undersøge, hvad der er gået galt i vores online bookingsystem. Vi lægger os fladt ned og beklager fejlen dybt – det må ikke ske, at man går forgæves. Vi er også meget kede af, at du derefter måtte vente i 20 minutter, før vi kunne finde en behandler, der kunne tage dig ind. Det beklager vi.
Hvis du overvejer at give os en chance mere, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på oplevelsen og genvinde din tillid.

B) Om vores forebyggende behandlinger
Du har ret i, at vores forebyggende behandlinger – herunder tandrensninger – er stærkt reguleret af regionerne. Det betyder, at der er faste og ofte meget komplekse regler for, hvornår og hvordan vi må udføre bestemte ydelser. Hvis vi ikke følger disse regler til punkt og prikke, kan det få økonomiske konsekvenser for klinikken.

Derfor kan det som patient virke både indviklet og meningsløst, at vi ikke bare "gør det, der skal til". Men vi er underlagt et system, hvor ydelser som fx:

Statusundersøgelse

Udvidet diagnostisk grundundersøgelse

Parodontal undersøgelse

Tandrensning

Udvidet tandrensning

Tandrodsrensning

Forebyggende behandling

Bitewings
– kun må udføres i bestemte kombinationer og inden for helt specifikke intervaller.

Vi ville ønske, vi selv kunne tilrettelægge behandlingen fuldt ud efter patientens behov – men det kan vi desværre ikke.

C) Kan man altid få en tandrensning?
Det korte svar er: Nej, ikke altid. Vi forsøger dog – hvor det er fagligt forsvarligt – at tilbyde det som en service og informerer altid om eventuelle ulemper.

Der findes situationer, hvor det direkte frarådes at lave en almindelig tandrensning, da det i nogle tilfælde kan forværre tandsundheden. Det kan lyde mærkeligt, men ved fx tandkødslommer ("pocher") kan en tandrensning risikere at "forsegle" bakterier og betændelse under tandkødet og dermed forårsage en akut infektion (parodontal absces). Det er selvfølgelig noget, vi altid forsøger at forebygge.

D) Kommunikation og tryghed
Vi lægger stor vægt på, at vores kommunikation med patienter sker med 100 % respekt for den enkeltes ønsker og behov.
Vi gør meget for at tilpasse vores behandlinger – særligt for patienter med tandlægeskræk. Det kan indebære flere besøg uden behandling, blot for tilvænning, og det er naturligvis gratis. Hvis behandlingen må afbrydes undervejs på grund af utryghed eller nervøsitet, er det heller ikke noget, vi tager betaling for. Du kan også altid melde afbud – selv mens du sidder i stolen.

Vi går meget langt for at sikre, at vores patienter føler sig trygge – uanset hvor lang tid det tager.

Afslutningsvis vil jeg endnu engang beklage, at vi ikke har levet op til din forventning. Vi håber meget, du vil overveje at give os en chance til.

Alli Bouloum
Tandlæge
Klinik Holmberg

virkelig dygtige

virkelig dygtige, forstående og professionelle. Smertefri behandling og tager enormt meget hensyn til patienten. Vil klart anbefale holmberg til alle, og bliver vores faste tandlæge i familien fremover.

26 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den bedste oplevelse hos Klinik Holmberg idag. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et smil. Personalet er utroligt venlige og professionelle, og de tager sig tid til at forklare alt på en beroligende måde.

Tandlæge Alli er virkelig dygtig og forsigtig – jeg fik sat 3 implantater ind og følte mig tryg under hele behandlingen. Der blev taget hensyn til mine behov, og jeg gik derfra med en følelse af, at mine tænder var i de bedste hænder.

Hvis du leder efter en tandlæge, der kombinerer ekspertise med omsorg og tryghed, så kan jeg varmt anbefale klinik Holmberg. Jeg ser faktisk frem til mit næste besøg – og det siger ikke så lidt!

26 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ik anbefales hvis man er ekstra…

Kan ik anbefales hvis man er ekstra følsom ik med mindre man vil overfuses af x personligt gik jeg grædende der fra

Best var nok da jeg spurte til er min tand så rodbehandlet ved en fejl var svaret muligvis og vil du klage over det er du ik velkommen her mere / jeg hade selv håbet på en mere fornuftig løsning

Nåre ja så var der self os den dag hvor x peger om på sit eget bag hovdet forklar mig der sidder et center hvor for nogen er det gået i stykker så jeg skulle nok tale med min læge om at få scannet hovdet nu jeg er så følsom i mine tænder
Har nu talt med egen læge plus oringe pykiatisk for tænkte måske jeg har kuk kuk men det hade de aldrig hørt om

Jeg er oprigtigt ked af min oplevelse med x jeg hade altid været glad for at komme der og syntes godt om mange ting og altid haft dybt respekt for x og hans viden indtil det her men måske der bare er en bag side jeg ik hade set på forhånd

Og dette er så bare 2 nævnte ting ud af et par stykker
Har så valgt at skifte tandlæge nu hvor de så heller ik vil lave noget på mig længere fordi jeg er for følsom i tænder og tandkød
Så ville jeg blive henvist vidre

Så sidder du der ude og ligesom mig bare er følsom i tænder og tandkød vil jeg så anbefale et andet sted så du ik skal opleve det samme som mig for det var ik behageligt og det ønsker jeg enlig ik for andre

Og som en offentlig ansat sage til mig klag så det ik vil ske for andre borger
Det kan der være noget om
Vælger man arbejde med mennsker og så det jo ligegyldigt hvilket fag skal man være ruste til at kunne arb med alle klienter

19 de fevereiro de 2025

Kære Henriette Ahrenkiel
Tusind tak for din ærlige tilbagemelding. Vi på Klinik Holmberg er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det går os virkelig på, da vores højeste prioritet er, at alle vores patienter føler sig velkomne og trygge, når de besøger os.
Vi glade for at du giver os en tilbagemelding, så vi internt kan blive bedre.
Hvad angår din oplevelse den pågældende dag, så kan jeg givetvis ikke gå ind i din specifikke oplevelse fordi der er tale om personfølsomme sundhedsoplysninger.
Det er indkodet i vores DNA at alle vores patienter, uden undtagelse, skal være 100% tilfredse - og vi går meget langt for at alle vores patienter er glade og vi vil naturligvis meget gerne tale med dig såfremt du ønsker dette.

Jeg vil dog, i det tilfælde at du ikke ønsker videre kommunikation direkte, tillade mig at redegøre for hvordan vores tandlæger og tandplejere udfører vores arbejde og hvilke kriterier og hvilken lovgivning der gør sig gældende når vi udfører undersøgelser, diagnostik og behandlinger.
Nærværende er en generel gennemgang og vedrører ikke dig specifikt, da der vil være tale om deling af personfølsomme oplysninger.

Hvordan kommunikerer vi med vores patienter hos Klinik Holmberg?
Hos Klinik Holmberg ved vi at det kan være overvældende og skræmmende at gå til tandlægen. Vi bruger derfor rigtig meget tid og fokus på at gøre alt hvad vi kan for at gøre oplevelsen så rar som mulig.

Vi er på Klinik holmberg i alt 10 tandlæger og 9 tandplejere der hver dag gør alt hvad vi kan for at give vores patienter den bedst mulige behandling de ønsker *samtidig med at vi skal opfylde alle lovkrav. Det er klinikkens kerneværdi at alle patienter der forlader klinikken føler sig lyttet til, respekteret, fået den fagligt rigtige behandling og information.

Hvad skal man gøre når man bliver udsat for en fejl behandling eller tror at man er blevet udsat for en fejl behandling?
Alle tandlæger i Danmark har en lovpligtig patientskadeerstatnings forsikring som sikrer at man som patient er dækket i det tilfælde at man som patient enten er blevet udsat for eller føler at man har været ude for en fejlbehandling. Vi rådgiver altid herom.

Får man hjælp hvis man har fået lavet en rodbehandling hos en anden tandlæge?
Ja, Hos Klinik Holmberg kan man altid få hjælp, selvom det er en anden tandlæge der har lavet en rodbehandling.

Kan man have tandsmerter selvom man ikke har sygdom i munden eller i tænderne?
Det korte svar; ja, man kan have akutte, subakutte og kroniske smerter fra “tænder”, “kæber” og tandkød uden at der er sygdom i vævene eller i mundhulen.
Symptomerne opstår, fordi der i nogle tilfælde er en “hævelse” i en nervesamling til ansigtsnerverne, der hedder Ganglion Trigeminale. Denne er placeret lige under hjernen og foran hjernestammen.
Når der er mistanke om smerter der ikke kan forklares ud fra patientens historik, de kliniske fund og røntgenbilleder, så har man mulighed for at blive henvist til en speciallæge i neurologi der kan lave en CT scanning og ordinere medicin mod tilstanden.
Patienter der har denne tilstand vil ofte have smerter, ømhed, muren og jag - og bliver ofte ved med at have disse selvom der bliver udført behandling.
Patienter der kommer meget ofte (over 12 gange på et år) med akutte og kroniske smerter og patienter der ikke reagerer på behandling som oftest forventes, kan ligeledes være i risiko for denne tilstand.

Vi vil afslutningsvis gerne takke for du nævner at du har været glad for at komme på klinikken, har haft respekt for dine behandlere og deres viden.

Vær forsikret om at det altid har været vores prioritet at se dig på klinikken samme dag, vi har været glade for at kunne hjælpe dig og vil komme til at savne dine besøg og positive energi på klinikken. Såfremt du i fremtiden ønsker at vende tilbage, så er du hjertelig velkommen. Vi ønsker dig alt godt fremover

Klinik Holmberg teamet

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse hos tandlæge Alli! Professionel, venlig og meget omhyggelig i sit arbejde. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og behandlingen blev udført med stor præcision og uden behag. Kan varmt anbefales.

13 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais