Vi har ad flere omgange benyttet Jesper & co. og kan kun give Klitte & Jensen vores bedste anbefalinger: Arbejdet bliver udført til tiden og efter aftale, der bliver ryddet op og støvsuget - OG der er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skulle installere køkken og garderobe skabe. Fejl på alle låger. Samt låger og fronter der slet ikke monteres. Det tog 27 dage at få Klitte og Jensen i tale. Ved besøg har de ødelagt paneler, som d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. herunder både totalentrepriser, tilbygninger, nybyggeri, tagrenoveringer og vinduesudskiftninger osv.
Informações de contato
Bogøvej 14, 8382, Hinnerup, Dinamarca
- klitteogjensen.dk
Køkkenmontering - wow!
Jeg havde Kitte & Jensen (K&J) til at montere mit køkken fra IKEA og kan kun give de varmeste anbefalinger.
Lars fra K&J mødte op med sin "one man army" og monterede et 6 meter langt køkken med vinkel på 2.5 dage. Det kan som udgangspunkt lyde hurtigt, med tilsvarende resultat til følge.
Men...Lars er en vanvittig erfaren og detaljeorienteret håndværker, der sætter en ære i sit arbejde. Alt stod knivskarpt, så selv opmåleren fra bordpladefirmaet var målløs over detaljer og ikke mindst Lars' evne til at holde den lige linje over så lang en afstand.
Citat opmåler: "det er virkelig godt lavet det her - noget af det bedste jeg har set".
Godt gået Lars - det har været en fornøjelse at have dig til at sætte vores køkken op.
Elendige idioter
Kender intet til deres arbejde men hvis deres arbejde er ligeså dårligt som deres trafik egenskaber så ville jeg aldrig bevæge mig ind i nærheden af noget de har lavet for hold klft de er nogle idioter i trafikken.
Hold jer laaaaaangt væk!!!
Den ene stjerne er kun givet fordi at man ellers ikke kan skrive en bedømmelse! Vi har brugt Klitte og Jensen til montering af køkken gennem IKEA. De har lavet fejl på fejl på fejl, som f.eks at montere køkkenet i forkert højde ( og undlod at gøre opmærksom på det så vi selv måtte opdage problemet) så det hele skulle tages ned igen. På grund af dem er vores køkken nu flere måneder forsinket, og vi har fortsat ikke vand i køkkenet, nu på 6. uge. Vi ville ALDRIG have indgået et samarbejde med dem via IKEA hvis vi kunne vælge om, så hold jer langt væk fra dem. Det lader til at de har seriøse kommunikationsproblemer internt i firmaet og den ene hånd ved ikke hvad den anden laver.
Aldrig har vi set så inkompetent et firma, vi håber IKEA dropper samarbejdet med dem.
God proffesionelt arbejde
Vi har i denne måned haft Kritte & Jensen ude og montere nye vinduer på vores første sal. Lige fra start til slut har det været en positiv oplevelse. Victor og den anden (kan ikke huske hvad han hed) har været gode til løbende at informere os om hvad de lavede.
Vi vil klart anbefale virksomheden til vores bekendte
Dårlig håndværk!
virksomhed bliver booket over IKEA de skulle installere vores køkken den skulle have været færdig i oktober 2024 i dag har de stadigvæk ikke meldt ind i IKEA alle fejl de har lavet eller udbedret de fejl de har lavet! Montøren vi har haft herhjemme har ødelagt vores ovn fordi han skulle lige pille ved den! Dårligste tømmerarbejde nogensinde, jeg spurgte tømreren, hvorfor det ser sådan ud og han svarer mig, det er et nyt produkt fra IKEA og det har jeg aldrig prøvet før at montere, så skal man da sige det inden man fastsætter det eller klistrer det fest på skabene! Men vi får an en tilsynsmænd herude som skal vurdere tømrerarbejde fordi vi skal have penge tilbage som vi skal bruge til den nye Tømrer!
Absolut dårlig kundeservice
Jeg har ventet i over 2 mdr på en simpel opgave med flere undskyldninger ang. udførelsen.
Firmaet er gået konkurs et par gange. Det forstår jeg godt med den kundeservice, som de lægger for dagen, det er åbenbart deres niveau mht middelmådige service.
Det dur ikke!!!!!
Vi har være SÅ glade for arbejdet
Vi har være SÅ glade for det arbejde, Klitte og Jensen har udført med opsætning af vores IKEA køkken
Selve "grundmonteringen" af vores IKEA køkken gik LYN hurtigt. Så har der efterfølgende været nogle småjusteringer, som de også har klaret til UG (omend kommunikationen somme tider har haltet) men når vigtige ting skulle ordnes, så kom de med det samme!!
Klitte og Jensen kom endda på en helligdag for at montere vores bordplade, hvor vi var blevet svigtet af en andet firma - TUSIND tak for det!
Før selve bestillingen af køkkenet fik vi også virkelig god vejledning fra Klitte og Jensen, med ideer, der at gjort køkkenet endnu bedre, og som vi ikke slev havde tænkt på.
Manglende kommunikation, manglede installering, gentagende ødelagt ting ved besøg.
Skulle installere køkken og garderobe skabe.
Fejl på alle låger. Samt låger og fronter der slet ikke monteres.
Det tog 27 dage at få Klitte og Jensen i tale. Ved besøg har de ødelagt paneler, som de helst ikke vil udbedre. De vender ikke tilbage på henvendelser, og er grinende over episoderne.
Her en måned efter har vi fortsat et ufærdigt køkken.De har min absolut dårligste anmeldelse.
Hurtig levering og super sevice
Bygherren for min bolig havde glemt at formidle, at der blev ordnet lister på mine altandøre. Jeg kontaktede så selv Klitte og Jensen. De var godt nok hurtige og kom allerede efter tre dage og ordnede det til en stor 5 tal. Thomas, en venlig og imødekommende mand, ordnede ikke blot listerne. Han fugede også omkring alle fodlisterne så det så rigtig flot ud. Sjældent man får den slags service, tak for det!
Professionelt Firma
Har nu samarbejdet med to kontaktpersoner fra Klitte og Jensen i et lille stykke tid, og kan ikke andet end at anbefale dem og deres varme energi og professionelle udtryk.
Helt igennem dårlig og forfærdelig…
Helt igennem dårlig oplevelse - de er fuldstændig ligeglade med dig som kunde. Kan på de kraftigste råde folk til at lade være med at bruge Klitte og Jensen. Fik Velfac vinduer i hele huset. Næsten 200000kr Bøvl og problemer gennem hele forløbet. Dårlig rådgivning fra start.
Sålbænke (monteret af murerfirma, som klitte og jensen brugte i entreprisen) blev sat skævt i (samt mange andre grimme fejl) og der var INGEN hjælp at få til at løse problemet. Til sidst gav vi op. Meget flabede i deres kommunikation. Det hele tog over et år!!!!!
Vi har i 2020 købt Ikea køkken ,og da…
Vi har i 2020 købt Ikea køkken ,og da de fra Ikea anbefalede klitte og Jensen til at sætte det op , valgte vi dem , meget stor fejl .
Meget dårlig arbejde ,rent ud sagt noget sjusk . Mange forskellige tømre , mange fejl.
Først ventede vi 3 måneder på bordpladen
Bordpladen er ikke hvad vi er blevet lovet og mildeste talt rigtig grimt isat
Ikke nemt at komme i kontakt med dem og da de endelig kom ville de overhovedet ikke hører på os
Der er lavet forkerte hulle i en låge som vi selv opdagede, uden de sagde noget ,lavet hul i væggen, ingen fuger i under bordplanen i vinduet. Fugerne rundt i køkkenet er så grimme at vi får dem lavet om. Og lavet en fuge i bordpladen hvor der kan samles en masse skidt.
Vi kan på ingen måde anbefale klitte og Jensen da vi mener de på alle måder er et meget uprofessionelt firma ,og den ene stjerne vi har givet dem er fordi ellers kan vi ikke skrive en anmeldelse her
Winnie
God service og følger opgaven til…
God service og følger opgaven til døren. Tak for det :)
Fik monteret IKEA-køkken og bygget en…
Fik monteret IKEA-køkken og bygget en lille væg.
Håndværkerne arbejdede effektivt og præcist, kom til aftalt tid og prisen holdt. Borpladefirmaet var imponerede over kvaliteten af monteringen.
Klitte og Jensen
I forbindelse med vores køb af ny køkken hos Ikea valgte vi at bruge deres anbefalet håndværker.
Vi kan ikke anbefale Klitte og Jensen til andre.
De formåede at ødelægge 3 bordplader, sætte et køkken op som ikke var i vatter. I kommunikationen var de meget arrogante, ubehøvlet, afvisende i forhold til at kompensere/rette op for deres fejl og mangler.
Vi fik inddraget Ikeas synsmand og han gav os medhold i at Klitte og Jensen arbejde var under alt kritik. ( Ikea skal i denne forbindelse have ros for at hjælpe os igennem forløbet. )
Vi har nu 2 år efter fået opkrævning fra Klitte og Jensen med trusler om inkasso hvis vi ikke betaler beløbet på opsætning af bordplade. Til det skal siges at vi fået have andre håndværker til at udføre opretning af køkken og opsætning af bordplade nr 4. Så Klitte og Jensen har ikke færdigt gjort det arbejde de ønsker betaling for.
Så ingen anbefaling i forhold til at benytte dette firma, skaber mere frustration end glæde.
Alt i alt en dårlig oplevelse…!!!
I forbindelse med køb sf Ikea køkken har jeg haft besøg af forskellige montører fra Klitte og Jensen…
De er sjuskede og var nødt til at komme op til flere gange for at rette deres egne fejl…
Derudover har jeg betalt for noget som de ikke har udført - og de vil ikke besvare de mails jeg har sendt dem….
Alt i alt en dårlig oplevelse..!!
De kan bare deres kram.
De kan bare deres kram.
Udførlig udførelse og beskrivelse af deres kontrakter.
Glæder mig til at samarbejde med dem igen, inden huset skal sælges 😃
Hold jer væk fra det firma...
Hold jer væk fra det firma...
Klittenogjensen skulle samle og montere mit køkken på 11 kvm... Det knap 3mdr.
7 forskellige tømre var inde over opgaven, dertil kommer de administrative medarbejder, og det kunne tydeligvis ses både på den håndværksmæssige udførsel og den manglende service. Det blev dyrt for os at vælge det firma, pga vi skulle leje campingvogn pga den lange forsinkelse og dårlige undskyldninger fra klittenogjensen.
Bordpladen blev skåret forkert, og jeg fik at vide det var ikea der havde lavet fejlen..... Ikea kunne fortælle mig, at det var klittenogjensen der havde lavet fejlen, det tog Ca 3 uger før de indrømmede det,.
Det har været en meget dårlig oplevelse og dyr oplevelse at handle med klitten og Jensen, så hold jer væk.
Klitte og Jensen er ikke værd at arbejde sammen med.
Klitte og Jensen har lavet flere opgaver.
De formår ikke at følge op på selv simple ting, de lover og lover og intet bliver overholdt.
Når en ny aftale er forsøgt lavet bliver de blot væk uden at give besked.
Der er nu gået mere end 6 mdr. med utroligt mange kampe for at få dem til at lave opgaven færdig.
Jeg ved endnu ikke hvornår opgaven bliver lavet færdig da de ikke vender tilbage på henvendelser !
Kan på ingen måde anbefales og den ene stjerne der er givet på denne anmeldelse er de ikke berettiget til !
Jeg har flere gange benyttet Klitte og…
Jeg har flere gange benyttet Klitte og Jensen og giver dem min allerbedste anbefaling. Jeg har fået opført to parcelhuse i totalentreprise uden problemer overhovedet og sidenhen fået monteret hems, kattelem og nyt vindue. Klitte og Jensen koordinerede projekterne med de andre håndværkere, og fik forløbene til at glide planmæssigt. Alt gik lige efter planen og føler jeg har modtaget en både professionel og særdeles kompetent behandling.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.