Klockarmband Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde tyvärr fel armband och öppnade en förpackning men skrev till kundtjänst och det var inga problem, efter att jag skickade tillbaka klockarmbanden så fick jag tillbaka hela summan, j... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra klockarmband. Bra priser. Men ni får inte 5 stjärnor du ni inte erbjuder normala returer, att man år 2025 måste på egen hand köpa spårbar frakt och posta manuellt till er och stå för det själv o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har fått fel varor. 2 av 3 varor är fel, inte det jag beställde. Ett klockarmband var fel storlek och istället för det beställda skärmskyddet för klocka fick jag ett linsskydd för mobilkamera (!).... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick snabbt och smidigt! Ett av armbanden saknade den lilla haken som fäster i klockan men så fort jag hörde av mig till kundtjänsten så fick jag två stycken nya fästen levererade på posten. Supe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares

Sobre Klockarmband

Välkommen till Klockarmband.se

Strap Kontakta oss Apple Watch armband Fitbit armband Garmin armband Samsung armband Alla modeller

Klockarmband.se - Allt till din smartklocka!

Hos Klockarmband.se har vi sammanställt Sveriges största utbud av armband och andra tillbehör till din smartklocka. Hos oss hittar du därför allt du behöver för att skydda din klocka mot vardagens slitage i form av skal och skärmskydd, laddare för att se till att batteriet alltid är fullt och klockan redo att användas, samt massor av armband i olika material, färger och stilar som håller din smartklocka både tryggt och snyggt på handleden.

Klockarmband.se erbjuder:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

162 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 54% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

110 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Arbandet var mycket större än…

Arbandet var mycket större än orginalarmbandet. Och jag har redan rivit upp 2 tröjor som fastnat i spännet. Det hände aldrig med originalarbandet.

22 de abril de 2025

Tack för ditt omdöme.

Det låter mycket märkligt, kontakta gärna vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig vidare med detta!

Vi önskar dig en fortsatt god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Armbandet gick sönder på flera ställen…

Armbandet gick sönder på flera ställen efter ca 14 dagar! Helt värdelös kvalitet.

27 de fevereiro de 2025

Hej Kristina,

Tack för ditt omdöme.

Detta var verkligen tråkigt att höra.
Jag rekommenderar att du kontaktar oss på mail@klockarmband.se, så att vi kan hjälpa dig med en lösning på detta!

Vi beklagar omständigheterna, och vi önskar dig en fortsatt fin dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde klockarmband till Huawei band 7. De passade som det stod i beskrivningen. Snabb leverans och enkelt att lägga en order.

27 de janeiro de 2025

Fel levererad vara

20 de agosto de 2024

Hej Stefan,

Detta var tråkigt att höra. Jag rekommenderar att du kontaktar oss på mail@klockarmband.se så att vi kan hjälpa dig vidare med detta! Givetvis så ska vi hitta en lösning.

Vi önskar dig en fortsatt god dag!