Rigtig flot service med hurtig levering…
Rigtig flot service med hurtig levering selvom jeg havde kludret i adressen.
Klodshelten.dk er skabt af ren og skær passion for LEGO®. Vi specialiserer os i udgåede og uåbnede LEGO-sæt, som vi finder hos både butikker og private samlere rundt omkring i hele Danmark. Det betyder, at du hos os kan finde sæt, der ikke længere er i produktion – måske endda lige præcis dét sæt, du har ledt efter i årevis. Vi går op i kvalitet, men da mange af æskerne har stået på hylder eller er opbevaret hos private, kan der forekomme hyldeslid og mindre tegn på håndtering. Selve indholdet er naturligvis ubrugt og uåbnet.
Dinamarca
Rigtig flot service med hurtig levering selvom jeg havde kludret i adressen.
Pakken kom hurtigt og uden problemer. Pengene blev først trukket dagen efter.
Hurtig levering. Bestilte mandag formiddag og kunne afhente det 24 timer senere.
Håber du får stor succes med din webshop 😊
Great service and fast delivery 😊.Definitely not the last time I'm ordering.

Var lidt mistænkelig.
Tjekkede jer på Trustpilot 🫣
Bestilte torsdag og fik varen lørdag 👌
Super service og hurtig levering 🤗
Kan anbefales

Super hurtig levering
Bestille søndag og ankom Tirsdag
Det er ikke sidste gang jeg handler der

Resposta de Klodshelten
Først var jeg lidt nervøs eftersom Klodshelten er så ny en virksomhed, men Anders var hurtig til at svare på min mail, og sættet jeg bestilte ankom i meget ansvarlig indpakning. Derfor vil jeg 100% anbefale Klodshelten til andre LEGO entusiaster!

Resposta de Klodshelten
Jeg bestilte en julegave i weekenden, og var i tvivl om den kunne nå frem. Men tirsdag eftermiddag kunne jeg hente min pakke. Fin service.

Resposta de Klodshelten
Godt tilbud på Lego kasse som blev modtaget i løbet af få dage

Resposta de Klodshelten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.