KloegCom.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een Greenwich Bookcase voor iPhone 12 gekocht. Prachtig product dat de hogere aanschafwaarde zeker waard is. Alleen de verpakking waarin de case geleverd wordt is al een feestje om open te maken. Meer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had om wat schriftelijke informatie gevraagd over mijn bestelling. Het antwoord daarop kwam niet alleen zeer snel, maar was ook heel uitgebreid, begrijpelijk en volledig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben héél erg tevreden over zowel de geleverde service, snelle bezorging inbegrepen van Kloegcom.nl alsook over de kwaliteit van mijn aangekochte smartphonehoesje! Wat ik ook erg waardeer en nuttig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is voorspoedig gelopen vanaf de bestelling tot aan de levering! Top! Prachtig mooi stijlvolle telefoonhoes van zeer goede kwaliteit! Het is de prijs waard! Echt aan te bevelen! Het product was o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para Celulares
  2. Loja de artigos de couro

Specialist in exclusieve telefoonhoesjes, tablet hoesjes en alle accessoires sinds 2008. √ Luxe merken √ Eigen voorraad √ Gratis levering √ Beoordeeld met 9,7

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

367 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

74 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring klantendienst en slecht hoesje

Ik heb in juni 2026 een hoesje gekocht op Bol.com van dit bedrijf. Een maand(!!) later laat ik van op 30cm hoogte mijn gsm lichtjes vallen (dus niet gegooid). Mijn hoesje is beschadigd en mijn gsm is ook beschadigd terwijl het hoesje erom zat. Dit gaat over een Alcanside hoesje van 70 euro(!!). Ik stuur een mail naar de klantenservice van dit bedrijf en krijg als antwoord terug dat valschade niet inbegrepen zit in de garantie en dat dit hoesje zorgt voor een lichte bescherming. Ik vind dat voor een hoesje van 70 euro, deze betere bescherming mag bieden ook al is dit "lichte bescherming". Ik vind het niet erg dat mijn hoesje beschadigd is, maar je gaat ervan uit dat als je een hoesje koopt dat deze er wel voor zal zorgen dat in dergelijke situaties je gsm beschermd is, en zeker als er zo een prijskaartje aanhangt. Ik vind het product dus maar niets en de manier waarmee er is omgegaan bij de klantendienst ook niet. Heel teleurstellend!

7 de julho de 2026
logotipo da KloegCom.nl

Resposta da KloegCom.nl

Dank voor uw review.

We vinden het uiteraard zeer vervelend om te horen dat uw hoesje én uw telefoon beschadigd geraakt zijn bij een val van slechts 30cm hoogte. Dat moet dan heel hard gegaan zijn....

Helaas is valschade zoals algemeen bekend uitgesloten van de garantie van hoesjes-fabrikanten. Een hoesje biedt bescherming, maar geen garantie tegen schade en is ook geen verzekering tegen schade.

U maakt zelf een keuze in welke mate het hoesje dat u kiest bescherming biedt. Kiest u voor een hoesje met hele zware bescherming, dan is uw telefoon extra veilig, maar zal deze praktische nadelen hebben en bijvoorbeeld groter en zwaarder zijn. Kiest u een lichte, slanke case zoals u deed, dan zal deze vanzelfsprekend een lichtere bescherming bieden. De prijs van een hoesje is daarbij geen factor: die zegt iets over de kwaliteit, afwerking en materiaalgebruik van het hoesje, maar niets over het beschermingsniveau.

We begrijpen uw teleurstelling, maar moeten in deze toch een beroep doen op uw redelijkheid.

goede voorlichting

3 de junho de 2026

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, duidelijke info, netjes verpakt, keurig geleverd, hoesje van prima kwaliteit (tot zover)

29 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik koop al mijn hoesjes hier

Zeer veel keuze, goeie service, snelle en nette bezorging. Heel vriendelijk personeel dat klaarstaat als je een vraag hebt. Toppie!! Ik koop al mijn hoesjes hier.

12 de março de 2026