Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sleutels besteld en volgende dag al in de brievenbus....passen perfekt. Makkelijk te bestellen via internet. Niet te duur en goede kwaliteit

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima site met enorme keuze tegen prima prijs. Goed en gemakkelijk filteren en duidelijke uitleg. Ik heb diverse cilinders besteld en deze werden snel en prima verpakt geleverd inclusief mooi mapje me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3 M&C Minos cilinders besteld. Had ze snel nodig, dus even gebeld. Dame aan de telefoon gaf aan dat ze binnen drie dagen geleverd zouden worden en dat klopte precies. Bovendien erg aardige mensen en g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne leverancier. Zij hadden wat problemen met de levering van hun leverancier Mauer, maar dat werd nooit mijn probleem! Daphne, bedankt voor het aanbieden van het tijdelijke alternatief! Se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de cadeados
  2. Serviço de Cópias de Chaves
  3. Loja de cofres e caixas-fortes

Welkom bij Kluizen en Sloten, uw vertrouwde online bestemming voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Als toonaangevende webshop in de sleutels en cilinders branche zijn wij er trots op u een uitgebreide selectie van kluizen, sloten, smart sloten, sleutels en cilinders van topkwaliteit aan te bieden, met merken zoals LIPS, Mauer, DOM, M&C, EVVA, en ABUS. Bij Kluizen en Sloten geloven we in het leveren van gemoedsrust aan onze klanten. Ons team van beveiligingsexperts staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Of u nu sleutels wilt nabestellen op nummer, op zoek bent naar nieuwe cilinders van gerenommeerde merken zoals LIPS en Mauer, hoogwaardige sloten van DOM, M&C en ABUS nodig heeft, of geïnteresseerd bent in de geavanceerde technologie van EVVA, wij hebben wat u zoekt. Wat ons onderscheidt, is niet alleen het gemak van online winkelen, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om uw winkelervaring soepel te laten verlopen, van het verkennen van ons assortiment tot het veilig ontvangen van uw bestelling. Bij Kluizen en Sloten begrijpen we dat veiligheid en gemak hand in hand gaan. Ontdek hoe wij uw online beveiligingspartner kunnen zijn en uw eigendommen veilig kunnen houden. Uw bescherming begint met slechts een paar klikken.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

280 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de aanvraag voor een nieuw…

de aanvraag voor een nieuw sleutelcertificaat bleef te lang liggen

21 de abril de 2026
logotipo da Kluizen & Sloten

Resposta de Kluizen & Sloten

Geachte heer Gooris,

Helaas was de levertijd bij uw bestelling wat langer dan normaal. Onze excuses hiervoor.
Alsnog hopen wij dat u tevreden bent met het product.

Met vriendelijke groeten,
Team Kluizen&Sloten

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De sleutel doet het niet.

De sleutel doet het niet.

25 de março de 2026
logotipo da Kluizen & Sloten

Resposta de Kluizen & Sloten

Geachte heer van Eldik,

Het is uiteraard vervelend dat de sleutel niet goed paste. Er is inmiddels contact geweest met u en daarbij is ook afgesproken dat wij een nieuwe sleutel gaan leveren. Wij doen er alles aan om dit snel en correct voor u op te lossen. Mocht u nog vragen hebben kunt u weer contact opnemen via de mail.

Met vriendelijke groeten,
Team Kluizen&sloten

Recht toe recht aan

Je bestelt wat je nodig hebt, ontvangt de factuur, betaalt en ontvangt kort daarna het product. Ook als het minder recht toe recht aan is. As simple as that.

10 de março de 2026

Wat een fijne leverancier

Service bestaat nog!!

2 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.