Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visst... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra information på hemsidan om lager och beräknad leveranstid, kunnigt folk som svarar i telefon. Bra priser och varor, är så nöjd med garnet!
Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint ny... Ver mais
Gjorde en beställning utifrån att det som beställdes såg ut att finnas i lager. När orderunderlaget kom på mail hade ett nystan leveranstid. Hela ordern hölls kvar. Vid förfrågan om förväntad leveran... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.
Informações de contato
Suécia
- knittingroom.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Alldeles för lång leveranstid …
Inga fel på produkterna men alldeles för lång leveranstid. Beställde garn 19/4 o leverans 28:e // beställning mönster 21/4 o leverans 28:e. Två separata paket. Gällande mönster så bör digitalt övervägas starkt.
Det var första gången jag besökte…
Det var första gången jag besökte hemsidan, och whoops jag hittade det jag sökte två brodyrsaxar som var både prisvärda samt klipper fantastiskt bra, det är en sida som har allt manbehöver när man ska göra hemarbeten som sticka, virka, och sy samt brodera.
Mycket bra service
Garnet var som förväntat men det tog…
Garnet var som förväntat men det tog ganska lång tid att få paketet, ca 2 veckor.
Bra kvalitet på garnet
Bra kvalitet på garnet. Post nord lite sena med leveransen.
Dålig kvalitet
Köpte en rundsticka som pajade efter en veckas stickande. Trist och irriterande när hela stickningen faller av. Ska inte behöva hända.
Inte alls nöjd
Är inte alls nöjd! Med min beställning från den 28:e februari ska jag vänta till den 28:e mars – bara för att det fattas EN av mina FEMTON beställda varor. Fattar inte varför ni inte anger antal enstaka varor i lager och hur länge eventuellt man skulle vänta på något isf… Om jag hade vetat det hade jag säkert handlat hos en annan firma. Tänker absolut inte längre handla hos er!
Ni har gång på gång förlängt…
Ni har gång på gång förlängt leveranstid orimligt länge. Beställde ofta från er tidigare men inte längre. Har ingen lust att vänta i veckor när andra firmor levererar snabbt.
Som garnförsäljare tycker jag att ni…
Som garnförsäljare tycker jag att ni bör kunna svara
på frågor om problem man har med stickbeskrivningen.
Bra utbud men dyr frakt
Bra utbud men dyr frakt - vilket ju inte är företagets fel.
Färg och kvalitet stämde med mina…
Färg och kvalitet stämde med mina förväntningar.
Bortglömd order
På hemsidan utlovad leveranstid 2-5 dgr gäller bara de ordrar de inte glömmer bort. Jag fick efterlysa min order och i skrivande stund är det 16 dagars sedan jag beställde och jag har fortfarande inte erhållit mina varor. Nej, här handlar jag inte fler gånger!
Tyvärr var en av varorna jag beställde…
Tyvärr var en av varorna jag beställde restnoterad och hela beställningen blev försenad. Trist att det inte gick att lösa smidigare.
Jag är ändå nöjd med varorna och fick snabba svar från kundservice trots att jag inte fick de svar jag ville.
Väldigt lång tid från orderdatum till…
Väldigt lång tid från orderdatum till leverans. Behöver ha god framförhållning när jag beställer härifrån nästa gång. Är det något jag behöver fort får det bli från nån annan. Bortsett från leveranstiden är jag nöjd med mina varor. Produktinformationen om varan är inte fullständig men jag sökte på andra sidor och fick svar.

Resposta da Knittingroom.se
Bra garn och mönster
Bra garn och mönster. Snabb leverans
Ett företag att lita på👍

Resposta da Knittingroom.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.