Jag har som helhet varit nöjd med mina köp från Knittingroom men just denna gången har det dröjt innan jag fått garnet, då flera färger av min beställning varit restnoterade. (Och jag har ännu inte... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visst... Ver mais
Bra information på hemsidan om lager och beräknad leveranstid, kunnigt folk som svarar i telefon. Bra priser och varor, är så nöjd med garnet!
Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint ny... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.
Informações de contato
Suécia
- knittingroom.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Ni har bra garner till rätt priser.
Ni har bra garner till rätt priser.
Så lätt att beställa från er och lätt att hitta bland era mönster.

Resposta da Knittingroom.se
Lång leveranstid på grund av att en av…
Lång leveranstid på grund av att en av fem varor inte kom in i ert lager när det skulle. Delleverans av det som fanns först när jag bad om det. Kan ni inte delleverera frivilligt när sakerna inte kommer in som utlovat? Det är mer regel än undantag att leveranstiden är väldigt lång...

Väntar fortfarande
Nu får jag en påminnelse att ge ett omdöme men det vore ju bra om jag fick en komplett leverans först. Väntar fortfarande på det fjärde garnet till min väst, som är restnoterat

Resposta da Knittingroom.se
Snabb och enkel handel med swish
Snabb och enkel handel med swish. Beställde ett mönster utan garn vilket är en fin service.

Resposta da Knittingroom.se
Material garn och mönster mycket bra…
Material garn och mönster mycket bra ,men leveransen tog väldigt lång tid mot de utlovade🙂

Resposta da Knittingroom.se
Absolut alldeles för lång…
Absolut alldeles för lång leveranstid!!!
Finns ingen anledning att vänta så länge som 3 veckor när man dessutom betalar i förskott

Resposta da Knittingroom.se
Oerhört lång leveranstid utan…
Oerhört lång leveranstid utan förklaring
Otrevlig kundtjänst

Resposta da Knittingroom.se
Det var lång leveranstid tyvärr
Det var lång leveranstid tyvärr. Fick skriva och fråga när de skulle leverera.

sen leverans
då jag beställde stod det leverans inom 5 arbetsdagar. Det tog 3 veckor....

Snabb service
Snabb service, så jag kan uppfylla barnbarnets önskan om nya raggsockor.

Resposta da Knittingroom.se
Negativt är att paketet far runt i…
Negativt är att paketet far runt i halva Sverige innan det kommer fram till beställaren. Bor i Borås kunde hämtat det i butiken!Garn och stickbeskrivning var till belåtenhet.

Fin vara
Fin vara. Bra kommunikation som meddelade om försening. Allt till belåtenhet.

Resposta da Knittingroom.se
I det stora hela är jag nöjd.
I det stora hela är jag nöjd.
Att varan var slutsåld kan ni inte göra nåt åt

Resposta da Knittingroom.se
För det mesta snabb leverans och att…
För det mesta snabb leverans och att man man får garn hem till postlådan. Bra garn till bra pris

Resposta da Knittingroom.se
Att det är enkelt att beställa och att…
Att det är enkelt att beställa och att det är är bra priser och bra service när en beställer aldrig något problem och att man får varorna snabbt.

Resposta da Knittingroom.se
Leveranstiderna är på tok för långa
Leveranstiderna är på tok för långa. Jag beställde garn den 16 januari och jag fick leveransen den 29 januari. Andra garnföretag tar det bara 2-3 dagar. Bättre att köpa garn någon annanstans och slippa vänta så länge på garnet.

Resposta da Knittingroom.se
Bra garn och beskrivning men tyvärr…
Bra garn och beskrivning men tyvärr tilläggsavgift på 69,- för frakt och adm.avgift. Blir väldigt dyrt garn. Dessutom cirka en veckas leveranstid för ett garnnystan, borde ha kunnat skickats snabbare. Se över era tilläggsavgifter och leveranstider så får ni nöjdare kunder.

Resposta da Knittingroom.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.