Havde det været muligt at give 6 stjerner, så havde Knivblokken fået det. Jeg har ganske vist ikke fået varerne endnu, men de kommer i dag. Jeg havde glemt at bestille en slibesten og ringede derfo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte to knive, men fortrød da jeg fik dem. Returnerede pakken mandag. Havde pengene (minus fragt) på min konto torsdag.
Fantastisk oplevelse med knivblokken og Tania. Vores ophængsliste flækkede ved installeringen af sengebord, og Tania sendte en ny uden beregning som kom dagen efter. Kan kun give dem 5-stjerner ⭐️⭐️⭐️... Ver mais
Skarpe netpriser sammenlignet med Imerco og Kop & Kande.😁💰💸 Jeg fik også rigtig hurtig levering. Jeg hentede min pakke på posthuset ca. 48 timer efter jeg bestilte online.😄 Har ikke testet mine... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Knivblokken.dk hjælper dig med at finde de helt rigtige knive til dit køkken. Vi har et stort udvalg med mere end 50 forskellige knivserier. Der vil helt sikkert være en kniv der passer til dit behov og til den helt rigtige pris. Vi tilbyder samtidigt et stort udvalg af tilbehør, herunder skærerbrætter, strygestål, slibesten, knivmagneter og selvfølgelig knivblokke.
Informações de contato
Rømersvej 31, 7430, Ikast, Dinamarca
- 71993098
- kontakt@knivblokken.dk
- knivblokken.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg bestilte en vare med indpakning og…
Jeg bestilte en vare med indpakning og betalte for det.
Men pakken ankom uden.

Resposta da Knivblokken.dk
God kundeservice
Jeg modtog en slibeblok som desværre var blevet beskadiget under levering. Jeg kontaktede dem og de sender en ny afsted uden nogen problemer. Hurtig levering + god kundeservice.
Min nevø blev meget for knivene.
Hurtig levering og præcis hvad jeg…
Hurtig levering og præcis hvad jeg havde forventet
Dårlig købsoplevelse
Sløv kundeservice og nærmest helt umuligt at fortryde/returnere vare, da mail korrespondance kun besvares med flere dages mellemrum uden brugbare info. Så besværligt og ingen returlabel, ikke engang hvis man selv vil betale som mange andre internet butikker sørger for og dermed gør købsoplevelsen behageligt så man ikke skal kæmpe med selv at forhandle med forskellige transportør/fragtfirmaer. Giv som minimum mulighed for returlabel også hvis I trækker beløbet fra, så kan kunder slev vælge den fra og bruge anden fragtmulighed.

Resposta da Knivblokken.dk
Det var hurtig ekspedition
Det var hurtig ekspedition.
Da det er en gave har den ikke lige været i brug endnu, men da det er et ønske så vil den blive godt modtaget.
Hurtig og behagelig service⭐️
Hurtig og behagelig service. Bestilte online og bestilingen var lige ved døren efter to timer. ⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.