Havde det været muligt at give 6 stjerner, så havde Knivblokken fået det. Jeg har ganske vist ikke fået varerne endnu, men de kommer i dag. Jeg havde glemt at bestille en slibesten og ringede derfo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte to knive, men fortrød da jeg fik dem. Returnerede pakken mandag. Havde pengene (minus fragt) på min konto torsdag.
Fantastisk oplevelse med knivblokken og Tania. Vores ophængsliste flækkede ved installeringen af sengebord, og Tania sendte en ny uden beregning som kom dagen efter. Kan kun give dem 5-stjerner ⭐️⭐️⭐️... Ver mais
Skarpe netpriser sammenlignet med Imerco og Kop & Kande.😁💰💸 Jeg fik også rigtig hurtig levering. Jeg hentede min pakke på posthuset ca. 48 timer efter jeg bestilte online.😄 Har ikke testet mine... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Knivblokken.dk hjælper dig med at finde de helt rigtige knive til dit køkken. Vi har et stort udvalg med mere end 50 forskellige knivserier. Der vil helt sikkert være en kniv der passer til dit behov og til den helt rigtige pris. Vi tilbyder samtidigt et stort udvalg af tilbehør, herunder skærerbrætter, strygestål, slibesten, knivmagneter og selvfølgelig knivblokke.
Informações de contato
Rømersvej 31, 7430, Ikast, Dinamarca
- 71993098
- kontakt@knivblokken.dk
- knivblokken.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Modtog slibesten imeget fin kvalitet
Modtog slibesten imeget fin kvalitet, og ikke mindst er den FULDSTÆNDIG plan.
Sikker og hurtig levering
Hurtig ekspedition og levering
I forbindelse med en elendig oplevelse…
I forbindelse med en elendig oplevelse med thansen, tænkte jeg, at det var på sin plads at skrive om en god oplevelse.
Jeg fik, fra Knivblokken en fejlleverance, en kniv til 500 kr. Jeg havde bestilt to knive til en samlet værdi på ca. 4500. Jeg skrev til Knivblokken og blev dagen efter ringet op af den mest kundevenlige mand jeg nogensinde har oplevet. Min oprindelige ordre blev opgraderet til knive til en værdi af 6000 kr og den fejlleverede kniv, kunne jeg beholde. Bliver det bedre?
Skarpe netpriser sammenlignet med Imerco og Kop & Kande
Har ikke testet mine produkter endnu, men de ser meget meget fine ud😊.
Hurtig levering. Billigere end andre. Det eneste jeg kunne savne var samlerabat da jeg købte to ens, eller fragtfri over et bestemt beløb.
Lagerstatus passer ikke.
Jeg bestilte tallerkener der stod som lagervare
To dage senere modtager jeg ordrebekræftelse med info om at der desværre er udsolgt har man opdaget og jeg skal forvente ca. 14 dages leveringstid.
Her 6 dage efter kan jeg se at varen stadig stor som lagervare på hjemmesiden 🤷🏻♂️.
God og fin oplevelse.
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge, og at handle på siden. Leveringen var meget hurtig, og med en god information under hele processen.
God service.
Varen var præcis som jeg ønskede og…
Varen var præcis som jeg ønskede og blev le vejret lynhurtigt
Supergod kundeservice
Supergod kundeservice! Byttede min nye knivblok uden tøven og beregning, fordi træet var mere spraglet end det fremgik på billedet.
Hurtig service og gode produkter!
Den virker som den skal 👍
Hurtig og præcis levering
Varer og leveringstid var som forventet…
Varer og leveringstid var som forventet så ok firma !
Informations niveau
To stjernet for at varen kom,og forholdsvis hurtigt. Men ingen besillingsbekræftelse ingen ordrebekræftelse ingen faktura. Ikke en eneste lyd derfra. Har jeg ikke oplevet før når jeg har handlet på nettet. Underlig firma
Opfølgning
Varen er sendt fra noget der hedder kPA ApS. Jeg kan se der er reserveret penge på mit betalingskort fra noget der hedder wallshop. Gætter på det er det selvom jeg ikke aner hvad wallshop er eller har handlet med dem.
God kvalitet skærebræt
God kvalitet skærebræt. Ok pris. Hurtig levering. Tilfreds kunde.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.