Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Knofedt Rengøring - Dianna og Hanan. De har været hos mig siden januar 2026. De er utroligt grundige i deres arbejde, og man kan virkelig se, at de går op i k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Vi har været kunder hos Knofedt, siden firmaet blev startet. Vi var spændte på, hvordan det ville gå, når Diana ikke længere kunne servicere alle kunderne selv, men heldigvis er hendes nye medarbej... Ver mais
A empresa respondeu
I am single and have a 149 Sq meter apartment, with 2 bath rooms, I engaged Knofedt Rengøring Mid August 2024 .Diana cleans the apartment one hour per week and a deep clean every four weeks. The apa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Exceptionel grundig rengøring i Odense og omegn Hos Knofedt Rengøring går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester til både private og erhverv, hvor grundighed og tillid er i højsædet. Vi hjælper dig med: Privat rengøring: Få et hjem, der skinner, og nyd den friske duft og rene atmosfære uden at løfte en finger. Erhvervsrengøring: Vi holder dine lokaler præsentable og indbydende, så du kan fokusere på din forretning. Flytterengøring: Skal du flytte? Vi klarer den omfattende rengøring ved ind- eller fraflytning, så boligen efterlades i perfekt stand. Gør det nemt – lad os medbringe udstyret Slip for at købe ind og opbevare rengøringsmidler. Mod et mindre tillæg medbringer vi alt nødvendigt udstyr og professionelle midler. Vi sørger for det hårde arbejde – du skal bare nyde resultatet.
Informações de contato
Klosterbakken 20C, 1. th, 5000, Odense C, Dinamarca
- info@knofedt-r.dk
- knofedt-r.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig grundig rengøring
Virkelig grundig rengøring.
Der blev gået grundigt til værks ved dette første besøg, og det lover godt for fremtiden.

Varmeste anbefaling!
Vi har haft fornøjelsen af at have Dianna hos os i noget tid nu, og det er en fornøjelse hver gang. Hun er utrolig grundig og professionel, og det er tydeligt, at hun går meget op i sit fag. Hun har øje for detaljen og sørger altid for, at vores hjem fremstår skinnende rent.
Derudover er hun meget behagelig at have i hjemmet – venlig, respektfuld og omsorgsfuld. Hun værner virkelig om både vores hjem og vores ejendele, hvilket giver en stor tryghed.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling!

Resposta da Knofedt Rengøring
Professionel rengøring til en fair…
Professionel rengøring til en fair pris.
Dianna får en stor anbefaling her fra 👍

Pas på
Pas på!
Dianna skal du IKKE lave mundtlige aftaler med. Man kan IKKE regne med at hun udfører sit job ud fra en liste, man har givet hende.
Når man gør indsigelse og klager, udøver hun udelukkende blåstempling via rigtig mange smsere og lydfiler.
Hun aftaler 3-5 timers arbejde til 375 kr./time, men efterfølgende er det dobbelt op på timer med 2 ansatte.
Hendes priser mundtligt oplyses som inkluderet moms, men efterfølgende opdages, at hun bevidst oplyser eksklusiv moms. Hun misvejleder derfor også jf. Loven på sin hjemmeside. Hun er sød og fix i sin person, og virker troværdig til at man giver hende opgaven, men jeg er blevet manipuleret med, så hun fik tjenesteydelsen.
En lille nem 68m2 lejlighed, ikke ryger og ikke husdyr, 1 person skulle flytte fra, blev på fakturaen til en opgave svarende til et parcelhus i meget røg og med mange husdyr.
Hun skriver, hun giver vinduespudser på opgaven. Men på fakturaen har hun for 4 små og 1 stort vindue brugt halvanden mandetimer, som hun vil at jeg skal betale for. Det vil jeg selvfølgelig ikke, når hun oplyser, at hun giver rengøringen af vinduerne.
En mundtlig aftale på en pris for opgaven under 3000 kr. På metoden, blåstemplingen af egne oplysninger til sit oplysningsgrundlag, har hun i en fakturering en pris for opgaven på over 7000 kr.
Hun har bedraget groft og alvorlig kritisk.

Resposta da Knofedt Rengøring
Diana fra Knofedt rengøring fik vores hus til at se ud som ny!
Vi skulle have gjort et hus på 155 kvm rent, og Diana gjorde et fantastisk stykke arbejde. Da vi kom tilbage, var hele huset skinnende rent – selv ovnen så ud som ny! Vi var virkelig super tilfredse. Jeg kan varmt anbefale Diana og Knofedt Rengøring til andre. Prisen var rimelig, og hun er nem at snakke og aftale med. Fem solide stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

Diana kan varmt anbefales
Diana er dygtig, ihærdig og meget pligtopfyldende. Kæmpe anbefaling herfra

Perfekt rengøring.
Dianna er proper, grundig og meget dygtig.
Altid humørfyldt og fuld af overskud.
Hun går i dybden og rengør i kroge, som få andre ville komme i.
Hun passer vores hjem, som var det hendes eget.
Kort sagt: Second to none!

Resposta da Knofedt Rengøring
Fantastisk rengøring - grundigt og ordentligt.
Helt fantastisk rengøring og service. Kan kun anbefale Knofedt Rengøring.

Knofedt - en ren fornøjelse
Knofedt er det helt rigtige navn til Diannas firma. Hun kommer i bund og efterlader et renskuret, propert og professionelt resultat.
Lutter gode anbefalinger fra en ny og allerede tilfreds kunde.

Effektiv og skøn
Dianna er simpelthen så grundig og skøn at have i sit hjem!
Dianna møder altid op med et smil, og leverer et mere end godkendt resultat. Alle kroge bliver endevendt og vi har aldrig haft så grundig rengøring!
Dianna er effektiv og prisen er mere end fair.
De aller varmeste anbefalinger herfra!

Kvalitetsrengøring
Diannas rengøring er af højeste kvalitet, og det er virkelig en nydelse at gå rundt i hjemmet, når hun har været på besøg. Dianna er supereffektiv og særdeles serviceminded, og derudover er hun et meget behageligt menneske at omgås. Med andre ord jeg kan varmt anbefale Dianna og hendes rengøring.

AFLYSNING 6 GANGE DET ER UTILGIVELIGT
Jeg kan ikke anbefale Diana, vi havde aftale hvor vi skulle mødes vi aftalte en tid men den blev udskudt 6 gange på sms og da vi så endelig nåed sidst på eftermiddagen så blev der ringet at hun kunne ikke så vi blev sat i et dilema,med at finde nogle andre
Vi skulle have rengøring til vores hus da vi har solgt det.Huset skal afleveres fredag d.31/1vor hun melder fra d.26/1 2025 men det er svært at finde andre på så
kort tid
Der var ikke nogen der sagde du skulle tage arbejdet du kunne bare sig at det kunne du ikke,så havde vi bare fundet en anden.
men jeg kan glæde dig med at vi fik fat i et billigere rengøringsselskab så vi har ikke fortrudt
Flemming

Knofedt for pengene
Jeg tør næsten ikke gå ind i stuen når hun er færdig, for der så rent.
Jeg er ovenud tilfreds med knofedt rengøring og Dianna.

Resposta da Knofedt Rengøring
Det her er hvad man kalder rigtig og…
Det her er hvad man kalder rigtig og effektiv rengøring !
Der bliver Hjort rent i alle hjørner og der springes ikke over hvor gærdet er lavest

Resposta da Knofedt Rengøring
Der er virkelig gjort rent og intet er…
Der er virkelig gjort rent og intet er overset. Det ses tydeligt, at det er en dygtig og effektiv Dianna, der har brugt knofedt til at få huset til at skinne.

Resposta da Knofedt Rengøring
Kan kun varmt anbefale hende
Kan kun varmt anbefale hende. Hun er ekstra grundig og bruger den tid det tager. Når hun går er huset fuldstændigt ren ❤️💪

En Anbefaling fra Hjertet: Dianna fra Knofedt Rengøring – En Sand Perle
Jeg kan på det varmeste anbefale Knofedt Rengøring og Dianna, som har gjort rent hos mig i lang tid. Dianna er simpelthen et fantastisk menneske – hun er ikke kun utrolig dygtig til sit arbejde, men også en meget hjertevarm og omsorgsfuld person. Hun har en særlig evne til at skabe en behagelig atmosfære omkring sig, og man mærker straks hendes smittende gode humør og positive energi.
Hendes ærlighed og troværdighed er uden sammenligning, og jeg føler mig altid fuldstændig tryg ved at lade hende tage sig af mit hjem. Hun lægger sjæl og engagement i hver eneste opgave og leverer altid et resultat, der overgår forventningerne. Hvis du ønsker en rengøringstjeneste med både dygtighed, grundighed og et menneskeligt touch, kan jeg ikke anbefale Dianna og Knofedt Rengøring nok. Hun er virkelig en perle!

Effektiv og grundig rengøring
Effektiv og grundig rengøring - helt enkelt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.