Ik heb 2 trainingspakken besteld. Altijd het vest en de broek samen gewassen, de broek is inmiddels helemaal vervaagd en een totaal andere kleur geworden dan het vest. Het trainingspak matcht totaal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Ver mais
Echt beste klantenservice ooit! En Enzo Knol is ook nog eens hartstikke aardig! Ben grote fan! Ik heb hem meerdere keren ontmoet en hij is echt de meest aardige YouTuber die er bestaat! De kleding... Ver mais
In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar........... Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Bee... Ver mais
Detalhes da empresa
De officiële webshop van Enzo Knol
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Alles is leuken mooi en ziet er altijd…
Alles is leuken mooi en ziet er altijd supper mooi uit echt de beste kleeden en spulletjes ooit
Ariana
Hallo myren ik hou van jou Marion
En ik wil je mij zo lief Luciano en de school echt schattig lichaam hoor
Mooie webshop
Mooie webshop, snelle levering.
Prachtige hoodie voor mijn kleindochter gekocht.
Uitstekende afhandeling van mijn klacht, top.
Snelle service en correcte levering
Ik vind het schandalig als je iets moet…
Ik vind het schandalig als je iets moet ruilen 8 euro en voor het nieuwe produkt 4euro moet betalen terwijl het product zelf maar 12 euro kost geen aanrader om nog iets bij jullie te bestellen m.v.g. mvr.veenedaal
Heel erg goed
Super
Super,
Snel geleverd en ook het ruilen ging vlekkeloos.
Hartelijk dank voor de goede service.
Ik heb een hele blije dochter.
Goed en netjes verpakt is voor onze…
Goed en netjes verpakt is voor onze kleinzoon is morgen 6 jaar en helemaal fan van enzo knol hij is ook daar geweest meet en greet
het werkt echt goed
Gewoon prima levering!
Echt een top service!
Goede service staan open voor tips en…
Goede service staan open voor tips en handelen het bij klantenservice allenmaal netjes af
Helenmaal top
oja dikke vette peaece haha
Cheyenne
Bestelling was er snel. Heel erg blij met mijn product. Werd erg goed werd goed geïnformeerd over mijn bestelling en de bezorging hiervan.
Altijd op tijd de levering
tevreden alleen kan uitgebreid…
Zeer tevreden alleen kan uitgebreid worden hoop ik zo als uitdeelzakjes of sleutelhanger kleine dingen voor traktatie veder super