Knudsen Coaching  Avaliações 161

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og konstruktiv læring, hvor Alle kan deltage. Helt igennem en positiv oplevelse, hvor man kan bruge de tricks og faglige input, der lige netop passer til ens egen udvikling. Flotte model... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste er, at det kun er det gode og positive i gruppen. Dennis Knudsen lære en, og fortæller om hår, hvad der klæder de forskellige ansigtsformer+rådgiver om hår produkter, mht de forskellige pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har varit på ett online kurs i flera dagar. Massor av bra tips. Fantastisk stämning. Bara positiva människor med på kurs. 1000 tack för nya idéer. En hel vecka med 2 timmar värje kväll. Är jätte nöjd.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estilista

Escrito pela empresa

Knudsen Coaching hjælper kvinder 40+ med at skabe en synlig og mærkbar transformation – både indvendigt og udvendigt. Med over 40 års erfaring inden for beauty, styling og personlig udvikling kombinerer Dennis Knudsen sin ekspertise i hår, makeup og udtryk med en dybere forståelse for selvtillid, identitet og personlig gennemslagskraft. Gennem strukturerede forløb, live undervisning og konkrete værktøjer lærer vores elever: • Hvilken frisure og stil der klæder dem og deres alder • Hvordan de lægger makeup, der fremhæver – uden at overgøre • Hvordan de skaber et frisk, naturligt og selvsikkert udtryk • Hvordan de bliver den bedste version af sig selv Knudsen Coaching er for kvinder, der ønsker mere end bare overfladiske tips. Det er for dem, der vil forstå, implementere og opleve en reel forandring. Vores mission er at give kvinder klarhed, selvtillid og konkrete redskaber, så de kan stå stærkt – både foran spejlet og i livet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sørgelig og dyr oplevelse

Jeg føler, jeg lige så godt kunne have været gratis kunde til denne event istedet for og betale for VIP, som jeg intet fik ud af, desværre.
De opgaver, jeg fik og skulle lægge på FB eventet til de 5 dage, eventet varede samt mine spørgsmål i sms chat kom aldrig igennem, tillod mig og være kritisk, fandt ud at det blev slettet på stedet. Man må ikke skrive kritiske spørgsmål i chatten😳
En sørgelig og dyr oplevelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En uge fyldt med fantastisk læring og…

En uge fyldt med fantastisk læring og inspiration til at blive den bedste udgave af sig selv. Udenpå såvel som inden i. Man får masser af tips og tricks til at se godt ud. Dennis er meget autentisk og har en smittende og kærlig energi
Det har været SÅ godt og jeg kan kun anbefale det ♥️♥️♥️

27 de fevereiro de 2026

Vild go’ coaching uge

Vild go’ coaching uge. Hold da op, hvor har jeg allerede lært meget. ❤️ super lærerigt og var underholdt af Dennis, som både var ærlig og sjov. Og modig.

27 de fevereiro de 2026

Hold da op

Hold da op, hvor det været nogle total fede dage og Dennis du gør bare så godt. Jeg får så meget ud af dette forløb og siger tusind tak. Så læring og givet meget så meget at tænke over 🙏❤️ er så taknemlig. Much love herfra. Kh karina Aalestrup Olesen

Kan kun anbefales

Dennis (Knudsen Coaching) får mine varmeste anbefalinger – og ja, alle 5 stjerner med på vejen 🙌

Dennis er hyggelig, nede på jorden og samtidig helt ærlig – og han er bestemt ikke bange for at sige, hvad han mener 😄 Jeg mødte ham faktisk én gang for omkring 30 år siden, og det husker jeg som om, jeg fik en lille “skideballe”. Han kiggede på mig og sagde: “Kom i gang med at farve hår – du er for ung til gråt hår!” 😂

Og ved du hvad? Han havde jo ret.

Det er netop det, han kan. Han ser én. Ikke bare håret eller makeuppen – men hele udtrykket. Med over 40 års erfaring mærker man tydeligt, at han ved, hvad han taler om. Det handler ikke om overfladiske beauty-tips, men om en reel transformation – både indvendigt og udvendigt.

Man lærer, hvilken frisure og stil der faktisk klæder én (og ens alder), hvordan man lægger makeup, der fremhæver uden at overgøre, og hvordan man skaber et friskt, naturligt og selvsikkert udtryk.

Og så synes jeg faktisk, det er ret fantastisk, at han nu vælger at bruge sin tid og energi på os “helt normale” danske kvinder 40+. Det føles både inkluderende, kærligt og ærligt.

Hvis man ønsker mere end bare hurtige tips (vi bruger 10 timer +hjemmearbejde) – og faktisk vil forstå, implementere og opleve en mærkbar forandring – så er Dennis - Knudsen Coaching det helt rigtige sted.

En kærlig anbefaling herfra 💛

Fantastisk beauty onlineforløb

Fantastisk beauty onlineforløb med Dennis Knudsen. Der bliver delt ud af tips, tricks, små historier og kærlige skub, så man forhåbentlig kan blive den bedste udgave af sig selv. Der er små hjemmeopgaver. Det er underholdende. Og det giver stof til eftertanke. Ja det bærer præg af, at det er første gang, det afholdes, så der er små kiks her og der, men alt foregår i et positivt og inkluderende miljø og så er det gratis. What’s not to like.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig energi fyldt live.

Dejlig energi fyldt live med dygtige Dennis og meget behageligt med søde gæster der rådgiver sammen. Føler mig som hende den søde Vivian i Pretty Woman. Lige og der hvor hun behandles godt og udstråler alt sin sødme. Selv om jeg ikke ligner Julia Roberts :-)

Fed masterclass

Dennis er simpelthen så rar og fyldt med god og glad energi 🤩
Samtidig får man fantastiske tips til hår, make-up, hudpleje og beklædning 😍
Det er en fantastisk masterclass
Kan kun være glad og taknemmelig og der er 2 aftener endnu af dette masterclass 🥳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bliv de bedste og smukkeste udgave af dig, kontakt Dennis Knudsen

Helt vidunderlig og opløftende oplevelse. Dennis smitter af med sin dygtighed, kærlighed til os kvinder, går lige til den og viser os vejen. Ikke så meget pjat, bare tag dig sammen og gør det. Han puffer til en på den skønneste smittende måde. Føles som om det da er "bare lige" - DET ER DET 🦋🌼♥️💛 kan kun anbefale at kaste dig ud i hans projekter 👌🌹

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Deler meget god viden

Dennis Knudsen giver meget ud af hans viden.
Mange gode tips og tricks til at suplere den viden, man selv har, så resultat bliver endnu bedre.👍
Rigtig skønt han sætter tiden til denne gruppe.👍
Det eneste der kunne være bedre er det tekniken med at se det hele tæt på.
Lyden er fin.😉

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais